Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Štefan Začko

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
Štefan Začko 2016.03.08 20:57:09
@Quentin vagyok Montargis-ból:
Azért valljuk be, hogy a DK is mindent megtesz a Fidesz 2018-as győzelméért.

"A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor el akarja terelni a figyelmet arról, hogy hétfőn az Európai Unió és Törökország vezetőnek rendkívüli csúcstalálkozóján ismét, két héten belül már másodszor megszavazta a kötelező betelepítési kvótát."

A tegnapi csúcstalálkozóval kapcsolatban ezt vajon honnan sikerült előszedniük? Nem volt semmilyen szavazás. Eredménytelen volt a csúcs, majd jövő csütörtökön folytatják.
Kedves barátaim! Mindenekelőtt kalapot emelek előttetek a miatt, hogy ki mertek állni a magatokért, a szakmátokért,  a becsületetekért. Lényegében mindenkinek egyértelmű, hogy a közoktatási rendszer központosított átalakítása nem csak elhibázott volt, de egész egyszerűen megalázta a pedagógusokat.…..
Tíz nap Kijevben arra sem elég, hogy a felszínét megkarcolja az ember ennek a hatalmas városnak. Közel ötmillió ember (a helyiek szerint ennyi, hivatalosan ennek fele), Budapest területének másfélszeresén, elképesztő gazdagság, mellette nyomor és kilátástalanság, az Európai…..
Štefan Začko 2014.12.13 14:05:22
@maxval bircaman szerkesztő: Láttál te már görögkatolikus templomot? Nézd meg Pesten a VII. ker. Rózsák tere 10. alatt. Hagymakupolás? Nagy az Isten állatkertje...
A netsemlegesség és a Fradi is szóba került a megmozduláson. A vasárnapi tüntetés előtt máris lezajlott egy tiltakozás a Kossuth téren az internet szabadsága mellett: a tiltakozók szerint ugyanakkor fontos átgondolni azt is, hogy a Ferencváros melyik bajnokságban játszik. Az…..
Štefan Začko 2014.10.25 07:11:31
@bordat: Ahogy nézem, hozzád is hozzáért... (legalább tanulnál meg helyesen írni, te kis hülye)
Szíriai, valamint palesztin menekülteknek juttatta el új telefonjait kipróbálásra egy Apple Premium Reseller. Az Iszlám Állam nevű szunnita terrorszervezet fegyveresei elől menekülő családok gyerekei szerint nagyon jó a telefon fogása, a nagyobb képméret pedig lehetővé tesz…..