Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sicc

1 bejegyzést írt és 526 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
 A Világvég politikai intézet vezető szaktekintélye dr. Pityinger DopeMan László (Magyarország alternatív államfője) górcső alá veti az államfő plágiumügye körül kialakult helyzetet és levonja a következtetést, miszerint a kormány egész eddigi bűncselekményébe bele…..
 A Schmitt-ügy végre értelmes téma a magyar közéletben. Írnak róla sok mindent, írják, hogy úgysem fog magától távozni az elnök, meg hogy ez egy ilyen ország, vagy hogy a politikai következmény mindig több, mint a jogi. Mindenkinek igaza van. Szerintem Schmitt lemond, hiszen…..
A hétvégi tömegjelenetek után kialakult kisebb hírvihar után mára sűrű piktogramozás jelent meg a Margit híd úttestjén. A Kerékpárosklub áldozatos szakmai munkájának és a BKK-val való együttműködésének gyümölcseként végre sűrűn és jól láthatóan jelölték ki a…..
Két hónapot kellett várnunk rá, de megszületett a SOTE titkos tényfeltáró bizottságának álláspontja Schmitt Pál pálgium plágium-ügyében. Az öt tagú testület az úgynevezett kisdoktori vizsgálata során arra a következtetésre jutott, hogy: A doktori értekezés – a…..
Kriszta telefonjáról 3 hónap szervizbe rohangálás után megvonta a szerviz a garanciát, mert a sok javítgatás közben fizikailag is megsérült a készülék. A Vodafone eddig azért nem cserélte, mert a szerviz szerint rendben volt a Sony Xperia X10, azóta meg a garancia hiánya miatt.…..
Vége a hosszú hétvégének, és a kitűzött célt majdnem sikerült elérni. Mivel egy csomó dolgom van, ezért címszavakban összefoglalom a tanulságokat: Fel kell szedni a gyepet, nincs mese. A nagyobbik parcellában ástam, kapáltam, gereblyéztem, megint kapáltam, megint…..
Nem volt olyan rég, hogy felháborodott hangú komment érkezett ide: nem is volt EU-ellenes éle a Békemenetnek! A beíró bizonyítékot követelt. (Valaki aztán betette neki.) Pörögnek az események. Hol van már a kezdeti, bayerzsolti szemérmeskedés. Az a kifejezés, hogy "nem…..
Hány gyerek álma törik össze éppen most, fizetni képtelen szülők nélkül? - ezt kérdeztem a felsőoktatási felvételi határidő lejártának napján, és már itt is van a válasz: 32 ezer gyereké. Ennyivel kevesebben jelentkeztek a felsőoktatásba, mint tavaly, ez a szám a tavalyi…..
    "Just for fun" - írja az Ufunk oldal, oldala, akik kitalálták a művészi vicceskedést Mademoiselle Maurice-szel. A gyerekkort idézei állítólag ez a sok Legolize me! portré, mert mindenkiben ott lakik egy darab lego. Benned is?       …..
Sicc 2012.03.11 22:36:15
Szerettem volna nyitófotónak egy fekvő képet betenni, de úgy látszik erről a lakásról csak állókat lehet készíteni. A linket beküldő Horizont Zoli szerint a hat négyzetméter ráadásul úgy jön ki, hogy négy az alapterület és kettő a galéria. Ebben nem vagyok biztos, de…..
Sicc 2012.03.09 17:05:18
 Nagy intézmények restaurálását, vagy inkább a közösségi-alapú ellátások fejlesztését választjuk?Március 7-én rendeték meg a Közösségi és Addiktológiai Konferenciát. A szakmai találkozó különös figyelmet fordított a közösségi alapú egészségügyi és…..
A Rendőrség által megkövetelt szabályok miatt jövő héttől csak lassít a Ryanair hazánk felett. Az utasoknak 1000 méteres magasságból kell kiugrálniuk egy káposztásmegyeri futballpályára. 30 euróért már ejtőernyőt is vásárolhatnak hozzá. „Szedjék össze a…..
Olvasom, hogy megalakult a Magyar Családtudományi Társaság. Ez még úgy nem lenne nagy hír, mert vannak más junk scienceben (ideológiailag motivált komolytalan kutatásokban) utazó társaságok is pl.  teremtéstudományi szervezetek, mégse tartom érdemesnek, hogy…..
Egy nagyon kedves homoszexuális barátom egyszer igen nagy átéléssel kifejtette, hogy ő se nem lázas, se nem tengerpart, tehát gyűlöli a meleg, homokos, és ehhez hasonló finomkodó megnevezéseket hallani, mert ő buzi, és kész, valamint kifejezetten megkért arra, hogy a későbbiekben…..
Sicc 2012.02.27 22:36:37
@Zöldkabátos: Ja. Meg puhulnak a családok is. Talán már össze sem házasodnak. nem lesz a gyereknek apaképe, nem akar majd gyereket. Sőt már szeretni sem kell, elég csak a kielégülés. Ezen az úton megy az ország, látszik is az eredménye.
Akik sok gyerekkel bírnak, nagycsaládosok, azokat már szinte hülyének nézik, most a buzulás a menő ebben az eszement, értékét vesztett hülye országban, meg egyébként mindenhol a 'felvilágosult' népek között.
Broáh ...
ProgBlog Bagót ér! 2012.02.27 20:16:00
 Kié az ország – és kié legyen benne a politikus?Aktuális kérdés, hiszen csak a minap bukott le (ismét) egy képviselő, aki miközben ott ül a parlamenti patkóban, egy cég felügyelőbizottságában is ott csücsül (http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/27/trafiktorveny/)…..
A TASZ jelenti Káros a prüdéria 2012.02.27 17:46:00
Vajon káros a házasság előtti szex? Múlt pénteken alakult meg a Magyar Családvédelmi Társaság. „Az egyetlen nemi társra való törekvés a házasság, a család, a kultúra és a társadalom legfőbb védőbástyája és így a civilizáció alapja” – hangzik a mottójuk. A küldetésnyilatkozatban megfogalmazottakkal…..