Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budaörsi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miki Tímeát, az Echo Tv korábbi vezérigazgatóját nevezték ki a Tények felelős szerkesztőjének. A hírt az érintett telefonon megerősítette a comment:comnak. Miki Tímea 1985-1997 között a Magyar Televízió Híradójának rendezőjeként dolgozott, 1997-2006 között már volt a TV2-nél, hasonló feladatot…..
budaörsi 2016.04.04 13:13:34
@Nevoeiro66: Amennyire az origó, 444, hir24, vs, stb... valamint az rtl. Kétféle média létezik: független és jobboldali/fasiszta.
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
budaörsi 2015.09.07 19:01:00
@Virág et.: "Ki Orbán fóbiás büdöskomcsi? Ausztria? Németország? A Guardian? A svájci kormánypárt koalíciós partnere? McCain? Clinton? Obama? A Kreml külügyi szóvivője? A francia külügyminiszter?" Precízen felsoroltad a ballib világot és sajtóját. (A Kreml nem tudom, hogy kerül ide).
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
budaörsi 2015.09.02 02:00:28
@Csatos Bambi: Utolsó bekezdés: megmondtad a tutit!
Az elmúlt hetekben Brüsszel ismét odacsapott a Fidesz mutyi és havertámogató politikájának, amikor egyrészt felfüggesztették az élelmiszerlánc-felügyeleti díjat és a dohányadót, másrészt befagyasztották az útépítéshez kapcsolódó támogatásokat a versenyellenes magyar szabályozás miatt.  Az Európai…..
Annak idején minden tanítási napon átmentem legalább kétszer ezen a helyen, manapság viszont jó, ha havonta egyszer van errefelé dolgom - és amekkora felfordulással jár a Budaörsi út bevezető szakaszának - az egykori Osztyapenkónak (elvileg t-vel kellene mondani, de annak idején csakazértse úgy…..
"A gyermek tiszta lap. A szülők, a pedagógusok és a társadalom felelőssége, hogy mivel írjuk tele. Ma egy ózdi óvodába látogattam feleségemmel együtt az álruhás országjárás keretében, ahol nagyszerű szakemberekkel találkoztunk, akik tisztában vannak a hivatásuk…..
           Írország népe ma óriási többséggel beemelte az ország 78 éves alkotmányába a melegházasság intézményét. Az ország egészségügy minisztere, az Európai Néppárthoz tartozó Fine Gael tagja azt nyilatkozta: "Mindig egyenlő polgár akartam lenni. Ma az lettem".…..
Olyan már volt, hogy valaki házhoz menjen a (khm) pofonért, de hogy házhoz hívja - hát, az ritka. Pedig a Merkel-látogatás Orbán nemzetközi presztízsét volt hivatva emelni, illetve inkább elszigeteltségét enyhíteni. Szeptember óta könyörögtek a német kancellárért, noha…..
Budaörs meghagyta a profiknak a Pál utcai fiúzást, az életérzést, amikor valamelyik csapatba beállsz és dobálod a szart a jobbos/balos szomszédodra, cimborádra. Helyette még csak nem is egy folyamat kezdődött el város életében, hanem folytatódott. A lakosság hozta a papírformát…..