Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maesee

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Taylor Kitsch a Times Squeren adott interjút a Good Morning America műsornak, majd leadták a John Carter előzetesét.És akkor essen szó arról, hogy milyen utat járt be a projekt, mire elkészült a film. 1931-ben Bob Clampett már elgondolkodott rajta, hogy A Mars hercegnőjéből…..
Maesee 2011.12.01 12:52:44
@totorohun: ha valami ismerősnek tűnik belőle akkor az azért lehet, mert mások vettek át Edgar Rice Burroughs eredeti regényéből. A megjelenési dátumok:

John Carter (A Princess of Mars) - 1911

The Lord of the Rings (regény)- 1954
Star Wars - 1977
The Neverending Story (regény) - 1979
Kérem szépen, az egyik amerikai bíróság hozott egy olyan ítéletet, aminek hatása egyelőre felmérhetetlen, de ellenzői szerint drasztikusan átalakítja majd az amerikai televíziózást. A történet még 2006-ban kezdődött, amikor az amerikai network tévék (Fox, ABC, CBS, NBC, CW,…..
Maesee 2010.07.14 19:16:01
@állítolagmárvillamostisláttam: Jelenleg TVsCraigFerguson néven fut Malinky csatornája, és hála istennek azóta is tolja fel az új részeket rendületlenül. :)

A régiek közül viszont sajnos rengeteg elveszett.
Itt a Comment:comon is tombol a retróőrület, olvasóink nagyon jól tudják, hogy mi vagyunk a lovagok, akik ha meglátnak egy régi filmsorozatot, retró dvd-t, vagy csak egy kopott centrumos zacskót, akkor azt mondják: király. Most viszont kicsit zabosak lettünk, mert úgy látjuk, a…..
Korábban már pletykaszinten emlegettük, aztán kiszivárgott információk alapján biztosra vettük, és most, a TV2-től kapott hivatalos tájékoztatás alapján már bátran kijelenthetjük: a Heroes, azaz a Hősök című sorozat március 4-én egy duplarésszel indul útjára.A…..
Subba A gázzal mindig vigyázni! 2007.01.02 12:48:00
Az is nagy baj, ha a békásmegyeri panelban robban be, viszont az még súlyosabb, ha az ember egy faházakkal teli, kis panamai szigeten lakik...
A Golden Globe-ot azért szeretjük jobban az Oscarnál, mert a tévéseket is díjazza, és nem annyira puccos esemény, mint a másik, bazi nagy kerekasztalok mellett ülnek a sztárok és vendégeik, pia, kaja, jókedv. Íme az idei nevezettek listája, dőlt betűvel akiket szeretnénk, hogy…..
Subba Szeretetünnep: 1992-12-24 2006.12.12 00:38:00
Most mindenki csukja be a szemét egy pillanatra, és próbálja maga elé idézni az elképzelhető legborzalmasabb karácsonyt. Sikerült? Na fogadjunk, hogy legalább Trokán Péter, Bajor Imre és Gábor Gábor nem kaptak benne szerepet! A Szomszédok 1992 Szentestéjén vetített epizódjában…..
w ...és úristen az égben 2006.11.19 22:38:00
Meglepő, hogy buzi- meg cölibátustémában megy az önfeledt valláserkölcsi vita ezerrel, a náci ufók meg a rakománykultusz bezzeg le van szarva. Szinte. Azért meglepő, mert nagyon is összefüggnek ezek a dolgok. Könnyű kiröhögni azokat, akik szerint Hitler a Holdon él. Még…..
Mindenek előtt elnézését kérjük minden olvasónak, Várhalmi A. Miklóst már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna ismernie az országnak. Sajnos azonban a Változás és Megújulás Bajáért Egyesület vezetőjének polgármesteri kampányfilmje csak most jutott el hozzánk. Nincs…..
Amint arról testvérlapunk a mocsokban, a Velvet már beszámolt, Schobert Norbi nem szereti mutogatni a tökeit...