Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homar4prez

0 bejegyzést írt és 189 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már most biztos, hogy a Rammstein nemrég megjelent új nagylemeze 2019 egyik legnagyobb könnyűzenei sikere lesz. A most indult turné is óriási siker, előre telt házas stadionokkal, illetve a lemez is rendkívül jól figy fizikai verziójában is. Persze a zenekar is promóz, a szokásos filmszerű…..
homar4prez 2019.05.30 08:40:18
@midnight coder: kicsit nézz szét a Neue Deutsche Härte környékén. Van élet a Rammsteinen túl is, Oomph!, Eisbrecher, Lindemann szólóban, stb.

www.last.fm/tag/neue+deutsche+h%C3%A4rte/artists
Rablópártok címmel tényfeltáró riportsorozatot indított a YouTube-on Gulyás Márton ismert videoblogger és aktivista. Azonban a média által túl bőkezűen osztogatott és előítéletes kamupárt címke legalább annyira ártalmas a demokráciára, mint a támogatások lenyúlására szerveződő kis politikai…..
homar4prez 2019.04.26 09:28:52
@Ballib vagyok mert rettegek: Don't know if trolling or just retard.
Fotó: Kollányi Péter / MTI "Elengedtem a Gálvölgyi Show-t. Ennyi volt. Rá kellett jönnöm, kifogytak az írók. Aki le tud írni egy poént, az elment inkább stand-up komikusnak" - mondta a Blikk tudósítása szerint Gálvölgyi János a Madách Színházban, a 70. születésnapja alkalmából rendezett…..
homar4prez 2018.06.06 14:49:44
@Bambano: persze, hogy nem, de ezt a stáblistán is lehetett látni.

Sőt, kapaszkodj meg, sok standupos sem (csak) maga írja a poénjait.

Van, aki vicces, de nem alkalmas a képernyőre, van, aki jól adja elő magát más emberek előtt, de nem tud poént kitalálni, stb. Ilyen a sóbiznisz.
 A 2000-es évek elején mindannyian valami újdonságra vágytunk. Én mindig is arról álmodoztam, hogy egyszer az órámat is nyomogatni tudom és hogy majd a szemüvegemen videó chatelhetek. Eljött most már ez az idő is. Nap mint nap látok 14-15 éves gyerekeket, akiknek a kezén ott lógnak a high-end…..
homar4prez 2017.12.26 13:30:30
@homar4prez: Ja, és az antenna a szíjban van, ha megtörik, akkor mehet a kukába (ha a vásárló nem dobta instant oda vásárlás után), mert cserélni nem lehet.
A mall.hu elég sokat szerepelt az elmúlt napokban a hírekben a 2 ember letartóztatásával végződő csalási ügy miatt, és szegények hiába hangsúlyozzák, hogy "a Mall.hu-t üzemeltető cég, vagyis az Internet Mall Hungary Kft. ellen nem indult büntetőeljárás", és a webáruház működik, a vizsgálat miatti…..
homar4prez 2017.11.22 09:42:43
@commentes nikk: persze, van benne igazság, de a történet végkifejlete szempontjából mindegy, hogy előre kifizette-e vagy sem, hiszen átvette, csak amit rendelt, az rossz volt, és a cseretermék tűnt el. A cseretermék akkor is eltűnhetett volna, ha utánvéttel veszi meg az eredetit.
  A cím hosszú, de igaz: Anger Zsolt a Tömény történelem második évadában olyat tol merev részegen, hogy fuldokultunk a röhögéstől a sajtóvetítésen, és majdnem kárba veszett a gyerekméretű hamburger is, nem részletezem. Anger részletezte, a 8 deci whiskey és tán öt sör után kis híján a székről…..
homar4prez 2017.09.23 18:23:51
@izellajos: a jövő hetiben, de a CC FB oldalán fent van. Szerintem amúgy a 8 dl whiskyt 2 alkalommal itta meg.

Igényes humornak nem nevezném, de jókat röhögtem rajta, a színészi játék pedig zseniális. Badár folyamatos bazdmegelése mondjuk idegesített.
Ha kosztümös brit sorozat, akkor BBC, mondja egy bölcselet, amit az ITV igyekszik folyamatosan cáfolni, hiszen feldolgozzák Jane Austen már eddigi is többször feldolgozott romantikus regényét, a Büszkeség és balítéletet. Az új sorozatot egy Nina Raines nevű drámaíró/rendező készíti majd, aki azt…..
Az NBC főnöke múlt héten beszélt arról a sajtónak, hogy a nagy remake- és reboot-lázban neki is lennének ötletei a nemrég bejelentett Miami Vice feltámasztása és a két évadra berendelt Will és Grace-folytatás mellé. Bob Greenblatt ezeket a sorozatokat támasztaná fel: Office Az elnök…..
homar4prez 2017.08.07 13:35:39
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
"Ez miért olyan bonyolult vagy szabályellenes 1650 forintért?" - kérdi Tamás. Akinek nem lenne világos: azt kell nézni, hogy a kukorica és a sonka a pizza egyik felére koncetrálódik. Hogy mi vezetett olvasónk egyelőre egyszemélyes feltétfelszabadítási mozgalmának…..
Eredeti nyelven, magyar felirattal kerül az AMC műsorára a Preacher második évada június 29-től, ami egy kis, de fontos lépés a szinkrontalanítás útján. A csatorna ezzel indokolta a döntést: Az AMC a teljes nézői élmény kedvéért ezúttal eredeti nyelven, felirattal tűzi műsorra a teljes 2. évadot.…..
homar4prez 2017.06.27 21:36:31
@szánmonoxid:
'"rengeteg párbeszéd, poén, utalás alapvetö fontosságú egy-egy jelenetben"
Az. Csak pont ezek azok, amiket nem értesz sem te, sem az, akinek mondjuk van egy sima felsőfokú angolja.'

Pontosan. Ezért is bírtam a MPFC-t, amikor Galla előre elmagyarázott pár poént :)
homar4prez 2017.06.27 21:41:20
@doggfather: ja, amúgy jobban belegondolva általában amiket írsz, egyet szoktam érteni vele magamban, nem tudom, most hogy sikerült így összegabalyodni :)
Olvasónk állítása szerint a Magyar Posta egy pilot projekt keretében a ládákba be nem férő csomagoknál január elsejével bevezetett változáshoz képest (tudniillik, hogy nem kézbesítik, csak a postán lehet átvenni) további újítással örvenedeztette meg a XIX. kerület lakóit. Figyelj, nagyon jó lesz!…..
Köntösben didergés, nulla információ, folyamatos letolás, lekezelés, gyanúsítgatás - ha tényleg így működik a Gunaras Resort Spa, akkor nem jósolok nagy jövőt nekik. 2017. Március 18-20-ig (2 éjszaka) volt foglalásunk a Gunaras Resort Spa hotelbe a párommal. 18.-án Szombaton meg is érkeztünk dél…..
homar4prez 2017.04.05 10:51:36
@Csokis: Nem lehet, hogy a másik fele tükör?
Fantasztikus újítással örvendeztette meg gyerekes és időmilliomos vevőit a Spar: bevezette a péksütik fajtánkénti önkiszolgáló vonalkódolását. A forradalmi változtatásnak vannak ugyan vesztesei (információink szerint ugyanezzel az intézkedéssel sikerült ugyanis a pénztárosokat az őrületbe, a nem…..
homar4prez 2017.02.16 10:40:54
@no.nick.today: tesznek majd bele RFID chipet vonalkód helyett.
Önök mit gondolnak? - szegezte nekünk a kérdést Máté, amire mi saját kútfőből vállvonogatással meg zavart hümmögéssel tudtunk volna csak válaszolni, de szerencsére volt hova fordulnunk. Kedves Homár, A következő remek, szervizelésről, ügyfélkapcsolatról és személyes adatokról szóló példázattal…..
Jó drágák az Apple cuccai, teljesen jogosan képzelik úgy a vásárlói, hogy minőséget, ezzel együtt minőségi ügyfélszolgálatot és szervizt is kapnak a pénzükért. Hát ez sajnos nincs így, lagalább is idehaza. Kedves Homár, Elég érdekes történetbe szaladtunk bele a múlt héten. Párom Apple iPhone…..
homar4prez 2017.02.06 15:43:09
@sarostehen: aztán az új helyett kapna és refurbished-et, és jönne a következő homár poszt :)
Néhány kritikus hülyét kapott tőle, a kommentelők nem szeretik, de ez nem azt jelenti, hogy nem nézték volna: A mi kis falunk olyan nézettséggel indult, amilyet elég rég láttunk hétköznap a magyar tévében. A 18-49-es, kereskedelmi korcsoportnak nevezett réteg 33,8 százaléka ugyanis az RTL szlovák…..
homar4prez 2017.02.03 23:20:37
@Duplaxiii: de jó lenne ide egy Disqus felület, mert löktem is volna az upot.
@csárlszbrunzol: a 18-49 volt 473 832, összességében (de az ugye a hirdetőket már nem érdekli, mert ők nem költenek pénzt) 1 108 674 volt, ha jól értelmeztem a cikket.
Oké, a számítástechnika világában általában nem pszichológusok és óvónénik dolgoznak az ügyfélszolgálaton sem, és így a szaktanács néha smirglibe van csomagolva, de azért kifejezetten beszólogatni az ügyfélnek nem szokás. Általában. 3 in 1 hosting - a support csúcsa Kedves Homár! Kis keresgélés…..
homar4prez 2017.01.28 08:40:39
@Meister: Többen? Inkább senki. Amúgy nem értem, miért nem ajánlották fel neki inkább a forwardot, mindenkinek egyszerűbb lenne.
homar4prez 2017.01.29 13:16:50
@Meister: régen volt már forwardolt címem, de emlékeim szerint a To: maradt, a Delivered-To: -ba került a gmailes cím. A reply meg teljesen jó megoldható a gmaillel, ha leigazolod, hogy tied a másik cím, utána tudod azt is feladónak választani.
Az emberek nagy többsége szerintem a SIM-et sem tudja kivenni a telójából, nemhogy az adatokat törölni, pláne, ha a szolgáltató vagy a szerviz még ígéretet is tesz rá, hogy elintézi. Ne bízunk senkiben, használjuk a fejünket és az internetet, mondjuk az adattörlés+iOS vagy az adattörlés+android…..
homar4prez 2017.01.11 08:19:40
@KaTe: ezért kéne a szolgáltatónak törölni, mert ha a user nem jól csinálja (azaz Android 5+ esetén nem törli a Google accot FR előtt), akkor jön az FRP és a szívás.
Az Ipon elég jó nevű számítástechnikai cég, ha tényleg mást adtak el, mint amit állítottak, nagy kár érte. Kedves Tékozló Homár, Az iPon Computer Kft-től vásároltam egy éve egy Dell laptopot. Pár napja elvittem egy hivatalos Dell szervizbe, ahol megállapították, hogy rengeteg alkatrész hiányzik…..
homar4prez 2017.01.04 14:31:34
@KaTe: "Legalábbis én még nem találkoztam olyan laptoppal, ahol meg kellett volna bontani az egész ház burkolatát hogy hozzáférhessek a merevlemezhez."

pedig sajnos a belépőknél a legtöbb már ilyen. Sőt, már egy akksicseréhez is full szét kell kapni. Viszont (márkafüggő), "warranty void" matrica csak általában egy alaplapot, vagy procihűtőt rögzítő csavaron szokott lenni (bár ugye az új notiprocik már BGA-sok, szóval azt nem veszi ki senki otthon)

Lenovoknál láttam olyat, ahol az egyik HDD rögzítő csavar volt leragasztva, vagy az ODD-t rögzítő.
homar4prez 2017.01.04 15:08:02
@KaTe: ja, félreértés ne essék, én nem gondolom, hogy ez így jó. A leplombált asztali gépektől meg aztán megint hidegrázást kapok (egyébként egy hajszárító csodákra képes :) )

Egy HDD/RAM upgrade nem okozhat garanciavesztést, csak el kell tenni, mert ha esetleg más hiba jön elő a notival, akkor az eredeti alkatrészekkel kell szervizbe vinni.
WALL-E, a cuki kis takarítórobot szerelmi balladája óriási siker volt 2008-ban, nem csoda, hogy az utóbbi időben mozihősökben utazó Lego lecsapott rá. A figura szuper lett, az meg, hogy motorizálható egyenesen állat. Hát van szívmelengetőbb látvány, mint a növénykéjével a gyepen száguldozó kis…..
homar4prez 2017.01.03 14:38:24
@homar4prez: nehogy abból is homár poszt legyen, hogy lötyög a nyaka :)