Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KöveZoli

21 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok ismerősöm csodálkozik azon, hogy a repülést én sokszor olcsóbbnak tartom az autós utazásnál! Pedig a kérdés valóban nem egyértelmű, hiszen mind az autós utazásnak, mind a repülésnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, és bizony sokszor a költségek sem egyértelműek. Íme, néhány megfontolandó…..
Subba Subba klasszik: Én? Most? 2015.03.03 16:50:10
Édes cukor szemüvegében már, awwww. Köszi Márton!..
KöveZoli 2015.03.04 22:40:38
@sio.: Én csak arra voltam kíváncsi, valaki felismeri-e a gépet :D

Volt nálam jó ideig ZX81, és persze Primo A32 volt a csúcs :D
Az árfolyamgátba belépők járnak legjobban a devizahitelek forintosításával, nyilatkozta Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára a Duna televízióban hétfőn. A dolog azért érdekes, és egyben szomorú, mert az MNB friss adatai szerint a jogosultak mindössze 36 százaléka vett…..
A Nikon új belépő szintű DSLR kamerát jelentett be D3300 néven, amely a 2012 áprilisában bemutatott D3200 utódja. A fényképezőgép ugyanúgy 24,2 megapixeles CMOS képérzékelővel rendelkezik, ám optikai AA szűrő nélküli, melynek hatása a részletvisszaadásban jelentkezik.…..
Márton sajátos humorral találkozott egy T-Mobile üzletben. Feltöltőkártya vásárlásánál azt mondták neki, hogy jöjjön vissza, ha lebeszélte, és majd akkor kap róla számlát: Pár hónapja van egy feltöltő kártyás számom, ami köztudottan nem gazdaságos, de megvan az okom…..
A mai naptól elérhető a legújabb Full Frame-es Nikon D610 DSLR váz! A D610 révén megtapasztalhatja a teljes képes fényképezés erejét.Ez a professzionális Nikon-technológiával felszerelt, nagy teljesítményű D-SLR gép olyan képminőséget biztosít, amelyre kizárólag az…..
A Nikkor 18-135 megszűnése óta nem kínált objektívet a Nikon a "18-135 mm alapzoom kategóriában". Az előd 135-ös még stabilizátor nélküli volt, és komoly minőségi problémákkal küzdött. Remélhetőleg az utód hozza majd a 18-105 mm-es nem túl kiemelkedő, de azért…..
Szalmabálák Tapolca és Gyulakeszi között. ..
Remélem, azóta elkészült a felújítás... ..
Tihany, Belső tó ..
Tihanyi Belső tó a késő délutáni órákban, vihar előtti csendben - retro feeling. ..
Tihanyi Belső tó a késő délutáni órákban, vihar előtti csendben. ..