Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lifelike

0 bejegyzést írt és 997 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izzasztó teszben mértünk össze népszerű mobil klímákat, hogy mire képesek kánikulában. Az eredmény minket is meglepett!Kétféle ember létezik, az egyik szerint a mobil klíma nem ér semmit, a többiek azt mondják jó az. Mi lehet az igazság? Két, aránylag nagy teljesítményű, paramétereiben egyforma…..
Az ausztriai életről, a lehetőségekről rengeteg (sokszor téves) információ kering, kezdve a keresetektől egészen az árakig, a lakbérig és még sorolhatnánk. Kriszti és Fanni (akik korábban az ausztriai szülésről és az iskoláról, az anyanyelv megőrzéséről írtak) most ezek közül emelt ki néhányat...
Ennél már csak az lenne jobb, ha vele lazíthatnánk a tengerparton...
Barabási Liza pont olyan, mint bármelyik 16 éves gimnazista. Hét közben iskolába jár, majdnem minden nap sportol, találkozik a barátnőivel, moziba és kirándulni megy a családjával… Emellett pontosan fél éve, május 8.-án tette fel az első videóját a Youtube-ra, mára pedig több, mint 3 000…..
lifelike 2017.11.10 19:02:29
Hétvégén reggeltől estig azon rágódsz, hogyan kellene kicsit kikapcsolódni, mert a heti stressztől már ki sem látsz a fejedből? Vasárnap délután azon kapod magad, hogy megint halál unalmasan telt a hétvége és egyszerűen nem tudtál felöltődni? Hétfő reggel már nem vagy képes szembenézni a tükörben…..
Beszédírók MOST MUTASD MEG! 2017.10.19 23:18:24
Ez tragédia. Abban az értelemben is, hogy mindenképpen értékvesztéssel jár Sárosdi Lilla bátor kiállása. Már most kimondható, hogy a Vígszínház, Marton László, és a Színház- és Filmművészeti Egyetem jó hírneve megtépázódott, és további értékvesztés várható. A szervezetek és a főrendező…..
Az osztrák fiatalok körében végzett egy meglehetősen átfogó felmérést a marketagent.com kutatóintézet. Elsősorban arra voltak kíváncsiak, hogyan látják a 14-29 évesek a külföldiek beilleszkedését, mit várnak el tőlük, miket tekintenek a legfontosabb értékeknek. Miután rengeteg magyar dolgozik (és…..
Amikor valaki amerikai elnök lesz, minden, ami hozzá köthető, hirtelen felértékelődik. Ez Donald Trump esetében sincs másként, nem csoda, hogy kissé vastagabban fog a ceruza az egyik eladó házon...
lifelike 2017.05.28 09:24:50
Smoking Barrels War Machine (2017) 2017.05.27 06:00:00
A Netflix filmgyártása ezekben a napokban igencsak meghatározó fordulópontokon esik keresztül: az Okja éppen Cannes-ban versenyez, azt bizonyítandó, hogy az Almodóvarok ellenszelében és a Beasts of No Nation dicstelen kampánya után igenis van létjogosultságuk a fesztiválközegben…..
lifelike 2017.05.27 14:15:38
Be kell vallanunk valamit: ha hazai pihenésről van szó, akkor a mi gyengénk a kastély! Annyi mesebeli, hangulatos, patinás kastély van Magyarországon, hogy a gyógyvizek mellett simán lehetünk a kastélyok országa is! Szerencsére több egykori nemesi rezidenciát alakítottak át szállodává, így a…..
lifelike 2017.05.17 15:18:16
Ahelyett, hogy a tűző napon órákig tologatnád a fűnyíródat, legyél a családoddal és bízd a piszkos munkát erre az eszközre.Ha te is szereted a szépen karbantartott gyepet, akkor ez a koncepció számodra is főnyeremény. Egy szép gyep kialakításának fontos feladata a folyamatos ápolás. Ha te sem…..
lifelike 2017.04.23 13:31:45
van ennél sokkal olcsóbb robotfűnyíró is
barkacshiper.hu/webaruhaz/funyirok-gyepszelloztetok/al-ko-robot-funyiro-robolinho-100/

ez már a megfizethető kategória, tervbe is van, de félek a lopástól, szerintem a szomszéd lopná el
Ezúttal csak egy rövidebb bejegyzéssel jelentkezünk, mert olyat láttunk, amit még nekünk is emésztenünk kell, de szerettünk volna mihamarabb szólni Nektek is, nehogy lemaradjatok! Az évközi akciók során az irodák sok értékelhetetlen ajánlatot tesznek ki, eldugott, ócska szállások még ócskább szobáit…..
A Valentin nap, azaz a "szerelmesek napja" az elmúlt 20-30 évben a teljes ismeretlenségből a karácsony utáni legfontosabb ajándékozós ünneppé vált. A meglepetések együtt fejlődtek a népszerűségével, míg régen egy szív alakú lufi is elég volt (és mennyire kifejező is volt egyben!), ma már az a…..
Izrael négy legnagyobb katonai hőse között tartja számon a hadtörténet Zvika „Zvi” Greengold tankparancsnokot, aki 1973-ban, a jom kippuri háború első napján szinte természetfeletti bátorsággal, leleményességgel és szerencsével tartóztatta fel jószerint egyetlen harckocsival a Golán-fennsíkon…..
lifelike 2016.10.12 18:06:13
@agypres: istenem mekkora egy ostoba paraszt vagy :D
Nincs könnyű dolga az embernek, ha tévét akar venni. A boltokban és az internetes oldalakon finoman szólva sem kap mindig hiteles információkat, de TechZilla most jön és segít GRRRR! Nézzük a legfontosabb szempontokat, hogy pontosan mire is kell vagy érdemes figyelni, ha valaki százezer (100 000)…..
A diéta legnagyobb ellensége a kenyér, mivel rettentően magas, 52g a szénhidráttartalma, azaz egy-két szelet fehérkenyér is már szétcsapja a nap CH deficitedet. A pékségekben számtalan alternatív verzió van, amivel főleg az a bajom, hogy nem tudom mit tesznek bele. Az utóbbi napokban megnéztem…..
Akár beismerik, akár nem, igazából mindenki szeretne lapos, vagy éppen kockás hasat. Egyesek veszíteni szeretnének a hastájéki zsírból, másoknak az a célja, hogy erősebb törzsizmokat szerezzenek. De ha a férfiak nagy többségét vesszük, akkor az egyetlen céljuk, hogy kidolgozott kockás hassal…..
Küzdöttünk, mint disznó azon a bizonyos csúszós jégen, hogy végigszenvedjük ezt a konzervatívnak nevezett, szépségversenybe burkolt bacchanáliát, amivel a közszolgálatinak csúfolt propagandagépezet elkényeztetett egy hűvös, ősziesbe fordult vasárnap estén. A szépség relatív fogalom, meglehetősen…..
Ma 60 esztendős az amerikai film történelmének egyik legjobb színésze. Tom Hanks pályafutása során sokféle karaktert eljátszott, és nem is akárhogy. Mindegy, milyen figurát, szerepet kapott, munkáját tökéletesen elvégezte. Szenvedéllyel, hitelességgel, lélekkel kelti életre a rá bízott szerepeket,…..
A számos lányos poszton keresztül egyre jobban ismerjük az ízléseteket, úgyhogy ma egy olyan lányt hoztunk Nektek, akihez tuti, hogy nem lenne szüksége senkinek búgatóporra. Se nem vastag, se nem vékony, mentes mindenféle vadállat izomzattól és minden téren borzasztóan rendben van. Ő Steph Pacca,…..
A tegnapi napon hirdették meg az Otthon Melege Program (továbbiakban OMP) legújabb alprogramjának a részleteit. A program célja a háztartások energiafelhasználásának szabadszemmel is látható javulása/csökkenése.  A legújabb alprogram 5 milliárd forintot biztosít a családi házak energetikai…..
Az 59 dollárt érő Zidoo X5 egy újabb Android 5.1 alapú mini PC a nagy halomban. Ez a darab viszont némiképp más, mint a másik kettő volt, amelyeket kipróbálhattam. Igazság szerint annak ellenére, hogy gyengébb hardvere, számottevően olcsóbb náluk, sok szempontból még így is jobb. Ha valaki olcsón…..
Végre a tavaszi repülőjegyek árát viszik le vételre ingerlő mélységbe a légitársaságok, pontosabban csak kettő, az igazi ultrák. Most is érvényes, hogy másfél-két hónappal az aktuális dátum előtt esnek le meredeken az árak, de idén meglepő célokra is vannak kifejezetten vonzó ajánlatok. Íme milyen…..