Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kőcsiga

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szentendre melletti Lajos-forrás menedékháza 2005 óta üresen áll...
A rendszerváltás után néhány évvel jártam az orvosira. De míg mások a praktizálásra készülődtek céltudatosan, én sokáig csak nézegettem, hová is csöppentem, és kifejezetten sok időt szöszöltem olyan hiábavaló elméleti tantárgyak könyveinek olvasgatásával, mint például bioetika. A legtöbb…..
kőcsiga 2020.03.12 11:14:16
@felső határ nincs: paraszt vagy. ennyi.
Őrületesen látványos képeken mutatta meg a mindennapi élet nehézségeit a mínusz 70 fokban egy kutató. Cyprien Verseux asztrobiológusként és gleccserkutatóként dolgozik az Antarktiszon, a Föld legelszigeteltebb kontinensén...
kőcsiga 2018.10.17 20:10:29
@Ad Dio: :)))
téveszmék "A szex mocskos dolog" 2018.09.05 08:25:52
  Pár napja tele volt a net a 21 éves Claire Dalton sztorijával, aki pornót talált vőlegénye telefonján, ezért hét nappal a tervezett esküvő előtt kiadta a srác útját. A mormon egyház kötelékébe tartozó, mélyen vallásos lány családja egyesével felhívta mind a háromszáz meghívott vendéget, s nem…..
kőcsiga 2018.09.06 10:11:32
@Zsuzsi25: Kedves Zsuzsi! Ha jól emlékszem, bármelyik statiszka alapján a nők kb. 20%-al többen csalják meg a férjüket/élettársukat mint fordítva. kb. ennyi
Egyre világosabb: a kormány propagandistái nem számoltak azzal, hogy gyűlöletük tárgya, Soros György is részt megszólal majd az ellene folyó hadjáratban. A milliárdos legújabb írását sem teszik ki az ablakba...
Időnként vendégposztot is megoszt a Bozótharc: az alábbi írást sem mi, hanem a "zöld dossziés NAV-bejelentő"-ként ismert Horváth András írta, a benzinár-csökkentő Tállai András NAV-elnök és fideszes országgyűlési képviselő-jelölt ügye kapcsán,  Mint ismert, a korábban önkormányzati képviselői és…..
Van egy Magyar Termék Nagydíj Pályázat, amin a nyertesek a Magyar Termék plecsni használatára jogosultak, mert mi másra, Woolmark logót csak nem lehet rájuk sütni, ugye, ezt itt, viszont igen: Szép, tényleg, de nem menjünk bele az esztétikai elemzésbe, a lényeg, hogy ezt a címet, a Magyar…..
Kedves olvasó, jól nézd meg a fenti képet! Látsz különbséget a dobozok között? Az éles helyzethez, mondjuk egy hipermarketes tejfalhoz, vagy egy félszuterénben működő kisbolt sötét hűtőjéhez képest most persze megvan az a helyzeti előny, hogy valami oka van, hogy idekerült ez…..
kőcsiga 2017.08.04 22:58:08
@Tehetséges ugandai buzi: kis butus, pl. a németeknél nem igy vannak az ásványvízek jelölve, jól be is szoptam :)
A falusi ember is utazik néha, főleg, ha muszáj. Ha nincs ismerőse a régi Baszmannaja utcában, kénytelen pár versztával nyugatabbra döcögni, már csak a kíváncsiság végett is. Én is így voltam vele, gondoltam, megnézem, mit rontottak el már megint a sógorok, meg úgy…..
Tudtad? Körforgalom (A nap képe) 2009.08.19 15:15:00
A helyszín Anglia! Még az a szerencse, hogy nálunk ilyen nincs. De nézzük csak, hogy néz ki mindez a gyakorlatban.        ..