Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E900

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Batman v Superman: Dawn of Justice - Cross Fire címen, az alábbi borítóval jelenik meg februárban az USA-ban a film előzményeit taglaló, valószínűsíthetően színes és szagos, kétkötetes kiadvány, tengerentúli idő szerint pedig holnap, azaz hozzánk csütörtök hajnalban érkezik…..
E900 2015.12.02 15:21:38
Elköltötték minden centjüket az amerikaiak: ezen a csúcsidényből kivezető hétvégén három film hullott a porba, melyek közül legalább kettőnek létezésére csekély magyarázatot lehet találni; a Sinister II: Az átkozott ház és a Hitman - A 47-es ügynök mélyen az előző…..
A Universal még élvezkedik egy utolsót a nyáron, hiszen a Straight Outta Compton című életrajzi film csak a legelbizakodottabb elvárásoknak felelt meg masszív nyitányával. A jóval több, elbizakodottan sok…..
A Mission: Impossible: Titkos nemzettel a széria végre Magyarországon is visszatért: az előző két részt messze felülmúlva nyitott az újabb, véget vetve a Minyonok négy héten át tartó…..
A nyár utolsó nagy durranásának szánt Fantasztikus Négyes befürdött: nem csak a kritika hagyta helyben, de a nézők is látványosan álltak ellen az újabb szuperhős-revideálásnak, s…..
A függetlenség napjának hétvégéjét tizenkét évente Arnold Schwarzenegger hivatott uralni terminátorként, ám ami összejött az előző két alkalommal, az most látványos kudarcot vallott. Mindazonáltal a Terminator: Genisys a fiatalos folytatást lenyomta: a Magic Mike XXL éppen…..
Ilyennek is, olyannak is mondják a kritikák Brad Bird új filmjét, amivel kapcsolatos várakozásaink a szinkronizált előzetes óta kiszélesedtek: akkor most tuti Szabó Sipos vagy nem? Rögvest kiderül. George Clooney – Szabó Sipos Barnabás. A legjobbkor ér véget a…..
E900 2015.05.24 09:15:52
Az első rész végére hőseink kijutottak a labirintusból, most fel kell fedezniük, hogy milyen titkokat rejt a való világ, amely elől elzárva tartották őket. Ahogy a film első előzeteséből kiderül alant, ez sem lesz egy fáklyásmenet... UPDATE: Itt a film klikkre növő, első…..
Súlyos milliók röpködtek ezen a hétvégén az amerikai mozikban: mind a Tökéletes hang 2., mind a Mad Max: A harag útja maximalizálta magát –vagyis hát fogjuk rá, hogy utóbbi is–, és ezzel kiváló alkalmat szolgáltattak pár tanulság levonására. Azon túl, persze, hogy…..
Magyarítós péntek esténk következő állomása a Holnapolisz harmadik magyar trailere: ..
E900 2015.05.16 08:51:41
Elkészült a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala első magyar szinkronos előzetese, ami az InterCom jóvoltából az IGN Hungary oldalán debütált, és most itt is bemutatkozik. Mivel ugyanekkor a film nemzetközi fronton a Batwing következő promóciós rajzaival támad, a mai nap…..
aeon flux usa box office: védés 2015.05.10 17:52:00
A Bosszúállók: Ultron kora nem tudja tartani az iramot az első résszel, ettől eltekintve masszív blockbusteri szerepet tölt be második hétvégéjén is, hiszen most is csak három évvel ezelőtti önmagánál nem tudott jobb lenni. A heti premierek kisiklottak: a Csábítunk és védünk…..
Még igazán rá sem kezdett a Bosszúállók: Ultron kora körüli hisztéria, az MCU gépezete olajozottan tovább dübörögve már az Amerika Kapitány 3 pár hét múlva kezdődő forgatását állítja pályára. A rendező vagyis rendezők személye egy ideje ismert, az előző Cap-kalandot,…..
A nyári szezon egyből legnagyobb aduját prezentálta, és a Bosszúállók: Ultron kora oda is pörkölt a kasszáknak nyitányával, ami rekordot ugyanakkor nem hozott. > új filmekHárom éve már, hogy a Bosszúállók egyetlen hétvége leforgása alatt több mint 200 millió dollárt…..
"Chewie, hazatértünk." Mi is, srácok, mi is. (Izgalmunkban sikerült kétszer is kiraknunk, de hogy Géza kommentje se vesszen el: Ugye nem várja senki, hogy ide most bármilyen épkézláb mondatot le tudok írni? "We're home." A rohadt mindenit!) ..
Tegnap este, helyi idő szerint ma hajnalban kiszivárgott az infó, miszerint a Batman v Superman: Dawn of Justice első hivatalos előzetese mégsem május 15-én, a Mad Max premierje előtt lesz látható, hanem már április 20-án, méghozzá ironikus módon a Bosszúállók: Ultron kora…..
E900 2015.04.15 20:50:38
Szerencsére nem kell estig várni az új előzetesre, ami láttán a kezdeti fanyalgást követően újra kezdhetünk bizakodni: A Hangya mégis az az eddigiektől eltérő stílusú szuperhősfilm lehet, amiben reménykedtünk? Egy kicsit több a duma, mint kéne, de akad bőven akció és…..
E900 2015.04.13 22:16:12
Valamikor ma este érkezik A Hangya új előzetese, amihez a Marvel összevágott egy kis ízelítőt. Íme... ..
A Halálos iramban 7. nem aprózta el: egyetlen hétvégén hozott annyit, mint a maga idejében bombasikernek kikiáltott legelső rész összesen. > új filmekHa mindenféleképpen az előző felülmúlását várják egy filmszéria új részétől, és az az előző amúgy csaknem 100…..
A beavatott folytatása, vagyis A lázadó csaknem olyan összeggel szerzett vezetést, mint elődje egy évvel ezelőtt, ami összességében határozottan pozitív eredmény. Ezalatt a Gunman az idei esztendő indokolatlanul nagy bukásai közé sorolt be. > új filmekA beavatott azon…..
A Pixels első előzetesét elnézve Adam Sandler sokkal jobban tenné, ha a komédiát venné komolyabban, mert az viselhetőbben áll neki, mintha a saját színészi kvalitásaival próbálja ezt tenni. Bár Chris Columbus rendezői munkássága elég vegyes képet mutat, talán bizakodhatunk a…..
aeon flux trailer: leviathan (????) 2015.03.17 19:31:00
Nem túl gyakori eljárás a rendezői koncepciókat igazoló trailer, amelyeket (többek között) azért gyártanak, hogy meggyőzzék a stúdiókat a rizikósabb filmötletek támogatásáról. Egy ilyen kis szösszenet alapján kapott anno zöld utat a District 9, de ide tartoznak azok az…..
E900 2015.03.17 22:20:17
@Benny1223: CGI vel nincs baj csak jol kell tudni használni.
Még sorozatban is olyanokat tudnak alkotni hogy senki sem mondja meg hogy valóság vagy sem. Legjobb erre a Tronok Harca 4 évad video.
Menetrendszerű, de már-már meseszerű az, miként a Disney Hamupipőkéje uralma alá hajtotta a mozikat. A klasszikus történetek hús-vér színészekkel és némi komputergrafikával előadott verzióinak zöld utat adók ezúttal is tévedhetetlennek bizonyultak, a film ugyanis könnyedén…..
A brit magazin a Fantasztikus Négyesről is közölt képeket: a klikkre növő, teljes galériához lapozzatok! ..
E900 2015.03.16 14:45:48
@Szatyi93: Az lehet de Jessica Alba-tol nagyon mesze van....
aeon flux burton és dumbo 2015.03.10 21:06:00
A Disney-nek piszkosul bejött a klasszikus rajzfilmjeinek élőszereplősítése, teljesen nyilvánvaló hát, hogy nem egyhamar hagyják abba. Az is egyértelmű, hogy az Alice Csodaországban kasszarobbantása után visszahívják majd Tim Burtont még egy körre, ez az egész mégis úgy…..