Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adam Nemeth

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online bevásárlás az egyik legnagyobb vívmány a konzumálás történetében. Nincs tülekedés, nincs hétvégi feszkó, nincs impulzusvásárlás és ráadásul a cipekedést is meg lehet úszni, ami ugye egy család havi bevásárlásánál már jelentős anyagmozgatással járó feladat. Ha utóbbi nem része egyes…..
Adam Nemeth 2019.01.24 10:55:57
@Jake Peralta: Nem titok, hogy én is futárként dolgozom. A cég ÁSZF-ben kristály tisztán le van írva, hogy csak az első zárható kapuig/ajtóig vagyok köteles a küldeményt kézbesíteni. Nagyon sok megbízó külön cetlit ragaszt a küldeményre, hogy x emelet x ajtónál kézbesítendő. Én ezt mint futár, magasról leszarom mert van ilyen szolgáltatás a cégnél, csak ugye ez pénzbe kerül. Ezeket az extra költségeket igyekeznek a feladó cégek megspórolni. Ezután ott áll a szerencsétlen futár (akinek sem ideje, sem kedve nincs az ügyféllel vitatkozni) aki a munkáját 100%-ban elvégezte, valamint vele szemben az elégedetlen ügyfél. A hozzászólásommal csak arra akartam rávilágítani, hogy nem mindig a "jogászka" futár a hülye és nem az ő nevére, munkaadójának nevére kell a rakodási számlát kiállítani, hanem a figyelmetlen/fillérb****ó megbízó nevére mert a hibát ők követték el.
Adam Nemeth 2019.01.24 11:23:52
@Zabalint: Nem, ha Ön a cégével spanyolviaszt árul és a weboldalán feltünteti, hogy azt a futár az ügyfélnek a hálószobába kézbesíti, de Ön egy olyan céggel köt szerződést (valószínüsíthetően anyagi megfontolásból) amely csak az utcasarokig szállít, akkor az ügyfélnek két lehetősége van. Átveszi a csomagot az utcasarkon vagy megtagadja az átvételt. Útóbbi esetben a címzett panaszt ír, ezt Ön vagy komolyan veszi és futárcéget vált, vagy mint az esetek 99%-ban leszarja mert olyan jól megy a biznisz és annyit spórol a kiszállítás ingyenes, hogy egy bizonyos számú elégedetlen ügyfél az fenntartható veszteség.

Példa: Sokszor kézbesítek légzés segítő gépeket. A cég a weboldalon azt ígéri, hogy aki házhoz viszi a készüléket, üzembe is helyezi...
Adam Nemeth 2019.01.24 11:53:24
@Nancsibacsi: Nem én konfrontálódok a megrendelő el, hanem ő velem. Én elvégeztem a munkám azzal, hogy leraktam a megrendelt árut az ajtó elé. Az már az én egyéni mérlegelésem tárgya, hogy mivel kedves volt és szépen megkért vagy öreg, terhes, tolószékes, segítek neki felhordani a cuccot.

Mire a drónok elveszik a munkámat, addigra téged is helyettesít majd egy robot.
Kovács Zoli olvasónk küldte át ezt a három linket. Mindhárom egy készülő film promóciós-beharangozó anyaga. És ha azt mondom, hogy hosszú percekig szájtátva-bólogatva, könnybe lábadt szemmel néztem, akkor nem hazudok. Mert ami a Forma-1-ben a Ferrari, az a túraautók között a…..
Adam Nemeth 2014.10.14 03:38:51
Adam Nemeth 2014.10.15 02:43:56
@daytona500: Végignéztem több trailert és mindegyikben ez volt ha linkeled, esetleg utánanézek neked.