Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akarenina

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két okunk is volt arra, hogy tűkön ülve várjuk az Erkel Színház West Side Storyját: egyrészt az operaénekesek és balett-táncosok által megkettőzött szereposztás ígérkezett izgalmasnak, másrészt egy olyan darabról beszélünk, amiben bevándorló Puerto Ricó-iak és helyi…..
Siker, pénz, csillogás – na ez az, amit nem kaptunk meg a Fame-ben. Az Operettszínház bemutatóján viszont kaptunk sok minden mást, aminek örültünk nézőként. Fotó: Papp Krisztina Hiába fonódott össze az 1980-ban bemutatott film és a belőle készült musical a…..
„Kit kell megkúrni, hogy az ember egy kis közelséget élvezzen?” – ordítja a sztriptízbárban a Closer egyik főszereplője, Larry, összefoglalva nemcsak a darab, hanem a szeretetre vágyó emberiség legnagyobb dilemmáját. Hogy a párkapcsolati játszmák élvezhetőek legyenek…..
Ványa bácsi Bikasperma exportra 2015.05.04 18:12:28
E-mailes postafiókunkba csak úgy özönlenek a kéretlen levelek, a kamusztorikkal teli spamek. Többségük a levélszemét között végzi, ám egy közülük a Radnóti Színház színpadáig jutott: április végén mutatták be a Radnóti Színházban a Spam operettet. Tasnádi István…..
Ványa bácsi Teljes talajvesztés 2015.02.18 12:03:57
Meddig lehet elmenni egy probléma érzékeltetésében, van-e olyan határ, amit nem lépünk át a közönség érdekében? Ezzel a kérdéssel írható körül az érzés, amellyel a Belvárosi Színház Apa című előadásáról távoztunk. Kicsit nyersebben: a Lukáts Andor koponyája körüli…..
...dolgozni csak pontosan, szépen: a Katona József Színház Kurázsi mamájára a tisztességesen elvégzett munka címkéje illik a leginkább. Fotó: Szilágyi Lenke / Katona József Színház Zsámbéki Gábor rendezése bizonyára csalódást okozott azoknak, akik Brecht leghíresebb…..
Sok minden eszünkbe jut az Asszony a frontonról, a játékosság és a humor pont nem. A Vígszínház december 5-én bemutatott produkciója rámutatott, hogy a témába még ez is belefér, és a második világháború borzalmait női szemszögből taglaló könyvet érdemes volt ismét…..
Győrben jártunk, színházban voltunk. Bosszú, hiúság, Torrente: a Győri Nemzeti Színház Shakespeare-rel nyitotta az idei évadot. Fotó: Orosz Sándor / Győri Nemzeti Színház A windsori víg nőket színpadra vinni hálás feladat: az egyszerű, tanulságos történet viccesen…..
Ványa bácsi A család(i) pótlék 2014.10.16 17:31:00
Rég ért ennyire kellemes meglepetés színházban, pedig az Orlai Produkció idei első bemutatója nem váltja meg a világot, nem újítja meg a művészet fogalmát, és nem ad választ létünk égető kérdéseire. Csupán azt mutatta meg nekünk viccesen-könnyfakasztóan, mire képes négy…..