Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kinnbennfentes

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KARD Minden nő kurva, eh? 2014.12.09 06:30:00
Ha valaki mostanában nem akart keményvonalas politikai vitákba bonyolódni itt lllibériában, mégis szeretett volna közügyekkel való foglalkozást szimulálni saját társaságában, akkor szerencséje volt: újra műsorra tűzték ugyanis az egyik slágertémát, a nők…..
A KARD Illegitim 2014.11.07 06:30:00
Rég használtuk már ezt a bélyeget, hát most újra elővehetjük a fiókunkból. Poroljuk le, gyönyörködjünk benne. Aztán ragasszuk rá a NAV-ra és kezdjünk el hányni. Mert a NAV-botrány elérte azt a fázisát, amely illegitimmé tette az egész adóhatóság működését. Most már…..
A KARD Nő a baj 2014.11.05 06:30:00
Magyarország lányai folyamatosan átesnek a vak komondoron – erre próbálják felhívni a figyelmet egyre durvább és durvább adatok itthonról és a világból. Ezzel a fiúk is szívnak. Sokszor mondjuk, hogy nem vagyunk normálisak, de a nők társadalmi helyzetét és férfiakhoz…..
Tegnap este minden eldőlt. Ebből bumm lesz, a kormány öngyilkos merényletre készül. Pedig első ránézésre nem volt törvényszerű, hogy így lesz. A Fidesz prominens képviselői láthatólag nagyon megijedtek az elmúlt napokban – ezt igazolta a párbeszédre való hajlandóság…..
A KARD Internetadó? Eh? 2014.10.28 14:29:27
Nemzetileg konzultáljunk. De először tisztázzunk valamit: az Internetadó elleni tüntetés békés volt és jogos. Jogos, mert jogszerű és jogos, mert indokolt. Az, hogy a regnáló hatalomnak nem tetszett, az az ő baja. A Fidesz-székháznál törő-zúzó fociszurkolókhoz a több…..
A KARD Híresek és gazdagok 2014.10.24 06:30:00
Az elmúlt 25 év adópolitikája nem véletlenül emlékeztet egy véget nem érő dél-amerikai szappanoperához. Itt bármilyen kormány jön és megy, mindegyik csak hozza magával a hülyébbnél hülyébb sarcolási koncepcióit és persze hiába vezet ki vagy csökkent néha egyes…..
„Egyetért-e Ön azzal, hogy Internet-szolgáltatásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január 1-jétől ne kelljen a 2014. október 20-i állapothoz képest további adót fizetni?” Ha bevezetik az Internetadót, úgy népszavazást kezdeményezünk a kivezetés…..
A KARD Álmaimban Amerika… 2014.10.21 06:30:00
…nem mondhat nemet. De. Ebben a rémálomban biztosan. Csak nem képzelte bárki, hogy az USA – amit egyébként is sokan a világ csendőr-államának írnak le – nem fogja elvégezni azt a piszkos munkát, amit a magyar népnek kellett volna? Hát most elvégzi – legalábbis azt, ami őt…..
Felébredtünk, kijózanodtunk és förtelmes látvány fogadott minket. Tájkép csata után. huszonöt évvel a rendszerváltoztatási kísérletet követően megállapíthatjuk, hogy csúfosan megbuktunk. Jóléti demokrácia: zengtük. Se jólét, se demokrácia. Mindenki bizonyította…..