Regisztráció Blogot indítok
Adatok
♥Katica♥

30 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját verseim 2016.01.08 11:51:43
  Hosszú tél Szürke, sötét, hideg téli napok,ilyenkor olyan szomorú vagyok.Szinte minden napom ugyan olyancsak túlélem majd valahogyan. Hétköznapokban a munka is ugyanaznagyon lassan jön ez a tavasz.Sötétben megyek, sötétben jövök,az idő nagyon gyorsan pörög. Minden évben hosszú tél, rövid…..
Saját verseim Újévi köszöntőm 2015.12.31 09:38:59
Köszöntelek téged, Új esztendő,nem leszel te most annyira rettentő.Bár tény, hogy iskolába is megyek,a tanulásnak most nagy teret engedek. A munkával nincsen baj, dolgozni szeretek,és hazafelé is mindig óvatosan vezetek.Jövőre is vegetáriánus leszek, ez tutia mai világban ez már…..
Egy ajándék banán esete Eme kis történet egy banánnal kezdődött,de további eseménye az egekig kendőzött.Ajándék volt ez azon a napon csupán, egy jogász rákötött egy nővérre elég bután. A nővérke az ajándék banánt betegeknek adta,olyanoknak, akinek már talán nincs is…..
Miért is irigykedünk néha napján a másikra? Úgy gondolom egy természetes irigység mindenkiben ott lapul. Például, ha meglátunk egy olyan lányt, vagy fiút, aki sokat foglalkozik a testével, kondiba jár, fut, és aktívan sportol, lehet, hogy egy kicsit irigykedünk, hogy milyen…..
Saját verseim Észhez-térítő 2014.10.28 10:42:00
Igazából nem is tudom, hogy vers-e vagy egy rap szöveg... :D   És akkor mi van?!   És akkor mi van, ha téged is megvisel az élet? A médiában elhitetnek veled minden jót, és szépet. Egyszerű és monoton minden egyes napod, életed végéig így lesz, hogy ha ezt hagyod.   És…..
Saját verseim Szabinának 2014.10.27 10:29:00
Szabina barátnőmnek Névnapjára írtam egy verset, én így köszöntöttem.   Barátnőm Névnapjára   Hűvös reggelre ébredtem, bár szívem melegséggel teli, mivel ma egyik legjobb barátnőm Szabina, a neve napját ünnepeli. Mit is kívánjak ezen az októberi napon Neked, veled ünnepeljen mindenki, aki…..
2010. április 09. óta vagyok ovo-lakto vegetáriánus. Igazából nem is tudom megmagyarázni, hogy miért lettem vegetáriánus. Az egész azzal kezdődött, hogy már második próbálkozásra szerettem volna leszokni a cigiről. Számoltam minden egyes napot és büszke is voltam magamra, hogy…..
Mivel olyan témában írom a blogposztjaimat, ami elég megosztó tud lenni, ezért arra gondoltam leírom azokat a célokat és alapelveket, amelyek fontosak számomra. Célok: 1. Célom, hogy a veganizmust ismertebbé tegyem. A veganizmus értékeit, élvezhetőségét, szilárd etikai elveit…..
Mikor volt utoljára olyan, hogy kikapcsoltál egy kicsit? Elkezdted olvasni pl. a kedvenc könyvedet, vagy megvetted a kedvenc magazinod és azt lapozgatod, talán este ittál egy pohár finom bort. Megnéztél egy klassz filmet. Hosszasan elterültél a kádban, érezve a forró vizet, hogy…..
Az első témán sokat gondolkodtam, végül úgy döntöttem, hogy legyen szó az őszinteségről. Jó-e vajon, ha igyekszünk minél őszintébbek lenni? Ha ezzel másnak fájdalmat okozunk, még akkor is jó? Úgy gondolom, jobb őszintének lenni, és így fájdalmat okozni, mint hogy…..
Saját verseim Unatkoztam 2014.08.23 23:58:00
Páromnak mondtam, hogy adjon meg 5-5 szót, majd alkotok valamit. Ez lett a végeredmény. Hozzáteszem, nem volt egy egyszerű feladat számomra. :D   Megadott szavak: szívecskeangyalkaKaticaboxersárga tengeralattjáró Kis Katica Kis Katica épp hogy hét éves,tündéri kislány, nagyon…..
Saját verseim Legyél hálás 2014.07.11 10:15:00
Rengeteget panaszkodunk, és  nem vesszük észre, azt a sok mindent ami a miénk.   Legyél hálás Legyél hálás, ha felébredsz reggel,hogy minden este a saját ágyadban fekszel.Minden hétköznap dolgozni mehetsz,hogy van pénzed ételre, amit ehetsz. Legyél hálás, hogy van aki…..
Saját verseim Szerettem volna 2014.07.02 10:06:00
Elgondolkodtam, mégis jó volt gyereknek lenni. :)   Szerettem volna Mindig szerettem volna felnőtt lenni, ébredés után reggel kávét inni.Iskola helyett munkába menni,hazafelé magamnak mindenfélét venni. Sokszor milyen jó is lett volna nekem,ha életemet felnőttként élhetem.Most…..
Elgondolkodtam, hogy miért is panaszkodunk annyit, mikor nagyon sok mindennek lehet örülni, ha egy kicsit is figyelmesebbek vagyunk . :)   Pozitívabban Sokszor panaszkodunk, hogy milyen nehéz az élet,nagyon gyakran ezek miatt nem látjuk a szépet.Forró nyári délután, hideg fagyit…..
Saját verseim Egy bécsi parkban 2014.06.26 11:28:00
Már megint elkalandoztam. Mindig az a kis madár. :) Egy bécsi parkban Hideg téli estén egy szerelmespár sétál Bécsben,a zord idő ellenére, mégis kéz- a kézben.Szerelmesen andalognak, talpuk alatt hó ropog,odaérnek egy kocsmához, ott vannak a legjobb borok.A forralt bor illata…..
Saját verseim Egy kis Mátra 2014.06.24 11:22:00
A "Mátra lábánál" élek, ezért szívemhez közeli ez a táj. :)   A Mátra pompája Az én kicsiny falum a Mátra lábánál fekszik,országunk legmagasabb hegysége, mindenkinek tetszik.Sűrű nagy-nagy erdők, sok kanyargó utak,vannak erre mindenfelé őzek, rókák, nyulak.Mikor tavasz…..
Saját verseim Ismétlődés 2014.06.20 23:43:00
Ördögi kör ez... :D Borongós Péntek Borongós az idő, borongós a kedvem,ma reggel is korán kellett kelnem.Péntek van ma, ez az egy mi éltet,a munka lassan pihenésre térhet.Most már a megérdemelt hétvége jöhet,amit ezek után újra hétfő követ.Folyamatosan ismétlődik minden…..
Saját verseim Nem tudhatjuk... 2014.06.19 23:29:00
Rossz napom volt. Van ilyen is. Egy jobb világ Rohanok, messzire míg csak lábam tud vinni,nem tudok én már e világban senkinek sem hinni.Mindenki csak gonoszkodik, rosszat akar másnak,az emberek egymással nagyon rosszul bánnak. Egyszer elszaladok majd minden gond elől,jobb világ vár…..
Csak szerettem volna valami szépet írni. :)   Párizs szívében Párizs szívében, egy szép tavaszi napon,sírdogál egy lányka, egy kicsike kis padon,Hófehér ruhája már messziről ragyog,körülötte vannak sokan, de mindenki gyalog.Szerelme után sír, ki szakított vele,bár a lány…..
Saját verseim Kismadár 2014.06.18 23:17:00
Egy kicsit elkalandoztam... :)   Párban szép az élet Erdő mélyén, zöld tisztáson, kicsi kunyhó álldogál,kunyhó felett, dalolgatva, kicsiny madár szálldogál.A nyári napsugár melege simogatja szárnyát,azért köröz a kunyhó felett, mert elvesztette párját.Szomorú énekét…..
Saját verseim Pár nap Siófokon 2014.05.21 23:09:00
Nincs mit hozzáfűznöm. Magával ragadott a táj. :)   Siófoki naplemente Egyedül kint állok a szálloda erkélyén,Balatonon töltött napom utolsó estélyén.Nyár esti szellő közben simogatja vállam,nagyon sokszor otthonról Siófokra vágytam.Végignézek a tájon, páratlan és…..
Saját verseim Nagymama 2014.05.12 23:02:00
Nagymamám kórházba került, gondoltam írok neki is egy verset, hátha hamarabb összeszedi magát. :)   Drága Nagymama Jaj egyetlen nagymamám, hol is kezdjem versem,túl sok minden jut eszembe ebben a percben.Néha engedetlen vagy, nem fogadsz szót nekünk,pedig mi mikor csak tehetjük,…..
 Egy kórházi látogatás alkalmából is sikerült egy jobb kedvű verset rittyenteni. :)   Laci a beteg Budapesten messze, van egy kórház,ott aztán igazán rövid a póráz.A betegek sajnos itt igen gyengék,László most ott sokáig vendég.A doktor megmondta ágynyugalom legyen,övé…..
Testvéremtől is kértem öt szót. Mit ne mondjak, nem volt valami pozitív, de valamit ebből is sikerült összehozni.   Megadott szavak: szenvedéskönnyekbánatfájdalommagány Minden egyes nap Minden egyes nap szenvedés az élet,valamiért mindig cseszegetnek téged.Esténként szemeid…..
Saját verseim Rendőr 2014.05.09 22:45:00
Párom rendőr, és mondta, hogy írjak egy verset a rendőrökről. Természetesen ezzel feladta a leckét, de íme a végeredmény: A barátod Egyenruha, bilincs, gumibot,előttük az alkoholt nem iszod.Kék a színük, autójuk villog,a szirénájuk hangosan vinnyog.Ha a szabályokat…..