Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubba Zanetti

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elterjedt hiedelem a fogyókúrázók között, hogy elég egy ideig kevesebbet enni, és a gyomruk alkalmazkodik a helyzethez, összeszűkül, és utána kevésbé fogja őket az éhség kínozni. Ez azonban nem egészen így van. Sajnos, míg a nagy evésektől a gyomor tényleg kitágulhat, az összezsugorodására kevésbé…..
Az USA Munkaügyi Minisztériumának (DL) statisztikai intézete évente kiad egy jelentést, amelyben (egyebek mellett) a különféle nemzetgazdasági ágazatokban dolgozók béréről, ezek jövedelmi viszonyairól is részletes kimutatásokat közöl. Mi most a rendvédelmi területet mutatjuk be néhány számmal, hadd…..
Bubba Zanetti 2018.07.12 22:46:41
Rendkívül undorító politikai kampányon vagyunk túl: mint megtudhattuk, a migránsok elveszik a romák segélyét, Csepelen az önkormányzati lakásokat, illetve persze nekik valójában több pénzük van, mint amennyi tíz jászberényi lakos bankszámláján található. A kormány legalább 10 milliárdot költött a…..
Friss londoni tapasztalataink között akad néhány, amely igen fontos lehet az oda indulóknak. Például kifejezetten bosszantó azért lekésni a gépet, mert nem engednek fel a reptéri buszra ugye? 1. A legfontosabb: a lutoni reptérre járó National Express buszon simán megeshet, hogy csak azokat engedik…..
Bubba Zanetti 2016.05.21 21:28:29
Kiss László, a világszinten elismert edző és sportember, egy kommunikációs háborúban úgy lett szereplő, valamint Hosszú Katinka karaktergyilkosságának egyik eszköze, hogy nincs felvértezve azzal a tudással, amely megvédte volna őt. Így csak végrehajtó volt a Magyar Úszó Szövetség oldalán. Lemondása…..
Nem is olyan régen MotorDani (Zách Dani) gondolkodott el azon, mi lenne, ha az új jogszabályhoz - melynek értelmében a rendőr dönti el tkp. szemmértékkel, jogosan hajtottunk-e át a sárgán - igazodnának maguk a jelzőlámpák is, hogy ne csak egy rossz szájízű pénzlehúzásnak…..
Múlt héten a jegybank válaszolt a Quaestor-károsultak kérdéseire. A régóta megválaszolásra váró, jogos kérdéseire. Gondolom kevesen olvasták végig a jelentést, pedig egy rendkívül érdekes és ugyanakkor kétségbeejtő részlet olvasható ki belőle: nevezetesen az, hogy a…..
Bubba Zanetti 2015.12.01 08:59:07
@dez01: nemreg meg ennek a fiktiv szlatulajdonosnak a nevet is lehetett tudni, csak mar elfelejtettem.
Bubba Zanetti 2015.12.01 09:14:31
@Bubba Zanetti: bocsanat. Karacsony Miklos a Buda-cashnel volt..
Orbánnak van másfél-két millió szavazója, akik személyesen őt bálványozzák, követik. Húsz év alatt kovácsolta őket össze. Simicskának van, mondjuk, ezer -két ezer milliárdja (ha igen-igen jól sáfárkodott a pénzével).  Viszont a pénzén kívül  csak  rossz arca, rossz…..
Nyugatról hergelik, módszerük a hazudozás, céljuk az erőszakkal történő kormányra jutás. A magyar baloldal ugyanabból a kottából játszik, mint a leninista bolsevikok 1917-ben, amikor német titkosszolgálati segítséggel először az orosz cárt, majd a legitim kormányt is…..