Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kartonbagoly

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1963, tombol a hidegháború, a kémkedés fénykora. Amelyik sztájliszt azt állítja, nem adná el az anyját is, hogy ilyen filmben dolgozhasson, hazudik. Guy Ritchie-nél még a rosszabb filmek is épp elég jók, de a stílusra talán még sosem ment rá ennyire. Fantasztikus munka, egy…..
kartonbagoly 2015.10.26 22:28:14
Aki tájékozott a témában, azt nem lepi meg, hogy a munkavédelmi napszemüvegek nagy része kiváló, minőségi áru. Nem biztos, hogy dizájnban követi a trendet sőt biztos, hogy nem; legjobb esetben nem néz ki rosszul. De nem is azért szeretjük, mert jól néz ki, hanem mert…..
Szabó Gyuri régi barátunk, mármint a Totalcar régi barátja. Az első Belsőség-találkozóra elég látványosan felújított versenymotor-ritkasággal, egy Tritonnal érkezett, korhű bőrszerkóban, bukóban, Gézengúz Guszti-szemüvegben, azóta is több műszaki kuriózumot mutatott…..
A Totalcar stábjának két tagja Dani és Hal Bandi. Nem nőttek fel együtt, csak most sodorta össze őket az élet. Mindketten fotóznak és operatőrködnek, de a szakmai érdeklődésen kívül a napszemüveg-preferencia is összeköti őket: mindketten oakleysok. És mindketten…..
napszemüveg Bemértük a gagyit 2012.05.30 15:10:00
A legutóbb különböző minőségi, drága napszemüveget méricskéltünk a Feszl Optikában, vajon melyik hogyan szűri az ibolyántúli sugarakat. Sok érdekeset láttunk a monitoron, de csak napok múlva jutott eszembe: vajon mit tudnának ugyanitt az ezer forint alatti gagyik, kínai…..
kartonbagoly 2012.05.31 14:54:37
@Winkler Róbert: A hiszti megtörtént, az érintett Oakley Storeban az eladó kedves mosollyal átnyújtotta a Customer Support számát, hogy öket nyaggassam, és talán kapok pár százalék engedményt új szemüveg vásárlásához. Hát itt tartok egyelöre :(
kartonbagoly 2012.05.31 15:35:34
@Csibefogó: Az egy mérömüszer, nem szórakoztató-elektronikai cikk. Lehetne rajta csili-vili érintöképernyö meg alu ház, de minek? Ha pontosan mér, tök irreleváns, hogy néz ki vagy milyen öreg a szerkezet :)
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint…..
kartonbagoly 2012.05.25 07:39:52
HeStyle Lagerfeld tavaszi kampány 2012.03.19 10:45:00
Itt van Karl Lagerfeld legújabb kollekciójának lookbookja. A modell ezúttal is Jake Davies, akire ezúttal is leginkább szürke szetteket adott a Kaiser. De hogy ne legyen olyan egyhangú az egész, némi színt is belevitt a dologba: halvány rózsaszín, kék, teveszín és egy piros és pink…..
kartonbagoly 2012.03.20 09:00:38
"Ár érdeklődésre" - áll a Sotheby's oldalán, ahogy az a hasonló házak hirdetéseinél lenni szokott Titkos ösvények a kertben, pálmák, narancsfák, ciprusok, eukaliptusz, ókori görög és római büsztök a ballusztrád tetején, középkori ikonok, neoklasszicista…..
kartonbagoly 2012.03.05 09:53:52
HeStyle Bambusz tok a MacBooknak 2012.02.23 16:00:00
Bambuszból készül ez a szép fa tok, amit a Silva Ltd. kínál. Száznyolcvan és háromszáztizenöt dollár között mozog az ára, mérettől függően. Egyelőre csak MacBook Pro laptopokhoz kínálják. Belül gyapjúszerű anyagból van, minden egyes darabot kézzel raknak össze. Még egy…..
kartonbagoly 2012.02.23 16:26:41
Előtte... Milliárdosként kaphatunk csak igazán kellemetlen telefonhívásokat. Például arról, hogy az előbb süllyedt el az alig egy éve elkészült 60 méter hosszú jachtunk, valahol Görögország partjainál. Mindezt úgy, hogy a srácok csak a garanciális festetésre vitték el. A…..
Minden sportújság kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy a Ferrari F1-es csapata a havazás miatt elhalasztotta a 2012-es autójuk bemutatóját. A közönség csalódottan bólogatott, hogy formaautóval nem lehet havon közlekedni.Itt a cáfolat. A Zöld Pokol is kifehéredett, és egy…..
kartonbagoly 2012.02.20 09:29:53
@Balu az Alfás: Az allatfaj is kisbetü (nem vicc volt...) :P
A 30 Seconds To Mars frontembere, Jared Leto (aki egész egyszerűen hihetetlen, de már 40 éves múlt) a minap Mercedes-Benz Fashion Week-en járt, ahol elég nagy feltűnést keltett a vállán viselt szőrmegallérral, mely szerencsére nem igazi szőrméből készült, így az állatvédők…..
kartonbagoly 2012.02.16 12:23:43
Nagy ötlet a villanyszerelők által használt gyorsszorító (kötegelő): minden télen fel is bukkan több cikk arról, hogy miként lehet vele pillanatok alatt felkészíteni a kerékpárt a havas útviszonyokra. Kipróbáltuk. A pofonegyszerűnek és gyorsnak kikiáltott módszer eleve csak a…..
kartonbagoly 2012.02.14 15:42:56
@A Magyar Pina Világmárka!: Soraid saját gondolatokból erednek, vagy másolad valahonnan? :D
kartonbagoly 2012.02.14 15:47:12
@Rocky: "A kerékpárversenyzők is ilyennel edzenek télen, mert nem fogják a fél milkás országútikat szétbszi sóval..."

LOL. Tudsz még ilyeneket? Hadd röhögjek még.
Modorosblog Modorabécé 2011.11.03 06:00:00
  AutomaticeSzemben jónéhány borzasztóan trendi európai nyelvvel, a magyar egyszerűen nincs rászorulva latin jövevényszavak krónikus használatára. Ha mégis használjuk őket, akkor értelemszerűen a magyarban már meghonosodott kifejezéseket ildomos, bármennyire is légiesen trendi…..
Történelmi pillanat volt, amikor tegnap este elindult Magyarországon is az iTunes Music Store. Emlékszem, hogy az Apple még alig volt látható nálunk, és Emanuele Massimo vezette az akkor még HDSys néven futó Apcomot, amikor az újságírók már minden sajtóeseményen azt…..
kartonbagoly 2011.09.29 10:19:39
@Magyarósi Csaba: OK, akkor menj ki az utcára, és kérdezz meg pár embert, hogy tudja-e, mi az az iTunes, és mit jelent neki, hogy elérhetö Mo.-n?

Szerintem meg az tanúskodik homályos realitásérzékröl, ha egy szolgáltatás elindulása után pár órával kijelented, hogy alapvetöen megváltoztatta a piacot.
kartonbagoly 2011.09.29 10:32:47
@norbi2k: ha felületesen fogalmaz, akkor többféle képpen lesz értelmezve.
kartonbagoly 2011.09.29 10:55:34
@Magyarósi Csaba: Ha mindenképpen személyeskedni akarsz, abban nem vagyok patner.

Az, hogy máshol miként alakította át a piacot, még nem garancia. Ha USA-ban, Ny. Eu-ban, stb. sikeres, még nem biztos, hogy itt is az lesz.
Vissza kanyarodva, aki ismeri a történetét, nem részletes index címlapsztoriból fog értesülni, a többit meg nem ez fogja meggyözni.
Múlt hétvégén lezuhant a chilei légierő egyik gépe, a fedélzeten 21 katonával. Mivel a repülő viszonylag hamar eltűnt a radarról, a hadsereg nem tudta, hogy merre keresse a maradványokat, az egyik utas rokona azonban az első sokkból magához térve egy másik iOS-eszköz elé ugrott…..
Állandó olvasónk, Frasisco Miranda keresett meg azzal, hogy egy érdekes, és marha hasznos programot fejleszt iOS alá. Nevezetesen budapesti forgalmi kamerákat lehet majd csekkolni iOS eszközökön. Az app egyelőre nem kapható az AppStore-ban, ezért személyesen kerestem meg Lacit, aki…..
Walter Isacsson Steve Jobs-életrajzáról már volt szó korábban, hiszen ez az első olyan alkotás Jobsról, amit kifejezetten a vezér rendelt meg, és minden segítséget megadott az elkészüléséhez.A könyv végül elkészült, 448 oldalas lett, a háttéranyagot a Steve Jobsszal…..
Ezt eddig is tudtuk, az Angry Birds gyakorlatilag megjelenése óta a toplistákat döngeti, és inkább felülről, mint alulról. Most azonban újabb mérföldkőhöz érkezett a finn programozócsapat, a Rovio Entertainment állítólag tárgyalásokat folytat egy befektetővel, aki elég sok…..
kartonbagoly 2011.08.19 09:45:28
Az Apple szombaton kiadta az iOS 5 legújabb bétáját, ezzel egy időben az XCode és az iTunes is frissítést kapott. Egy rakás frissítés, változtatás érkezett, de ami minket felhasználóként leginkább érdekel, az ez:Ez a kép ugyan még nem a mostani bétában található, de egy…..
Appleblog Szevasz Microsoft Office! 2011.08.04 15:20:00
Tavaly került fel a gépre, tesztelésre kaptam, de egyszerűen képtelen voltam egyetlen értelmes mondatot is kiizzadni magamból. Az Office 2011 ugyanis olyan valószerűtlenül szarul működött a gépemen, hogy azt hittem, a: ez valami vicc, b: én értek félre valamit.Lassú volt, még egy…..
Most, hogy a fejlesztők egész testes letámadással vethetik magukat az Apple felhőalapú szolgáltatására, a vállalat nyilvánosságra hozta az iCloud árazását.  Alapesetben ugye ilyen nincs is, hiszen 5 gigabájtot minden felhasználó ingyen kap majd az Apple-től, de simán…..
E heti hirdetőnk az iKiegészítők.hu, akik több medencényi kiegészítőt kínálnak Macekhez, iPadekhez, iPodokhoz és iPhone-hoz. Nemrég adtak nekünk néhány tokot tesztelésre, és noha én pont néhány hónapja levettem az iPhone-omról a védőréteget azzal, hogy most már marad…..
Ezt kérdezem én is magamtól, mert egyre jobban belesüllyedek abba, hogy milyen gépet is kéne vennem magamnak.Az iPadem tök jól hordozható, de nehézkes vele gépelni, főleg, amíg nincs meg a spéci billentyűzetes burkolatom. Külön vinni a billentyűzetet meg nehézkes, ráadásul…..
Múlt héten megszopattak minket a hipermegbízható források, most viszont tényleg itt vannak a frissített gépek, szépek, gyorsan, kétszerolyanamazonok.Nézzük csak a MacBook Airt. Itt egy ilyen volt/ilyen lett kép:Ahogy az látszik, az árak nem változtak, egy rakás más viszont igen.…..