Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grrrrröviden

2 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Szegénység blog! Tóth Károlyné Katalin vagyok. korábban megjelent, a segítségkérésem már újságban, a Karcag tv –be, amikor is egy műtéti beavatkozás miatt fordultam tiszteletteljes kéréssel a nyilvánossághoz. Előre bocsátom, hogy távol áll tőlem, hogy másoktól várjam, a megoldást. Óriási…..
Gazdagisztán Egy dubai szörnyeteg 2015.11.17 06:43:00
Szerencsére csak autóról van szó, az viszont nem akármilyen. A Fenyr SuperSport ugyanis 400 km / órás végsebességet tud, emellé még gyönyörű is és igazán exkluzív, hiszen alig két tucat készül belőle. Ráadásul egy dubai gyártótól. Ha a kirakós fenti darabkáit…..
...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég átlagos erő és már jól érezzük magunkat. És hát...izé...rossz hangja van a négyhengeres E30-nak? Télleg? ..
Grrrrröviden 2015.07.30 20:40:02
Grrrrröviden 2015.07.30 20:44:13
@Grrrrröviden: oké, hülye vagyok, mert 1986 óta :D nemrossz-nemrossz, de akkor is szebben szól a hatlö, hathenger :)
Kisautó blog Halálos iramban 1/10 2015.04.16 10:42:35
Lehetne nyavalyogni egy sort a Fast and Furious szériáról, de több okból sem teszem. Az egyik, hogy láttam, tizen- huszonéves autóbuziknak mennyire fontosak ezek a nekem csak blődli filmek. És ha ilyen bárgyú akciófilmek a kapudrogok a jövő/mostani generációnak, hogy autófüggővé…..
Minden fotómegosztó máshogy kezeli a képeket. Más méretű thumbnaileket készít, más szoftverrel méretezi át a fotókat, máshogy próbál helyetted gondolkozni. Elkezdtem összeszedni az ismertebb oldalak tulajdonságait, de ezekhez ezer beállítást kell tesztelni segítsetek…..
Grrrrröviden 2012.02.21 17:57:35
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
 A Time magazin 2010-es év ötödik legfontosabb egészségügyi áttörésnek tekinti, hogy az Amerikai Szív Szövetség (American Heart Association) hosszas gondolkozás után kivette a lélegeztetést az alap szintű újraélesztési protokoljából. Az új, csak kézzel…..
Grrrrröviden 2011.01.07 15:03:28
Nyolcvanas évek vége, még berlini fal leomlása előtt. Lakótelepi panel-romantika, a házak közötti kitaposott, poros részen, ahol annyit fociztunk csak a por kavarog. Szombat kora este van, Marek barátomék ebédlőjében ülünk az első emeleti lakásban vagy négyen-öten.…..
nem tudjuk tovább visszatartani ezt jó hírt az AudioPorn Central a legjobb hat blog között végzett a BT Awards-on a pontos helyezésünket még nem tudjuk a részletes listát még nem hirdették kimindent visz az az érzés, hogy az olvasóink ennyire szeretnek minkettöbb mint három év…..
Grrrrröviden 2010.10.06 08:16:41
A T-Mobile nemrég közzétette az árait, ami sokakat meglepett, hiszen magasabb árakon kínálják a készüléket, mint az iPhone 3GS-t, és nemzetközi viszonylatban sem mondható éppen alkalmi vételnek a magyar iPhone4 (most összevonva írom, hogy ne kavarjon be a 4-es a sok…..
Határozottan Németország drukkernek tűnik most Thaiföld, a tévéhíradóban ugyanis bemutatták, hogy a legendás német pszichopolip nem átallotta a spanyol dobozból kienni a kagylót és ezzel Spanyolország győzelmét megjósolni a meccsen, ezt követően rögtön poliprecepteket kezdtek…..
Nem mintha nagy truváj lenne, az összes ablaktörlőlapátot úgy találták ki, hogy még az is ki tudja cserélni őket, akinek máskülönben a kapucsengő használatával is problémája van, mert komplikált. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy ablaktörlőlapátot az autók jó részén…..
A szerkesztőségi idiótamétert erősen kilengette a hír, hogy a giccsokádásban néha már Indiát is megelőző oroszok bálnapénisz-bőrös ülésekkel szerelik borzalmas – szerintem terepjárónak immáron teljesen alkalmatlan – (elnézést) autójukat. De tényleg. Ez…..
Ma délelőtt levelet kaptam Dr. Fodor Gábortól, az SZDSZ elnökétől. Hozzám hasonlóan valószínűleg mind a kétszázezer+1 iwiwes ismerősének elküldte az elnök a szavazásra hívó levelét, ezért a válasz is több lehet, mint magánlevél. Az egyszerűség kedvéért itt teszem…..
Grrrrröviden 2009.06.05 20:54:40
Autóbuzik és vicces angol műsorok kedvelői, figyelem: a vilég legfaszább autós műsora, a brit Top Gear hamarosan nélunk is látható lesz, mégpedig a Viasat3 és a TV6 műsorán is. Arról, hogy pontosan mikor kezdődik a vetítése, hány epizódot kapunk hetente, melyik évaddal kezdik,…..
Grrrrröviden 2009.05.28 01:22:50
@Gee Halen: ááá, ne reménykedj, hogy még lesznek autók :)
Már a hangszóró tuningos elektromos autók is ki lesznek tiltva, mert szennyezik a környezetet:)
Az America's Next Top Model követező évadának nagy csavarát (szerintünk) kissén korán ellőtték azzal, hogy nyilvánosságra hozták: az egyik jelentkező korábban fiú volt, csak most már meggondolta magát, és inkább Adriana Lima oldalán akar női alsóneműt bemutatni. Mi nem…..
Alig egy hónap alatt hárommilliót mobilt adott el az Apple, és semmilyen jel nem utal arra, hogy a vásárlási kedv csökkenne. Ezt az eredményt Michael Cote telekommunikációs elemző szerint érte el a vállalat, Cupertino azonban nem kívánta kommentálni a spekulációt, ahogyan azt sem,…..
Subba OMG! 2008.04.25 09:43:00
A hét utolsó munkanapjára tartogattuk ezt a retek nótát, tegye hosszabbá és elviselhetetlenebbé a pénteket. Ááá-ááá! Ki engedte be ezt a két bakfist a repülőtérre? Miben bízhat az ember ezek után, miféle biztonsági rendszer van ott? Mi bizony egy rokont sejtünk a…..