Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rinya

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Sorozatomban olyan filmeket mutatok be, amelyeket a rajongók nagyon vártak, ám a megjelenésük csalódásokat okoztak.   A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet - The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006)   Rendezte: Jonathan Liebesman Már egy ideje készülők…..
rinya 2009.08.21 04:53:09
Rengeteg hipermarketes sztorit futtatunk, de a posztok jó része azért olyan, gyakran vicces "átverés", ahol azért tudja az ember is meg a rák is, hogy nyilván nem szándékos konspirációról, hanem figyelmetlenségről, egy mamutszervezet bénázásáról van szó. Ez az eset…..
Vanabble a mogyoródi MOL kútnál autópálya matricát és benzint vásárolt, nem is először. Ahogy írja, azt már megszokta hogy a számlájukon sosem szerepel a benzinen kívül semmi egyéb, amiért fizettek, most mégis felkészületlenül érte őket, ahogy a kutas kezelte a…..
A VH1 nálunk mint az egyetlen elviselhető zenetévé vonult be a köztudatba, az, amint a nap 24 órájában (na jó, a Comedy Central miatt bizonyos szolgáltatóknál csak 12 órában, de csak május 1-ig, mert akkor helyreáll a rend) bátran fel lehet keresni, ha azt akarjuk, hogy ránk…..
rinya 2009.04.28 13:09:24
de@leslie nilsen: de!