Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tapmancs

0 bejegyzést írt és 2080 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú úton mentek végig a AAA-játékok míg eljutottunk a mai szintre, és sokaknak nevetséges lehet már az, ami lassan 30 éve a kor legmodernebb vívmányának számított. A 20. század vége felé - nevezetesen a 90-es években - nagyot ugrott színvonalában a játékipar - annak is nevezetesen a ma már csak…..
Jön a nyár, és vele az utóbbi években egyre brutálisabb kánikulaszezon, ami főleg a városokban csinálja ki az embereket. Nem csoda, ha egyre többen adják fel a küzdelmet a hőséggel, és a hagyományos módszereket (vizes lepedő, huzat) sutba dobva feccölnek nem kevés pénzt a nyári rezsit is alaposan…..
Ötödjére állt rajthoz kis csapatunk, idén hét fősben, de végül hatan futottunk, mert a rajt előtti héten lett egy kis változás (ami egyébként teljesen megszokott és normális működés az UB csapatok esetében, olyan még nem volt szerintem soha, hogy egy októberben összeállt csapat változatlan formában…..
Tapmancs 2017.05.26 08:43:27
@rrroka: A szőlőkombájnos kép honnan van? Én is áttekertem alatta de sehol nem találom a képet.
Mindenkivel előfordul, hogy forgolódva, félálomban tölti az éjszakát, bár a legtöbbször nem tudjuk, mi az oka a rossz alvásnak. Könnyen lehet, hogy megfeküdte a gyomrunkat a vacsora.  Ha éjjel nem tudunk  könnyen elaludni, annak hátterében számos tényező állhat.  Mit ne tegyünk lefekvés előtt, annak…..
Nem először lehet ezt leírni (és valószínűleg nem is utoljára), de a Nemzeti Bank alapítványainak botránya egy normális országban kormányválsággal járna, hullanának a fejek rendesen. Abszurdisztánban viszont ilyen híreket lehet ennek kapcsán olvasni: Látva az unokatestvérének juttatott…..
Tapmancs 2016.04.25 13:48:11
@ulpius66: Szóval szerinted ez az egész történet rendben van?
Úgy néz ki, hogy Orbánnak az a terve, amelyet a 2002-es kormányváltás egyszer már meghiúsított, második nekifutásra csak összejön: mégis lesz dunai panorámás erkélye a Várban, még ha ezért egy UNESCO által is védett műemléket kell szétbarmolni.  A várbeli helyzetet jól összefoglalja a 168 óra múlt…..
Sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a nyakizmok edzésének, pedig mint tudjuk testünk egy egységet alkot és csupán annyira vagyunk erősek mint a leggyengébb láncszeme. Az emberek többségénél ez így is van, hiszen ha csak az ismerőseink között szétnézünk hány emberre foghatnánk rá, hogy vastag…..
Tapmancs 2016.04.04 06:54:19
@Dr. Trejo: Mé, nyakkal tolod a talicskát?
A magyar nők legtöbbet a leszbikus pornóra keresnek a PornHub oldalán, ez azonban az európai nők többségéről elmondható. Érdekes módon a kelet-európai országokban az análpornó a legnépszerűbb, de Szerbiában és Macedóniában az idősebb emberek filmjeire keresnek a legtöbben. A videómegosztó oldal…..
Tapmancs 2016.04.03 12:59:13
Tapmancs 2016.04.03 20:54:49
@igazi hős: Már ha regisztrálnak emberek ilyen ingyenes oldalakra... ami szerintem elenyésző.
Észrevették a mostanában egymás után nyíló újhullámos borbélyüzleteket, avagy barber shopokat a városban? Mit gondolnak róluk: hipszterek és túlöltözött férfiak hóbortjának látják? Vagy olyan férfias tevékenységnek, amire már évtizedek óta szükség lett volna? Netán úgy vélik, hogy a borbélyszakma…..
Tapmancs 2016.04.03 13:35:53
@scal: Én 10 éve használom a villanyborotvámat, 7 év után cseréltem benne késeket. (a körkésesről beszélek. De igazából alig változott, szóval lehet még bírták volna az eredetiek. minden harmadik nap borotválkozom. Takarítani csak akkor kell ha megtelik, kb havonta egyszer.
Szóval baromi jó befektetés volt. Az meg a másik hogy nem nyúzza le a bőrömet mint az agyonhájpolt, drága sokpengés borotvák is. Igaz nem is vágja le annyira rövidre, pár tized mm-rel hosszabban hagyja, de ez egyáltalán nem gond, mivel divat a kis borosta.
Van egy hibám. (Igazából sok van persze, de most fókuszáljunk csak erre az egyre.) Időnként, egy-egy konkrét hírt olvasván, néha rákattintok az enyémtől nagyon eltérő véleményt képviselő hírportálokra vagy Facebook oldalakra, mert kíváncsi vagyok, ugyanezeket a híreket arrafelé hogyan mesélik…..
Tapmancs 2016.03.31 12:53:54
@para_noir: a konklúzió gondolom az hogy "geciorbán".
Az egyik legismertebb magyar népmese, a Gergely juhász kanala valósággá vált! Bemutatjuk az ehető kanalat, mely igazi gourmet-élménnyé teheti a legegyszerűbb étkezést is...
Te egy világfelfedező vagy, akit folyamatosan hív a kalandvágy? Erős szenvedély van benned a világ, az emberek és a Földünk gyönyörű tájai iránt? Az a hang, mely a következő kalandra szólít, sosem halkul el benned? Te nem félsz semmitől sem? Akkor a következő filmek csak felerősítik ezeket az…..
Tapmancs 2016.02.20 08:46:30
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Sokan nagy reményekkel várták a fonódó villamos elindulását, az első hétvégén tele volt lelkes és kíváncsi utazgatókkal az összes járat. Aztán jött a hétfő, az első arcra esés, majd a kedd és a további szivattyúk. Három hét után szinte mindenkinek tele van vele a töke,…..
Kedves Olvasók! Mai bejegyzésünkben szerettünk volna egy kicsit utánajárni annak, hogy miből is készülnek pontosan a zacskós levesek, láthatunk-e minőségbeli javulást az összetevők között és vajon a rossz hírük valóban jogosan él-e a köztudatban? Az összetétel mellett arra is kíváncsiak voltunk,…..
Tapmancs 2016.02.05 18:18:07
@orient: Úgy hogy a por mellett van benne májgombóc és répadarabok.
Múlt héten ért véget a Válótársak első évada, az RTL első olyan heti, fikciós sorozatpróbálkozásáé amire nem mondta senki első blikkre, hogy óbazdmegnemár, és nem akarta a pokolba kívánni az egészet. Az idősávja (BK után) és a költségei (információink szerint 4-500 millió forintról van szó) miatt…..
Tapmancs 2016.02.02 08:09:48
@Ejkekjetter: Szomszédok?
Ma folytatódik az ügyintézős sorozat, Norvégiába látogatunk, és ott nézzük meg, milyen ügyeket kell intéznünk, ha úgy döntünk, megreszkírozzuk az ottani munkavállalást. A kockázatokat már csak azért is fontos hangsúlyozni, mert elképesztően drága országról van szó,…..
Tapmancs 2016.01.31 18:00:10
@wuaaa: Norvégiából elsősorban az olajipari válság miatt vándorolnak ki most sokan, pontosabban a külföldiek mennek haza.
Rékasi Károly a tavalyi motorbalesete miatt esett ki a színházi körforgásból, a tavalyi év utolsó két hónapjában alig kapott fizetést - írja a Bors. Az 53 éves színészt a lap szerint szíven ütötte, amikor kiszámlázta a novemberi és decemberi fizetését...
Rengetegszer megkaptam már, hogy túlságosan is rajongok a 80-as és 90-es évekért, ami miatt már-már nosztalgiasznob lettem. Mindazonáltal én ennek örülök, mert tudom, hogy a hibái ellenére is két olyan évtizedről beszélünk, amik a sajátos hangvételük és stílusuk miatt váltak milliók kedvencévé. A…..
Tapmancs 2016.01.17 18:31:30
Mindennapi munkánk, szórakozásunk, életünk szerves része lett az informatika, számítógép, laptop, tablet és természetesen az internet. Nem mindegy, hogy milyen számítástechnikai eszközt használunk és az sem, hogy milyen munkafázishoz milyen programot választunk. A megfelelő szoftver megkönnyíti a…..
Sok módszert kipróbáltál már a rezsiköltség csökkentésére, de egyik sem vált be igazán? Itt egy tuti ötlet a svédektől, amivel a téli hónapok nagy részében megúszhatod a fűtésszámlát, ráadásul decemberben sem kell az áruházakban zöldséget venned. Forrás: www.almaimotthona.hu Egy svéd házaspár…..
Nehéz az első órákban megállapítani a "közhangulatot", de a kommentekből egyelőre úgy érződik, Hosszú Katinka újabb kiállását egyfajta nemzeti hőstettként, bátor kiállásként értékelik. Olyan vélemény is van, amely szerint a fekete ruhás nővérrel, Sándor Máriával…..
Ennek a megvadult utasnak a sztorija rengeteg kínzó kérdést vet fel.     Mivót?   Az volt, hogy egy hülye utas felszállt egy belföldi kínai járatra, aztán mikor már a levegőben voltak, rájött az ötperc, és megpróbálta kinyitni az egyik vészkijáratot, hogy kiszálljon. Mikor nem sikerült neki…..
Rendszeresen visszatérő kérdés a Homáron a parkolás, de az utóbbi időben leginkább a mobilparkolási rendszerre érkezett panasz. 2016 nyitóposztja a témában meglepő módon mégis a hagyományos pénzbedobálós módszerre fújja a pokol kénköves tüzét.  Kedves Blog, Röviden a történetem, ha gondolod tedd…..
Tapmancs 2016.01.06 08:09:39
@nagybalfasz: Balatonfüreden nem kellett regisztrálni, csak sms-t küldeni oszt' kész.
Emlékszem 1999-ben mekkora reklámkampány övezte a legújabb Star Wars mozi bemutatóját. Minden létező csatornából a Phantom Menace ömlött ránk, a nagyobb eladási számok miatt minden valamirevaló újság a címlapjára tette, már fél évvel a bemutató előtt, csak mert volt benne…..
Tapmancs 2015.12.13 11:12:26
@Oldfan: "Pl: minden csili-vili szupertechnikás izé röpköd a levegőben mindhárom részben, ha kell, ha nem, holott a technikai fejlődés nem előzhetné meg az "Új remény" műszaki színvonalát."

Hát igen. Ezt anno úgy próbálták megmagyarázni hogy ezek voltak a "boldog békeidők", amikor még volt idő és forrás formatervezésre, egyedi járművek gyártására, stb. Aztán ennek a helyét átvette a tömegtermelés kockaformákkal. (Ami ugye az eredeti trilógia.)
Qrva gyenge magyarázat, de ez volt.

Viszont ha megnézed milyen díszes épületeket emeltek pl Pudapesten 100 éve és milyen kockákat ma, még lehet is benne valami. :)