Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FRee

0 bejegyzést írt és 469 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden délután Jászberény – NCK-Kazincbarcika mérkőzésre került sor a női NB II Keleti-csoportjában. Ez a 14. fordulóból előrehozott meccs volt, mivel a jászságiaknak a diákolimpia hétvégi, szegedi VI. korcsoportos országos döntője miatt nem felelt meg az eredeti időpont.…..
A Brassó a szabadnapos a nemzetközi szünet előtti utolsó Mol Liga-játéknapon. A forduló rangadójának a Vasas miskolci vendégjátéka ígérkezik este hattól. Egy hete Budapesten találkozott a két csapat, akkor a Vasas nyert egy immár hagyományosan szoros mérkőzésen. A tét igen…..
Szerdán megvoltt Sidney Crosby ötödik NHL-es bunyója is. A világ egyik legjobb csatára nem sűrűn áll oda verekedni, de ha nincs más választás, nem menekül el. Ráadásul ebben a műfajban is a sikeresek közé tartozik, négyszer nyert, és csak egyszer veszített.Majdnem 200…..
Komoly versenysorozat indul a Hockeymonkey.hu és a Budai Jégpálya szervezésében, az MJSZ ajánlásával. A 2010/11-es szezonban a három nagypályás amatőrliga után immár kis jégen is összemérhetik erejüket a hobbihokisok. A 3-3 fős csapatok 2x12 percig játszanak, a kiírás és a…..
"Szeretnénk végre jól teljesíteni idehaza egy olyan jó csapat ellen, mint amilyen a Villach" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 ezdője. A jesenicei győzelemmel a magyar bajnok a nyolcadik helyre lépett előre, vasárnap este a liga egyik legjobbját, a…..
A Washington a Calgaryt verte tönkre, a második harmadban hat gólt lőtt a Capitals, Alekszandr Ovecskin 12 másodperc alatt két emberelőnyöset. Szombaton öt kapus maradt hibátlan. A 30-ból 28 csapat lépett jégre, az ünnep miatt vasárnap nem rendeznek meccset. A szombati játéknapon…..
Washington Capitals Cool túra? 2010.10.27 15:58:00
October 27 vs. Carolina Hurricanes at RBC Center        Time: 7:00 pm TV: Comcast SportsNet, Sport 2 Radio: 820AM, 1500AM and XM Pre-Game: Capitals Report/Pre-Cap Pre-game Podcast on washingtoncaps.com at 2 p.m.Washington Capitals (5-3-0) Carolina Hurricanes (4-3-0)A…..
Sosem látott tülekedést hozhat a Mol Liga mai fordulója az élmezőnyben, ha a papírforma eredmények születnek a mai három mérkőzésen. Persze éppen attól izgalmas az idei szezon, hogy jóformán alig van olyan mérkőzés, ahol az esélyeseknek ne lennének komoly nehézségeik. Ma este…..
Klasszikus mesterhármassal vétette észre magát a Laredo Bucks magyar támadója a Rio Grande Valley elleni CHL-meccsen. Másik remek légiósunk, Szélig Viktor is kitett magáért a Brianconban. Kóger csapata közel ötezer néző előtt egygólos hátrányba került, válogatott csatárunk…..
A Sapa Fehérvár AV19 kanadai vezetőedzőt igazolt. Az 55 éves szakember hat évet töltött az NHL-ben, ahol az Edmonton Oilers másodedzője volt. A magyar bajnokcsapat közleménye szerint ezután Európában dolgozott vezetőedzőként. Megfordult Németországban, ahol a Köln és a Berlin,…..
FRee 2010.10.23 15:27:44
Januárban azt kérdeztük olvasóinktól, hol legyen a tábor az arénában a jövő áprilisi divízió 1-es világbajnokságon. A rendező magyar jégkorongszövetség minden körülményt figyelembe véve úgy határozott, a kapu mögött biztosít helyet a világ legjobb szurkolótáborának. A…..
FRee 2010.10.23 14:53:37
Jelentősen csökkent a Sapa Fehérvár AV19-ből hiányzók száma, pénteken már csak Horváth András és Mihály Árpád nem lesz ott a jégen a keretből. Előbb könyöksérülése miatt még 4-5 napig pihen, utóbbi négymeccses eltiltásából a másodikat tölti le a Linz ellen, de…..
October 11 vs. Ottawa Senators at Verizon Center        Time: 7:00 pm TV: Comcast SportsNet Radio: 820AM, 1500AM and XM Ottawa Senators (0-2-0) Washington Capitals (1-1-0)   Ma hajnalban az eddig nyeretlen Ottawa látogat a Verizon centerbe. Először hazai…..
Horváth András, Ales Kranjc és Nathan Martz nélkül, de az új szlovák hátvéddel, Juraj Durcóval megerősítve áll fel a Fehérvár pénteken. Ismét listavezető, de ezúttal nem a Salzburg, hanem a Klagenfurt érkezik Magyarországra az EBEL pénteki fordulójában. A magyar bajnok…..
Új műsorral bővült a Sport Tv kínálata, kéthetente fél órát kapott a jégkorongsport. Az adásban a magyar hoki kapja a főszerepet. Lesz szó EBEL-ről (Ocskay Gábor és Sofron István beszél az idei év terveiről és a szezonrajtról és megmutatjuk, hogyan akasztotta ki a speciális…..
FRee 2010.10.05 17:36:54
@Vincenzo90: Hát nemtudom.
Mivel elég sokan tudtak a felvételről és mivel nem tudjuk kinek ki az ismeröse...így lehet már készenlétben volt pár volános ismerős :)
Az NHL október 7-ei rajtjáig már csak az Európában túrázó csapatok lépnek jégre. Hétfőn két meccs volt, a Carolina Oroszországban kapott ki, a Minnesota Finnországban nyert. Tovább romlott az NHL-csapatok oroszok/szovjetek elleni mérlege. Az 1975 óta zajló meccseken az SZKA…..
FRee 2010.10.05 13:53:43
@ecs: vannak olyan progik amik átverik a streameket és úgy látnak téged (virtuális ip-t kapsz) mintha usa-bol neteznél.
Én néztem így olyan streameket amik csak amerikai felhasználóknak elérhető !
Két komoly érdeklődést kiváltó mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. A szezon első tévés mérkőzésén a Vasas az FTC-t fogadja, a 19 órakor kezdődő találkozót a Sport1 Tv élőben adja. Az EBEL-játékosokkal megerősített Fehérvár otthonába a Miskolc látogat. A…..
FRee 2010.10.05 13:58:48
Amatőrök számára szervez jégkorongedzést Budapesten egy két-három fős csapat, amely tagjai amúgy utánpótlás-neveléssel foglalkoznak. A főváros három különböző pályáján hetente háromszor várják azokat, akik a megfelelő alapokat szeretnék megszerezni. Bármilyen szintű…..
"Jó mérkőzést szeretnénk játszani Ljubljanában. Az Olimpija az idén megmutatta, képes olyan teljesítményre, mint a miénk volt a Salzburg ellen, tehát nagyon megnehezíthetik a dolgunkat" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A Salzburgot…..
FRee 2010.10.03 18:26:33
Hazai győzelem született a Mol Liga csúcsrangadóján. A dunaújvárosiak már az első percekben komoly vezetésre tettek szert, első góljukat 01:38-nál, a másodikat 01:55-nél szerezték. A csíkszeredaiak gyorsan időt kértek és kapust cseréltek, a harmadik találatot így már nem…..
A magyar válogatott kapusa az Arizona Sundogs játékosa lesz a következő szezonban. Szuper Levente új csapata hétfőtől tartja idénynyitó edzőtáborát, ezen a magyar hokis is részt vesz, a keretet tíz nappal később véglegesítik. Az Elitesprospects az átigazolást már tényként…..
FRee 2010.10.01 16:21:18
@B-mac: az ott olyan mint itt 1-2km :)
Nagyon kellemes meglepetés, amit ebben a szezonban Rusznyák Szilárd, az UTE 24 éves csatára produkál. Csapata legeredményesebb játékosa, 8 meccsen 6 gólt lőtt és 3 gólpasszt adott, ezzel máris annyi pontot szerzett, mint eddigi felnőtt pályafutása során összesen. A Steaua 5-1-es…..