Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virkid

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Melegséget! 2009.01.11 08:01:00
 Tegnap este egy férfi ült a szomszéd autóján. Bólogatott a feje. Ápolatlanul, részegen vonaglott ott. Tettem egy kört, mert nem mertem hazamenni. Az utca sötét volt, a ház is. Az ismeretlen pedig épp a kapunk előtt támasztotta az autót. Attól féltem, hogy leüt, vagy…..
Sajnos nagyon lassan, illetve sehogyan sem halad az üres adathordozókra kivetett jogdíjsarc ügye, pedig már van az irányú kezdeményezés, hogy ez a csúnya intézmény megreformálásra kerüljön. Ennek keretében megszüntetni ugyan senki nem akarja azt, de legalább emberi mértékűvé…..
virkid 2009.01.09 21:56:26
@kovi1970: Az ottani (SK) áfá-t meg kell fizetni, és vissza is lehet igényelni. :-) Általában minden oldalon ott van a leírása az eljárásnak.
Egyszer egy évben előkerülnek az érettségi öltönyök, és komoly tömegek verődnek össze a MOM park mozitermeiben. Az idén azonban szemlátomást már szűknek bizonyult a helyszín. Az Informatikai Biztonság Napján szerencsére a sok reklámszagú bemutató mellett volt pár…..
Zsarufika Emberrabló rendőrök 2008.09.10 18:59:08
Ma volt a bírósági tárgyalása egy csoportnak, amelyből ketten rendőrök voltak Kisvárdán. A sztori röviden:Az elsőrendű vádlott, a kisvárdai rendőrkapitányság akkori munkatársa a nyíregyházi piacon eladásra vásárolt 300 ezer forintért csempészcigarettát, és csak otthon…..
A magyar felhasználók annyira szeretik az ingyenes tartalmakat, hogy amikor egy weboldal szabadon letölthető zenefájlokat ígér, a biztonsági kockázatokat nem mérlegelve kattintanak a letöltés gombra. Az adatokból kiderült, Magyarországon a legtöbb vírust mi magunk telepítjük a…..
Ha már ennyire benne vagyok a gyorshajtós posztokban, akkor a 7 fő bűn egy más fajtájáról is szeretnék néhány szót ejteni. Ugye, aki ezeket megszegi, az fizessen. Az alkotmányjogász kiakadt mint az órarugó, a tévékettő meg bedobja a piros hetest, Graz városát, a maga 30 km/h-s…..
Talán az lenne a meglepetés, ha ezeken az eszközökön nem lenne kártevő, de mégis van. Jóval kevesebben lehetnek, mint az asztali Windowst támadó társaik, de számuk felfutóban, és nem lehet őket a jövőben figyelmen kívül hagyni. Az aktuális beszámolók szerint a Windows…..
A számítógépes biztonság területén többnyire pont nem azok szorulnának több segítségre, akik egy ilyen blogot is rendszeresen olvasnak, hanem azok, akik egyáltalán nem is sejtik, hogy veszélyben vannak, és persze fogalmuk sincs, hogyan védekezhetnének. Környezetemben két…..