Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vplp

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még az oroszoknál való vásárlás előtt egy ázsiai boltban élvezhettük ki kíváncsiságunkat. Már az első öt méteren a fellegekben érezhettük magunkat az egzotikus gyümölcsök, és nasik hadától. Vasárnap Dezső gyönyörűen elkészített tányérjának az alapját egy zöld…..
vplp 2015.12.13 10:22:17
@Tengerke: A duriánt mi is kóstoltuk egyszer régebben, elképesztő ízhatás: olyan, mintha fokhagymás késsel vágnád a barackot..:) nekünk nem ízlett. De az biztos, hogy különleges.. És tuti egy csomó minden van benne, amitől egészséges és minden nap kéne enni. :)
Aki régóta olvassa ezt a blogot, biztosan emlékszik még a "talptörős Softy" esetével. Röviden az történt, hogy Katika szandálja az elülső boltozat alatt, mindkét oldalon szabály szerűen kettétört. Most a Softy gyártójának új termékét, a hasonkinézetű Enquist…..
Árpád egy napjainkra különösen lepusztult, elnéptelenedett, jelentéktelen, nevenincs vidéken, Budapest VI. kerületében szeretett volna kitörni az analógvonali DSL 8 megabites láncaiból. Pechére a környéken fizikailag nem lehetséges ennél gyorsabb internetet létesíteni, viszont a…..
Magyaridióta Isten barmai 2009.06.12 14:33:00
A kép innenRákerestem a humor, humorérzék szavakra a Bibliában, de nem találtam benne. Rákerestem a jókedv szóra, az benne van többször is, de tiltó vonatkozásban nincs. Fellélegeztem. Tehát a Szentírás nem tiltja a jókedvet, a humorizálást. Helyes. Akkor vajon mi okozza, hogy a…..
vplp 2009.06.12 20:15:33
@Törpe minoritás:

én meg sose értettem azokat, akik
- szeretik a vaníliafagyit
- meg a lila szempillaspirált

Az persze offtopik. De sztem GYF és a melegek is azok - kivéve közülük azt, aki isten.

Tényleg, nem akartok egy kicsit komcsizni-fasisztázni?