Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Parko

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Kedd. 2014.10.28 12:26:40
Múlt héten összeállítottam a konyha maradékát.Még sehol sincs kész de már a mikro, meg a lekváros üvegek fent vannak a terhelhető polcokon. Vasárnap estére csak azért nem lett kész ahogy terveztem, mert el kellett mennem egy legújabbkori barátomnak segíteni az árbocát…..
Parko 2014.10.30 11:06:53
Dijazom a konyhaszekrény csepegtetöt!! Még nekem is,vagyis màr csak nekem berendezetlen a konyhàm igy ha egyszer odajutok valami hasonlo megoldàst én is csinàlok!
ELég "gàzosak" a gàzosak! És még mennyi bosszusag vàr ràd ha kész lesz...hmmmmm majd meg làsd !! A szàmlàk àtlathatatlansàga,soha nem fogod tudni miért fizetsz annyit..... A màsik kedvenc a méröora!!! Rövid sztori:Egyszer megjelennek a gazmeseterek és nézegetik a 2 éve cserélt orat ,majd azt mondjàk hoooo-haaaa az egyik pecsét vagy mi a kuuuuuuva anyja nem néz ki jol!!!! HEEEEE??? Mégis mi történt vele az összes többi "101db" biztonsàgi plomba Ö szerintük is sértetlen!De ez igy nem jo azonnal leszerelik bezsàkoljàk,és elküldik vizsgàlatra!!!Hàt köszi!!!Annnyit kell tudni a vizsgàlatrol,hogy irto magas a ktg-e és ha szerintük bàrmi rendellenes akkor simàn 1M azaz 1millara is büntetnek!!Nesze paraszt kis gyomorideg a vizsgalatig.Lehetöséged van ott lenni a vizsgàlaton(én is nagyon ajànlom ne hagyd ki!!!!) amit egy napra tüznek ki és és az adott hely kb 60 km-re volt tölünk.Nesze oldd meg vegyél ki szabit,utazz oda a sajàt ktg-en!!! Persze megàllapitottàk hogy a gàzos gàzosak basztàk el a pecsétet annak idején mikor felraktàk,és senki nem nyult a kuuuva oràjukba!!!! Talalkozol ott sorstàrsakkal is,volt aki mondta ez a màsodik ilyen randija az elsöre nem jött el és hat a vizsgàlat megàllapitotta a szabälytalansàgot amitcsak!!! 50E fT birsàggal sujtottak,mert jegyzökönyv szerint nem hatolt be a méröbe!!! Igy jobb ha ott vagy akkor tudod verni az asztalt azonnal!!
Szoval nekem nincs bevezetve a gaz(a sztori szüleimmel történt!!) és bizony jol meg vagyok nélküle! A vicc az hogy baràtaimnak ahol be van vezetve, szinte mar senki nem hasznàlja(mivel nagyon draga!!) ,inkàbb ugyanazt csinàljàk mint én (szénnel,fàval,napkollektorral)fütenek. Egyedül a tuzhely üzemel vezetékes gàzrol nàluk ,de ha kiszàmolod anyagilag ez sem éri meg. A palackos gaz valoban dragàbb de a vezetékesre meg jön az àllando 1000ft körüli havidij amit fzetsz ha kell he nem!
Igy én azt mondom a "gàzos" gàzosaknak hogy NEM NEM NEM soha nem leszek én a jàtékszered!! :) :)

Ha nem jött a ficko még Te is vàlaszthatsz,még mindig jobban jàrsz ha a bekötött csövek gaz nelkül maradnak....
A sors is kedvel Téged ,talàn ezért nem akarta hogy megjelenjennek a gazoasak Nàlad!
Késöbbiekben biztos fàjni fog a pénztàrcàdnak, de az VITATHATATLAN hogy kényelmet kapsz cserébe!!

Szép napot!!!