Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Észervétel

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rockmaraton Fesztivál és a Phoenix Music Hungary jóvoltából 2015. július 14-én, a 25-ik jubileumi Rockmaraton Fesztiválon lép fel a The Black Dahlia Murder. Egyelőre ennyi, további információk és zenekarok hamarosan! ..
Észervétel 2014.11.21 14:24:13
A Görög Zita-hasonmásverseny különdíjasa, VV Zsuzsa gondolt egy merészet, és lepasszolta a 4 éves gyerekét a kölyök apjának (aki amúgy már lelépett tőlük), és most bemegy a luxusbörtönbe, hogy ott meztelenül zuhanyozva megkereshesse a pénzt a lakásfelújításra:…..
Észervétel 2014.11.21 14:11:22
@tjunior: A videó alapján tényleg csak ennyit, amit hozzátesz a műsorhoz... Meg gondolom lesz pár kiborulás, hogy hiányzik a gyereke. De ugye erről is szól az egész, csöcsök és veszekedések/sírások :D
Hogy ki? A hajtás után kiderül! A Jóban Rosszban tévésorozatban Gergőt alakító színész, Ripka Kálmán öt év után döntött úgy, hogy kiszáll a műsorból, írja a Blikk.  A sztori szerint Gergő Skóciába utazik, hogy gondolkodjon egy kicsit az életről, Kálmán pedig a…..
Észervétel 2014.11.21 14:09:22
@vik-king: Az a Kisváros, amire te gondolsz, de itt a Klinikáról van szó, ha jól értettem!
A Music FM adott a vidék-Pest ellentétnek. A tök jogos kérdéseket olvasónknál szebben mi sem tudnánk megfogalmazni. Szeptember 12-én játszottam a 89.5 Music Fm-mel a Reggeli önindító c. műsorban, Ismerd fel és nyersz! játékot. Ez vagy zenei részlet vagy filmmel kapcsolatos…..
Majd' két hete köd ereszkedett a városra, én pedig nem bírtam ellenállni a kísértésnek, és az estét a meleg szoba helyett a hideg városban töltöttem. Közismerten imádom a ködöt, az estit pedig pláne, úgyhogy sejtettem, hogy nem fogom rosszul érezni magam. És valóban…..
Észervétel 2014.11.19 15:25:58
@Hamster: Hú, szívesen megnéznék olyan képeket is ahol esőcseppek is vannak, nem csak köd, szóval csak bátorítani tudlak, hogy ne félj kimenni ebben a rossz időben sem :)
Miskolcon néhány éve végignéztem egy generációs ugrást a villamosoknál, amikor a már születésukkor is elavult Bengálikat - a vidéki üzemek közül elsőként - lecserélték használt bécsi forgóvázasokra. Most küszöbön áll a következő nagy váltás: amikor az…..
A tegnapi nap a Fear Factory jegyében telt. A reggel folyamán még lázban égtünk, hogy 2015-ben az ipari metal mestereket újra láthatjuk élőben. Aztán egy óra múlva meg már azon keseregtünk, hogy lemondták a srácok az egész turnét. A hajtás után olvashatják Burton-ék…..
Kevés inspirálóbb rendezvényhelyszín akad fővárosunkban, mint a Vajdahunyadvár. Elhelyezkedése és a pompás történelmi épület önmagában predesztinálja arra, hogy találkozóponttá váljon, de úgy, hogy a rendezvény egyben újborok és remek sajtok kóstolója... A rendezvény…..
Vasárnap este különösebb felhajtás, óriásplakátok (UPDATE: jelezték többen, hogy vannak plakátok, ezek szerint én nem arra közlekedek) és kiterjedt médiakampány nélkül indult útjára a hetedik Való Világ-évad, azon az RTL II-n, amin már a tavalyi is futott, és akkor,…..
Ezt az esős, hideg időjárást annyira nem szeretjük, ellenben az olyan híreket miszerint a Fear Factory ismét hazánkba látogat annál inkább! Mikor, miért,hol, mennyiért? Minden kiderül a hajtás után! Utoljára két éve Devin Towsend-del jártak nálunk az industrial metal…..
Fideszfigyelő Bokros, a csomag 2014.10.12 05:01:38
A Bokros-csomag vízválasztó a magyar politikában. 1995 tavaszán, nyolc hónap után Horn Gyula végre rászánta magát arra, amire nagyjából minden hozzáértő szerint szükség volt: a gazdaság egyensúlyba hozására. Rövid távon mindannyiunk jóléte rovására, mert csak úgy…..
Ha a Németh Szilárd polgármester és a Borbély Lénárd alpolgármester nevével fémjelzett fideszes csepeli városvezetés négy éves tevékenységét csak egy szóval kellene jellemezni, akkor csak annyit mondanánk: BOTRÁNY. Ezzel mindent elmondtunk róluk, hiszen a hatalmi gőgtől…..
Mérsékelten izgalmas, de aljas húzásokban bővelkedő kampányt láthattunk idén ősszel is. Az önkormányzati választások ugyan szinte mindenhol lefutottnak tűnnek, ez azonban nem akadályozta meg a pártokat, és különösen a regnáló polgármestereket néhány igazán pofátlan…..
Józan beszéd Bokros, a csomag 2014.10.11 18:36:58
A Bokros-csomag vízválasztó a magyar politikában. 1995 tavaszán, nyolc hónap után Horn Gyula végre rászánta magát arra, amire nagyjából minden hozzáértő szerint szükség volt: a gazdaság egyensúlyba hozására. Rövid távon mindannyiunk jóléte rovására, mert csak úgy lehetett. Nem örömből tette.…..
Észervétel 2014.10.12 11:31:37
@Sexual Harassment Panda: Pedig már többször is hangsúlyozták (főleg az mszp-nél), hogy megújulnak! Megújulni? Azzal, hogy a régi, leszerepelt, általuk "nagyágyúnak" tartott embereket visszahozzák???

De sajnos akad még 15-20%, aki rá szavaz! Bár lehet, hogy kicsit sokat mondtam, és csak 10%-ot kap! Azt sem tarom elképzelhetetlennek, hogy még a jobbikos Staudt is megelőzheti...
Észervétel 2014.10.12 11:45:02
@diszkriminans: Szerintem nem a kormányzatot, hanem azt az embert, aki a hazáját képviseli az EU-ban! Bokros pedig tényleg nem csinált mást, minthogy a hazája ellen beszélt!
Észervétel 2014.10.12 11:58:17
@diszkriminans: Magyar vagy? És azokat, akik nem úgy gondolkodnak mint te, már nem is tartod annak? Itt tényleg problémák vannak! Csak nem a Juhász Petitől kaptál valami bódítót? :)