Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ariana

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivonul az amerikai kisker piacról a brit Tesco (LON:TSCO), mert a tengerentúli leány a 2007-es piacra lépés óta egyetlen nyereséges évet sem tudott produkálni. Az európai retailer 220 darab Fresh & Easy egységét a Yucaipa vásárolja meg.Habár a várható megtérülést tekintve…..
Novemberben árverezik el a Christie's genfi aukcióján a 76 karátos gyémántot, melyért szakértők szerint akár 15 millió dollárt is fizethet majd a győztes. Az aukciósház által (az egyik korábbi tulajdonos után) csak József főherceg gyémántként emlegetett drágakő…..
Online közvetítésünk ma a festői szépségű Lővérek lábánál rendezett VOLT-fesztiváról jelentkezik. Várjuk észrevételeiteket és hozzászólásaitokat mai ütközetünk alkalmával is. Ne feledjétek mindenütt jó de legjobb Sopron! Német-argentin live!..
a t-home faxa +36 1 20 44 128 2009.11.20 13:07:00
google..
Modorosblog Modoros becenevek 2010.02.26 07:00:00
Sokan kértétek, Józsi megígérte, én megírom :) Többször szóba került már, hogy a becenevek használata modoros-e, minek becézünk egyáltalán bárkit kéretlenül, miért ragaszkodik a viselője valami tök más névhez. Ezzel és a Szlengkönyvvel kapcsolatban is említette Balázs…..
Wayne küldte nekünk az alábbi vallomást ami a mai fiatalság szempontjából eléggé jelentős meg tény feltáró, mert mindenkinek van egy hasonló sztorija ami így praktikus hogy megismertetjük az internetezőkkel, meg az utókornak: C ya all 8))) Nah, hat sokat gyozkodtek a Sracok h irjak…..
Budapest egyik legszebb és legbalesetveszélyesebb sétánya található a budai rakparton, a Margit híd és az Erzsébet híd közt. Éppen négy éve így írtuk a budapesti kerékpárutakat felderítő cikksorozatunkban a területről: „Ahogy az arénában a hálós-pajzsos harcol a…..