Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MakiMuki

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az ipari katasztrófa kapcsán csak kibontakozott egy olyan ideológiai vita, amelynek során az emberi hülyeség végtelensége és határtalansága újra manifesztálódhatott végre, mert már ugye nagyon hiányzott ez az élmény. A kormány állami ellenőrzés alá vette azt a…..
MakiMuki 2010.10.13 13:27:50
@Goompah:
Nézd mivel a stílus maga az ember, ezzel csak magadat minősítetted, mint zsigeri gondolkodót és fogcsikorgatva fröcsögőt. De ha ettől kielégültél, akkor gratulálok, és örülök, hogy volt egy jó napod, hogy most aztán jól megmondtad. Legyen további szép jónapod.
MakiMuki 2010.10.13 13:33:07
@rolika:
"Akinek nem tetszik ez a gyorsított eljárás, ugyan, menjen már, és vegyen magának egy házat Kolontáron vagy Devecserben... "

Most ez megint a legmélyebb és legsötétebb demagógia.
Miért van az az érzésem, hogy:
1. nem érted, miről szól ez a vita
2. kevered a szezont a fazonnal
MakiMuki 2010.10.13 13:34:17
@Goompah:
Szerencsétlen hülye...
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
MakiMuki 2010.10.03 15:54:26
@JD Rockefeller:
"esetünkben ez pont nem volt igaz: mi publicitást akartunk adni az órának, amiből ha csak egyet eladnak már baromira megérte foglalkozni velünk öt kemény percet. "

Hö-hö-hö. Ez tényleg vicces.

Azért komolyan, most nem gondolod, hogy bármiféle piacbefolyásoló súllyal bírsz az on-line médiában?
MakiMuki 2010.10.04 09:31:32
@JD Rockefeller:
Kösz, de nem, mert nem vagy a tanítóbácsim.
Ahhoz még sokat kéne fejlődnöd, hogy tanácsot adhass nekem szövegértelmezésből.
Inkáb tanulj, gyakorolj, figyeld a való világ dolgait, és aztán majd utána próbálj blogolni.
Vér ugyan nincs a pucádban, de monitor mögött hamisan érvelni azt tudsz. Az, hogy a te ténykedésednek, illetve az érintett rendőri vezetők, miniszter(ek) tetteinek lesz-e jogi értelemben következménye, még a jövő zenéje, de hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már…..
MakiMuki 2010.09.25 00:01:22
@Pajszer Művek:
"Onnan tudhatod, hogy jót írtál, hogy nagyon habzik az elvtársak szája...Mi a baj elvtársak, késik Moszkvából a zsold?"

Hülye vagy. De szánalmasan hülye.

Tudod , aki nem ért veled egyet, az valószínűleg nem zsoldot kap, hanem sok fizetést, mert teszi a dolgát.
Te meg hörögve öklendezel a kis lakótelepi proliszobádból, és azt hiszed, hogy ér valamit az életed, és arra recskázol, hogy még mindíg Gyurcsányt szidod. Micsoda egy szánalmas semmi-ember vagy! Sikertelen életed minden nyomorúságát itt üvöltöd ki magadból.
MakiMuki 2010.09.25 00:11:55
@Pajszer Művek:
" Nagyon rosszul esne, ha kiderülne, hogy több pénzből élek, mint az egész családod együtt?"

Te szájkaratés hülye.

Ha lenne egy kis emberismereted, akkor tudnád, hogy a te fajta emberek a legnyomorultabb prolik, akiknek semmi más sikerélményük nincs az életben mint egy blogon böfögni. Minél sikertelenebb vagy a való világban, annál hangosabban üvöltesz.

Írd meg a bankszámládat, és átutalok egy kis segélyt.
Az Alfa Romeo Giulietta hazai bemutatóján hemzsegtek a celebek és a playmatek. Szüksége van erre a káeurópai, megélhetési akarnok bagázsra ennek az autónak? Nem hinném. Illetve ki tudja. Vélemények az azonos című írásunkról...
MakiMuki 2010.09.15 08:01:27
@foolproof:
"Szerintem parasztporschékat kéne jó ócsón nyomniuk, persze az Abarth egyből gázban lenne, de hát valamit valamiért. Inkább egy jóárasított Alfa, mint egy puccos fijat..."

Így igaz. Ahogy évekkel ezelőtt a BMW-nek a Roverrel meg kellett volna csinálni a "szegény ember Jaguárját", csak elcsezsték, és belebuktak, ugyanúgy az Alfának is valami iylen úton kéne mennie.

Az olasz kocsiknak mindíg is ez volt az egyik fegyverük: olcsóbban, dizájnosabban kéne ugyanazt nyújtani, mint a németeknek.
MakiMuki 2010.09.15 09:21:37
@Shadowbull:
"Olcsobban ugyanazt?
Csak en erzem az ellentmondast?"

Tulajdonképpen nincs nagy ellentmondás, csak lehet, hogy én is félreérthető voltam.

Két dolog is van:

1. az "ugyanaz" alatt ugyanazt a kategóriát értem, nem pedig atomról atomra ugyanazt az autót ugyanabban a minőségben. Tehát ha pl. az Alfa csinál egy Golf gti, 1-es BMW stb konkurenst jobb életérzéssel, több extrával, de esetleg nagyobb illesztési hézagokkal, attól azért annak még van komoly piaca.

2. az autó árát sok minden meghatározza, nem csak a beépített anyagköltség. Egy BMW nem csak attól drágább mint egy olasz autó, mert "jobb", (most ebbe ne kössön bele senki, hogy ez mit jelent), hanem mert pl. egy német munkásnak nagyobb a bére, mint egy dél olasznak. De ez megint nagyion elvinné a vitát, a lényeg, hogy (szerintem) lehet akár ugyanazt a minőségez olcsóbban is gyártani.
MakiMuki 2010.09.15 09:35:32
@kultúrpesszimista:
"Mert ha jobban megnézted, akkor láthattad, hogy gyakorlatilag az Alfa teljes '90-es évekbeli repertoárját ő tervezte. Nem csak a 156-ost. "

Ezt tudom, és azt én nem is állítottam soha, hogy csak a 156-ost tervezte.

"Persze ha neked csak a 156-os tetszik, szíved joga,"

Így igaz.

"de nehogy már ezt az egyet tekintsd de Silva egyetlen értelmes munkájának..."

Miért ne, ha azóta sem az Alfánál sem a Seatnál nem hozott össze egy átütő formatervű modellt?
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Megérkezett az első pezsgőspohárra emlékeztető, felső vezeték nélkül is közlekedő villamos Reimsbe. A franciák a dizájnban, így a villamosdizájnban is vezető szerepet visznek. Alighanem az egyik legnagyobb karriert a reimsi villamosok terve futotta be, miután kiderült, hogy a…..
Ez az iPad olyan friss, hogy még meleg. Alig három napja kezdték el a forgalmazását, ráadásul a kezemben tartott darabnak története van, hiszen Handrás majdnem 24 órát állt érte sorba. Az elsők közt távozott a 5th Avenue-n található Apple Store-ból, ami előtt addigra már…..
MakiMuki 2010.04.05 23:37:48
@Gery.Greyhound:

"A szövegszerkesztővel egyetértek, az otthonra mi a fasznak?"

Már csak azért te nagyon egyszerű lélek, mert lehet, hogy neked buszsofőrként vagy éjjeli portásként nincs rá szükséged, de tudod vannak akik néha otthon is folytatnák az olyan jellegű napi munkájukat, amihez szövegszerkesztő szükséges.
MakiMuki 2010.04.06 07:40:36
@lagzi lajos:
Valószínűleg súlyos szövegértelmezési gondjaid lehetnek, mert én egyetlen szóval sem fikáztam semmit. Arra reagáltam, hogy az egyik okostóbiás azt írta, hogy otthonra minek szövegszerkesztő. Egy szó sem volt iPad-ról. Szövegértelmezésből egyes, leülhetsz.
A Bors annyira szívén viseli a munkanélkülivé vált Gregor Bernadett sorsát, hogy szíve szerint leszerződtetné a FEM3-hoz. A bulvárlap csütürtökönazt írta, hogy a Jóban Rosszbanból és a Magyar Színházból kiebrudalt színésznő nem maradt sokáig munka nélkül, a TV2 női…..
Oké, tudjuk, hogy a cég tele van pénzzel. A legendák szerint ha az Infinite Loop előterében rossz gombot nyomsz meg, nem a lift jön le, hanem megnyílik a plafon és beterít egymilliárd dollár. Állítólag az épület tele van ezekkel a titokzatos, NYOMJ MEG feliratú gombokkal, más…..
MakiMuki 2010.02.26 23:04:41
@Gempacsöki Boborján: vicces vagy(?)
Te nem vagy informatikus, de ennyi idős korodra tök kopasz leszel. Borítékolom.
Az MSZP kommunikációs tótumfaktumai hátramentek a fészerbe, előkotorták a nagypapa kivénhedt ágyúját (ami még a nagypapi nagyapjáé volt, 1849-ben dugta el az öreg), leporolgatták, kifényesítették - sokat dolgoztak rajta, látszik - , majd jó alaposan megtöltötték szarral, és…..
 Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak…..
comment:com Az meg egy jegesmedve? 2010.02.09 14:29:00
A Newsweek egyik tévés szakírója leültette pár, Lostban nem járatos (értsd: egy percet nem láttak belőle, nem olvastak róla, csak annyit tudtak a történetről, amit hallomásból lehet) kollégáját, és megnézette velük a sorozat pár epizódját, közben meg felvette a reakciókat.…..
MakiMuki 2010.02.09 17:36:46
@mosómedve: te egyszerűen buta vagy, csak nézel ki a fejedből üveges szemekkel és azt sem látod, amit látsz.
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
MakiMuki 2010.02.03 12:35:39
@altec: PONT ANNYI KÖZÖM VAN HOZZÁ, MINT NEKED. SŐT TÖBB, MERT BIZTOS TE IS AZOK KÖZÜL VAGY, AKI VESZÉLYEZTETI A CSALÁDOM ÉLETÉT, MERT EGY SZÉTROHADT, KÜLFÖLDRŐL ÓCSÓÉRT, OKOSBAN BEHOHZOTT ROM BMW-VEL JÁRSZ, AMIN SE JÓ FÉK, SE SEMMI BIZTONSÁG NINCS, DE 120 DECIBELES ZENE, MEG 200 LÓERŐ AZ VAN. CSAK ÉPPEN MEGÁLLNI NEM TUDSZ A ZEBRA ELŐTT. AZ IYLENEKET MIND KI KÉNE TILTANI A KÖZUTAKRÓL, VAGY TÉNYLEG FIZESSEN OLYAN ADÓT, HOGY EL KELLJEN ADNI A RONCSÁT. AZTÁN VEGYÉL EGY TAKARÉKOS, KÖRNYEZETBARÁT KISAUTÓT. ELÁRULOM HOGY A PÉNISZED HOSSZA NEM NŐ MEG A LÓERŐKTŐL, TE LÚZER!!!!!!
Nu, eljött ez a nap is, amit az RTL szépen, tudatosan felépített médiakampányénak köszönhetően már mindenki előre tudott, DUGNI FOGNAK ITTEN, lesz nyögés, testnedvcsere és kikockázott lantosfasz, mert 18-as karika ide, este tíz oda, pélót lóbálni nem lehet kertévén. Az…..
Grafter Ki jött, ki maradt? 2009.11.23 12:53:00
A Class FM kampányának második szakaszában fény derült a „ki jön?”, „ki marad?” kérdésekre.Nagy volt a felháborodás, hogy megszűnik a Danubius Rádió. De az igazán érdekes az, hogy tulajdonképpen mi volt a nagy veszteség az emberek számára? Azt a zenei…..
MakiMuki 2009.11.24 13:07:41
@Droidfigyelő: Azért nem értem, hogy miért "tipográfiát" ír mindenki, mert az a szó nyomokban nem emlékeztet a grafológiára, nem igazán lehet összekeverni a kettőt. Nem lehet hogy a tisztelt blogger a "reklámgrafika" szóra gondolt?
Pénteki ez a gyönyörű hasraesés, igaz, jobb lett volna a 'kis vidámság' rovatba erre a ködös, nyomott hétvégére, de annyira jó újra és újra visszanézni, ahogy Dombóvári Vanda fontoskodva kilép az ajtón, aztán két másodperc múlva tanyázik egy akkorát a lila…..
Simán...Itt, ahol a csúfos bukás után fél évvel is Il Ferro matricás kocsikkal mászkáltak az emberek, egyáltalán nem meglepő az, hogy egy nagyjából százhúszezer forint plusz postaköltségért megszerezhető "KISS gitárért" két nappal az aukció lejárta előtt már…..
MakiMuki 2009.11.16 15:43:49
@zolika78: Nem értem miért vagytok oda ezért a Frigid Veráért, akit még a Berci is otthagyott, mert nem tudott egy jót dugni vele.
MakiMuki 2009.11.16 17:28:05
@miss martina: Honnan gondolod, hogy aki a Vaterán érdeklődik Verától, az nem tudja pontosan, hogy ez reklám? Miért ne érdeklődhetne poénból úgy, mintha komolyan venné azt, ami kamu, de komolynak adják elő? Ez már túl csavaros lenne?
MakiMuki 2009.11.16 18:42:37
@joska61: Nekem is félig megvolt a Vera :-)
w Szabadság, förtelem 2009.11.10 05:00:00
Valószínűleg budapestiek ezrei szörnyülködnek azon, ahogy kinéz például a Kossuth Lajos utca. Százezrek pedig le se szarják, viszont a felháborodott ezrek se csinálnak semmit azon kívül, hogy rosszul érzik magukat. Két fiatal grafikus most eljutott odáig, hogy minimális…..
Az 1990 utáni magyar politikatörténetben eddig nem tapasztalt, szokatlan választás előtt állunk. Nem valami hungarikumról van persze szó, hiszen a világban számos példát láttunk már olyan parlamenti- vagy elnökválasztásra, ahol a főhatalom tekintetében a papírforma uralkodott.…..
MakiMuki 2009.11.02 20:47:46
@kafferbivalybalamber:
Na most jól megmondtad a semmit.
"Ezek, mint láttuk, akkor is az elvtársakra szavaznak, ha azok egy vörösre festett páviánt indítanak. "
Ugyanis ugyanez igaz minden oldalra. Indirekten kérdezem: szerinted akár Jobbiknak, akár a Fidesznek milyen gusztustalan, undorító, ocsmány állatot kéne indítani a választásokon, ha azt akarnánk tesztelni, hogy mikor NEM szavaznak már rájuk a feltétel nélkül hívő párthívek?
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..