Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matthew Bridle

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai rohanó világunkban sokat hallunk arról, hogy az emberek vagdossák magukat, akár mi is tapasztaljuk ezt, akár baráti körben, akár magunkon láthatunk hegeket. Sajnos odáig jutottunk, hogy kezd divattá(?) válni. Miért?  Két lehetőség van: önsajnálat valóban mély lelki…..
Egy másik felfogás Depresszió 2014.10.11 18:21:04
Sokan ha azt halljuk, hogy depresszió, nem gondolunk az élet fényes oldalára. Azt gondoljuk, hogy ez az egyik legrosszabb dolog, ami történehet, és akár öngyilkossággal is végzőthet. Jó most nem azt fogom mondani, hogy mindenki legyen depressziós(ez manapság divat, hogy sajnálat…..
Mindig többet szeretnénk. Mindig többet szeretnénk eléri az életben. Vagy azért, mert a "szomszéd fűje mindig zöldebb", és irigykedünk, hogy nekünk miért nincs olyan autónk, ők miért élnek jómódban.Vagy azért, hogy több legyen nekünk-éjt nappallá téve robotolunk, mígnem megbetegszünk. Ne tegyük sem…..
Matthew Bridle 2014.10.11 18:03:46
Egy másik felfogás Egy a lényeg 2014.10.11 17:46:14
Mindenki az életben tartozni akar valahova, valakihez, valamint az elfogadtatási vágy hajt minden embert,nem is beszélve arról, hogy azt szeretnénk, hogy emlékezzenek ránk. Azzal hajszoljuk az ÉLETET, hogy minél töb mindent ki kell próbálni, a legnagyobb karriereket befutni,…..