Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kun Adrienne

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chez DuBarry A nárcisztikus férfi 2013.01.15 14:15:48
Picasso volt az egyik legjobban dokumentált ismert nárcisztikus személyiségzavaros férfi (http://chezdubarry.blog.hu/2012/04/10/title_1654764). Viselkedése tökéletesen mutatja a típusra jellemző jegyeket. De ne gondoljuk, hogy minden nárcisztikus egy Picasso. Legtöbbjük pitiáner lelki parazita, aki…..
Kun Adrienne 2014.10.16 17:09:16
@DuBarry: köszönöm, bármilyen jó tanács jól jön!
igazából nincs kapcsolat közöttünk, valahogy zsigerből eltávolodtam, de a gyerek miatt néha szükséges lenne pedig, mert az új feleség pld a gyerekkel tök ellenséges. Igaz, a gyerek már majdnem 16, de azért igényelné az APjával a kapcsolatot. De közben persze ő sem érzi magát vele/velük jól, de azért valami hajtja még az Apjához. Ex sem nagyon akar velem kapcsolatban lenni szerencsére, ő most felhőtlenül boldog a friss, gyors házasságában.
Nem tudom mikor múlik el, mert lassan 3 éve, de folyton töröm a fejem, hogy tudok ebből a lelki borzalomból kikeveredni. A kutyánkat sem engedi hozzám, és teljesen igaz, hogy ide-oda csavar mindent. És valamiért még mindig fáj legbelül, mert elég embertelenül sikerült minket letarolni, ahogy írtad, a végére már a tettlegességig fajult a dolog. Ezért kellett anno eljönnünk és soha többé nem mehettünk haza. És az is igaz, hogy utána bármit próbáltam vele megbeszélni egészen egyszerűen lehetetlen volt. Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy a "közönség" vagy a közös barátok az ő sztoriját tudják, minket meg sem keresnek.
Vagy aki megmaradt mellettünk is, azok csak a szemeiket forgatják, hogy mi a túró történik Ex-szel. AZ egész egy utópisztikus rémálomnak tűnik.
Nagy kérés lenne, hogy ha időd engedi, írj nekem emailt?
köszönöm előre is!