Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MA

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaptam egy csomó fotót egy csomó héliumos lufiról. Ma reggel készültek. Tele van lufizva a Corvin-köz környéke, a metrómegálló és a pláza között. Egyelőre nem tudom, ki gerilláskodik, valami reklám-e vagy szerelmi vallomás, de vén rókaként az előbbire gyanakszom. Mindegy,…..
MA 2014.03.18 14:42:35
Most nem Gyurcsánnyal, hanem Bajnaival keverték össze külföldön. Hogy is lehetne elfelejteni azt, amikor a svéd televízió képernyőjén a meccset Csányi Sándor mellett élvező Orbán Viktor alá lazán odaírták, hogy Gyurcsány Ferenc? Most Portugáliában derült ki, hogy…..
MA 2012.12.07 10:17:01
@LouiS: Tényleg viccesek az ilyen bakik, ugyanakkor azért jegyezzük meg, hogy leginkább annak égő, aki elköveti... :D
Sosem hittem volna, hogy van olyan gyümölcs, amiből viszonylag kevés az étcsokihoz keverve még tud érvényesülni. Főleg, ha 60%-os az az étcsokoládé, és biztosan nem sajnálták belőle az anyagot. Merthogy svájci. A gyümölcs meg baobab. Kicsit utánaolvastam ennek a…..
MA 2012.11.22 05:36:45
@HgGina: vastagság semmiképp, de kerület simán lehet, ahogy a google által kidobott képeket elnézegetem. van amiben wc van :)
Több blog is értetlenkedik, hogy miért lett ennyire sürgős a pénznyerő automaták betiltása; vajon a konzertatív-keresztény értékrend és a jó erkölcsök diktálják, hogy a kormány lemondjon 30 milliárd forintról és néhány száz (ezer) munkahelyről, esetleg magasabb szintű…..
Megerősítette kétharmados többségét a Parlamentben a kormánypárt, ezzel a rendszerváltás óta először tudtak duplázni a fiatal demokraták. „Köszönjük az embereknek az újabb felhatalmazást, ez az eredmény is bizonyítja, hogy jó úton jártunk az elmúlt négy évben, és hogy…..
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
MA 2012.09.11 11:44:19
@Pan Modry: nem arról beszéltem, hogy lemondasz valamiről a gyerek miatt, hanem arról, hogy tudod, megérted, belátod, rájössz, hogy sokkal többet tud adni mint más dolgok. Természetesen nem gondolom, hogy gyerek mellett semmi mást nem lehet csinálni, de ha valaki úgy érzi, hogy a gyerek az oka, hogy nem sikerül megvalósítania önmagát, az szerintem mindannyiunk számára jobb is, ha nem valósul meg... :)
MA 2012.09.11 11:55:02
@tea fan: Nem beszéltem kizárólagosságról, természetesen. Csak egyértelmű és időtálló értékrendbeli prioritásról.
Bükkösd Községi Önkormányzat a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet pálinkafőző, gyümölcspálinka-gyártó munkakör betöltésére, írja a Nemzeti Közigazgatási Intézet, valamint a település honlapja…..
MA 2012.08.30 15:27:04
@lobaszopiatej: gondolod, hogy a "te pénzedből" annyi mindenre futja? más településeken dolgozó közalkalmazotti bérekre? mennyi adót fizetsz összesen? hány dologra mondod, hogy ne a te pénzedből legyen? :) jelenleg a településeken élők által befizetett személyi jövedelemadó nagy részét a központi büdzsé elvonja. jelen esetben a pálinkafőző önkormányzati alkalmazott bérét vélhetőleg bőven fedezi a hivatalosan és jogszerűen előállított minőségi helyi termék értékesítésének bevétele, ami után egyébként nyilván szintén keletkezik jövedéki, nyereség és forgalmi adó bevétel is. a gyümölcs pedig nem rohad el a fák tövében vagy a járdákon. jelzem, hogy egy utcaseprő vagy egy hivatalnok mondjuk Budapesten ezzel ellentétben nem nagyon állít elő közvetlenül semmit, amiből kézzelfogható bevétel és hozzákapcsolódó adóbevétel keletkezik... viszont egész jól elvan a mi pénzünkből (hogy hozzád hasonlóan fogalmazzak).
A morgás joga Tanulja meg szeretni 2012.08.09 20:13:02
Budapest főpolgármestere nemcsak a fővárosról szóló évkönyvekbe írja be visszavonhatatlanul a nevét, hanem az  új az BKV-szín is róla kapta (gúny)nevét: "tarlóskék". A névadó kiléte kezdetben rejtély volt, Vitézy Dávid is szerepelt a keresztapa-gyanúsak között, ám a…..
MA 2012.08.10 08:23:43
Karambolozott az államfő... nyomják a szalagcímek, de nem ő vezetett. Csak az Audija karambolozott. Benne van a pakliban, aki vezet az hibázhat. Mindennapos dolog. Az már nem annyira, hogy a TEK-es Audikban ki van kötve a kilométeróra. A videót sajnos majdnem végig kell szenvednetek…..
minden kapuvár Legénykedés 2012.02.08 17:34:00
 Olvasom, hogy a Kapuvári Legénycéh február 4-én legényavató bulájt tartott. A kommunikáció szerint hagyományőrzésről van szó, de számomra ez a szóösszetétel nem gyengén tűnik ellentmondásosnak. Bár a hagyományőrzést gyakran a kulturális formák változatlan…..
Hoffman Rózsának már nem kell olyan egyedül éreznie magát. Nem ő az egyetlen ember az országban, aki komolyan vette a Hírcsárdát. A Színes RTV ugyanis behoffmanrózsázta a viccblog Morgan Freemanről szóló posztját. Csak úgy mellékesen megjegyzik az amerikai filmszínész…..
MA 2012.02.15 11:25:07
@gabcigirl:

Szóval mi vagyunk a parasztok és sikítva követeljük, hogy a pénzünkért szart toljatok az arcunkba? :)

Ugyan már. Tegyük fel, hogy igényes vagyok. Mit/kit olvassak szerinted?
Zseniális a Samsung ellentámadása az Apple ellen. A cég jogászai legutóbbi beadványukban azzal érvelnek a bíróságon, miért nem az Apple-é az elsőség az iPad dizájnjával kapcsolatban, hogy az már szerepelt a 2001. Űrodüsszeában. Van ez az úgynevezett prior art nevű fogalom ott,…..
Azt hiszem elmondható, hogy az ál(l)amfő vagy nyelvújító, vagy csak szimplán nem tud helyesen írni. Bár az utóbbi sanszosabb. Azonban akkor nem a nyelv védelméért kellene küzdenie Pálnak, hanem azért, hogy megtanuljon helyesen írni. Ha pedig diszgráfiás és diszlexiás, akkor el…..
MA 2011.03.31 23:35:45
Nesze!szer Diétás körömlakk 2011.03.24 11:44:00
  Igyon kólát a körmöd! Ebben az évben az okos brand négy új limitált kiadású körömlakkot dobott a piacra. A diétás kóla 1984-ben került forgalomba, azóta a nők kedvence. Te is light kóla fan vagy? A Coca-Cola 13, 7 millió dolláros kampánnyal idén vezeti be…..
MA 2011.03.24 22:56:12
@suo tempore: Gondolom arra utaltak, hogy a cola tulajdonképpen használható körömlakklemosónak is.
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
MA 2011.03.19 18:35:08
Biztos világgazdaság online-t olvas...

vg.hu/kozelet/vg_online/kozelet_-_kulfold/080514_benes_222113

Pedig nekik szakmájuk az írás, bár igaz, nem az anyanyelvükön írnak... :D :D :D
A Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek a szupergeek státuszát David Fincher filmje, a Közösségi háló popkulturális ikonra változtatta, így a fickó fizimiskáját leutánzó figura sem késhetett soká. Ez a Zuckerberg 18 centi magas lesz, és nem kell millió, sőt sokmilliárd…..
...hanem annak szigorúan vett tartalma, miszerint a demokratikus választások eredményét, a népakaratot bármikor felülírhatja Járai Zsigmond és Schmitt Pál duója. A Költségvetési Tanács és a köztársasági elnök megfelelő (ámde, mint látni fogjuk, kellő…..
MA 2011.03.11 05:47:22
@Az igazi Trebics:

Tudod, nem csak a koalíció pártjaira leadott szavazatokból lesz mandátum, hanem az egyes körzetekben élő nép TÖBBSÉGI akaratával által megválasztott KÉPVISELŐ is beleszámít. De ezt 2006-ban is lehetett tudni.
„A srác nem adta fel, mire hirtelen leüvöltöttem a fejét: „fogd már be, te korcs!!!” Erre minden tekintet felém fordul” – egy szerencsétlen beszólás miatt a csaj elvesztette a barátait és a pasiját is. Utólag nem bánja, hiszen a társaság jelentősen…..
A közelmúltban egy külföldi lapnak nyilatkoztam. Orbánról akart kifaggatni az újságíró, mert mostanában a magyar miniszterelnök jól eladható sajtótéma a nyugati világban. Döntései feszültséget keltenek, szavai meghökkenést okoznak, elképzeléseire értetlenül tekint Európa…..
MA 2011.03.01 13:04:34
@Jetstream:

Kolombusz kormányosának Indiába kellett volna eljutnia... Ez volt ugyanis a céljuk.

Lényeg, hogy szar példa volt :D
A köztársasági elnök azt szeretné, ha az új alkotmány "magyar nyelven szólna", így a preambulum szó helyett az előszó megfogalmazás szerepelhetne benne - közölte Schmitt Pál a Pannon Egyetemen tett látogatása során. Kapcsolódó hivatkozások:Közösségi…..
MA 2011.02.26 10:47:31
@Nothingspecial:

Droidok a jelek szerint a republikon intézetben vannak :D
MA 2011.02.27 07:25:12
@algi:

Próbálj meg elképzelni egy olyan szituációt, amikor szó van valamiről, el akarunk készíteni. Beszélgetünk róla, milyen színű legyen, mekkora legyen, miből készüljön és a többi. Kerestünk is valakit, aki megrajzolja nekünk a vázlatokat, amivel ugyan még nem végzett. De ettől függetlenül, vagy ha úgy tetszik ezzel párhuzamosan, vagy még inkább ez idő alatt még lehet arról beszélgetni, hogy ne piros legyen, hanem zöld...
 Előre föltetetik az ember kezét, széttetetik a lábát......És izomból tökönrugják.Eleve bűnözőnek nézik az összes köz- és kormánytisztviselőt, miközben elvárják, hogy eltartsák őket. Mármint a politikusok. Elvárják, hogy mosolyogva szopassuk az ügyfelet, miközben…..
MA 2011.02.22 08:41:17
@TBal:

Az nem zavar, hogy amit vásárolsz, amikor vásárolod, ahol vásárolod, az TÉTELESEN hozzákapcsolható a Supershop kártyádhoz? Mit számít, hogy megadtad-e az extra adatokat 200 pontért, amikor rendszeresen megadod, hogy hol vásárolsz és pontosan mit. Tudják, hogy melyik akcióval tudnak megfogni, tudják, hogy melyik kólát szereted, tudják, hogy mekkora koton kell a farkadra, tudják, hogy milyen kávét iszol, simán megsaccolják, hogy mennyi pénzed van, tudják, hogy piás vagy-e, azt is, hogy sertés vagy marhahús párti vagy e (a neveddel együtt ezzel gyakorlatilag a vallásod is megtippelhető :) ). Szóval ha egy csepp eszed van, akkor igenis megadsz minden más adatot is, ha adnak érte 300 pontot. Mer akkor már mindegy :D :D
MA 2011.02.22 09:00:28
@genyamagyar:

A munkáltatóm ezt mind tudja...

A versenyszférában számtalan cégnél monitorozzák a munkatársak internet használatát, valamint a cég összes belső vonalas beszélgetést rögzítik. Ha választani kell, hogy egy magáncég vagy egy titkosszolgálat gyűjt adatokat, te melyiket választod?