Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Melllvar

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondoljatok, amit akartok (valószínűleg Colin Trevorrow rendező csak viccből lőtte ki a netre), de erről a képről nekem ez jutott eszembe. ..
Melllvar 2014.12.19 02:22:12
No, ettől kiakad a kilométerórád. ..
Melllvar 2014.12.11 00:33:51
Mivel a 35. születésnapja alkalmából újra bemutatott Alien - A nyolcadik utas: a Halál mindent felülmúló sikert aratott, az azt bemutató Pannonia Entertainment a folytatást is elhozza a hazai mozikba. A mindössze bő négy hétig vetített Alienre országszerte 10.025 néző váltott jegyet, ezzel bőven…..
Egy háborúban nem lehet naivnak lenni; ha te vagy az ártatlan bárány, akkor te vagy a fekete bárány, aki veszélyezteti az egész csapatot. Azt hiszem, ezt a leckét alaposan sikerült Logan Lerman fejébe verni. A "tanítómester": Brad Pitt... ..
Melllvar 2014.10.05 12:50:48
Összeállt a kép. Klikkre még inkább...
- SPOILERMENTES - 50 évvel ezelőtt a hangyok - egy rovarszerű faj - majdnem kiirtották az emberiséget. Akkor egy zseniális tábornok önfeláldozása gátolta meg az inváziót (kb. úgy, mint Randy Quaid A Függetlenség Napjában). Újabb rohamtól rettegve keressük örökösét,…..
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. todie2d (7 pont)3. fhio (5 pont)4. haydenseN (4 pont)5. Mozsy (3 pont)6. Ficus Cucis (2 pont)7. Tnitike (1 pont)..
Melllvar 2013.07.30 17:18:06
aeon flux trailer: oldboy (2013) 2013.07.10 22:13:00
It's hammer time! Ahogy elnézem, konkrét képkockákat is sikerült átemelni az eredetiből, ugyanakkor a 15 év fogságból 20 lett, és mintha nem abba a bizonyos irányba tartana a befejezés. Egyébként nem néz ki rosszul, csak ugye minek van. ..
Képzeld el az elképzelhetetlent! Kelj fel, nézz le, nézz előre, nézz magadba, és indulj el olyan irányokba - gondolatban és képzeletben -, melyeket a valóságban nem járhatsz be! Még nem. Az alábbiakban mi is tovább vándorlunk a lehetséges jövőben, az alternatív jelenben és a…..
Benedict, az óriásölő? ..
Melllvar 2013.03.21 12:51:05
@Llew: indeed. az egesz reboot nem tul ST-es :(
Alig telik el nap új Trónok harca trailer nélkül: ez a legújabb az eddigi leghosszabb is egyben, amihez meglehetősen érdekes zenei téma társul. ..
Melllvar 2013.03.18 22:37:41
@vargatom: szégyellem magam, de én reggel konkrétan ezzel a szóviccel lőttem fel az éterbe a trailert a fészbúkon :)
Melllvar 2013.03.19 16:19:49
@DedPul: stand alone complex. ne keressuk a forrast ;)
aeon flux trailer: stoker (2013) 2013.01.21 15:21:00
Nincs semmi baj a készülékeddel: ez a trailer ilyen. Az Oldboy rendezőjének első angol nyelvű filmje szexi kis szemét thrillernek néz ki, melyben Matthew Goode milliók helyett csak néhány ember életét oltja ki, mindezt a vér ízére egyre jobban ráérző Mia Wasikowska szeme…..
Melllvar 2013.01.21 15:46:50
Vasárnapot mondtak volna? Mondjuk, ez nem az amerikai változat, de azért HD-ben is megtekinthető. A plakát után a látottak kissé sterilnek tűnnek, és a sztoriból is árad a Zöld Szója-érzés, ettől még akadnak benne szemöldök-emelős jelenetek, már csak Morgan Freeman…..
Melllvar 2012.12.11 10:11:56
@Zalaba_Ferenc: vagy az idegen faj használja ki Krúz mestert valami machinációra (pl a megmaradt emberek levadászására). Agymosva, elrabolva mint a Dark City-ben.
Megérkezett az első előzetes a jövő nyáron debütáló Star Trek folytatásból, és hát... Ha ettől nem teszed le a hajad, akkor nem tudom, mitől. A bejegyzésben találtok még egy hosszabb változatot egyenesen Japánból. Ez utóbbival viszont tessék óvatosan bánni - már ha…..
Melllvar 2012.12.07 17:30:40
@Zalaba_Ferenc: a Star Trek filmek kozul keves kerulne fel egy filmes toplistara, az teny. nem is a minosegre utal a megjegyzesem: szerintem az elso film az uj franchiseban minoseget kepvisel (a lens flare maniat leszamitva). a karakterek is stimmelnek es adhatnak alapjat egy friss Star Treknek, ennek en orulnek a legjobba. talan az uj rajongok meg a regebbi sorozatokban is elmerulnenek. de ahhoz szereny trekkie velemenyem szerint kellene az a naiv baj, a felfedezes orome, a gondolat, hogy az ember lehet jobb a 20. szazadanal, ami ugyanugy megvolt a TOS-ban mint Picardnal. Anelkul ez nekem izetlen trek filmnek -- ertsd: urakcio, semmi mas. lehetne akar barmelyik masik univerzumban is. ismetlem: az alapok megvannak az uj crew-ban, nem kell rehabilitalni a nyugdijasokat (foleg nem a Nemesis utan...) A fenti trailer alapjan fanyalgok a sok robbanason. Tulkepp egyet kell ertsek a TDK/Skyfall parhuzammal (talan pont te posztoltal a ket poszter hasonlosagarol). Szal izgalom helyett aggodas jutott nekem.
Melllvar 2012.12.07 17:48:54
@Zalaba_Ferenc: jajj, nem, nem pacifizmus az. vagyis reszben az, ha bekes konfliktuskezelest ertesz alatta. de attol meg konfliktus van ott boven. teny, hogy kevesbe akciocentrikus pl a TNG mint egy atlag sci-fi. A hangsuly inkabb a karaktereken es a moralis problemakon van. Az akcio es az agyalas persze nem zarja ki egymast --ld. BSG elso ket evad-- de nekem ebbol a szempontbol az elso-uj Trek film kicsit butus volt a bazi nagy banyahajojaval meg a bolygopukkasztasaval. nehez valtozok kore szerkesztenem, hogy mi ez a trek-filozofia, de mielott felreertesz: nem allitom hogy buta lenne mondjuk a karakterabrazolas az uj filmben. A Kirk karakter buta :) De ugye o volt az elkallodott lelek az idovonal-ugras miatt. Tessek ot felfejleszteni.

Az elkeveredes/foderacio kepviselete kerdes mindig izgalmas volt szamomra. Kirknel inkabb az elobbi, Picardnal az utobbi dominal. Ha erdekel a TNG posztmodern imperializmusa, olvasd el ezt a cikket ;) www.grantland.com/story/_/id/8435126/next-generation-turns-25
Melllvar 2012.12.07 19:05:10
@vargatom: igen, azt hiszem egyetertunk, nalam a First Contact lenne a tipikus pelda talan. de azert az egyetemeken nki. kapcsolatok szakokon tanitott Undiscovered Country-ban vagy az amugy filmnek eleg pocsek Insurrectionben is fel-felvillantak inkabb a sorozatokat jellemzo melysegek.
Azt hiszem az zavar az uj trendben, hogy mivel egy mar befuttatott branddel adjak el a filmet, talan --de lehet, hogy tul optimista vagyok-- tobb lehetoseg adodna egy melyebb film legyartasara, ahelyett hogy biztosra mennenek. Kerdes, hogy erre van-e igeny az alkotok reszerol.
- SPOILERMENTES - Három rendező, hat kor, hat történet - egyetlen óriási filmblöff? Nos, előjáróban csak annyit mondanék, hogy ha Ridley Scott nem idén gondolta volna úgy, hogy új nadrágot szab az Alien-univerzumra, akkor a Felhőatlaszból lehetne az év legvitatottabb…..
Viszonylag ritkán nézek TV-t. De ezen ritka alkalmak közé tartozott a tegnap este. Kényszer hatása alatt voltam, mert egy vendéglátóipari egységben, pont velem szemben ment a TV2 vetélkedő műsora… Igaz, a csatorna egyik szponzorának a hirdetése vonzotta a szemem a…..
Melllvar 2011.03.22 16:35:33
Mert ha Lara Croft a női Indiana Jones, akkor Cate Archer minimum James Bond szexi kiadása. A No One Lives Forever játékok hősnője a háttértörténete szerint valaha betörő volt, de aztán pandúr lett belőle, a Unity nevű titkos szervezet első női ügynöke lett. A kémnő 2000-ben…..
IDDQD Heti retro: Star Control II 2011.01.13 14:00:00
Durva coming out következik: nekem annak idején kimaradt a Star Control II. Talán azért, mert 286-osom volt, és a játékhoz legalább 386-os kellett (ebben nem vagyok biztos, de több klasszikus is ezért maradt ki anno), talán azért, mert akkoriban a kalandjátékokra voltam erősen…..
Zseniális videó következik arról, ahogy az új Call of Duty játék, a Black Ops újraértelmezei a casual gaming fogalmát. Az fps első, kubai pályája látható „hardened”, azaz nehezített fokozaton játszva. A játékos gyakorlatilag lövés nélkül tolja végig a pályát,…..
Súlyos videót találtam a Kotakun (ők meg a Nico Nico Douga nevű japán videómegosztón): egy japán ember katanával (illetve nem is igazi katanával, hanem wakizashival, abból is gyakorlókarddal) hadonászva játszik a Rhythm Heaven című, 2006-os Gameboy Advance játékkal DS-en. A…..
Bár flashjátékot csak kivételes esetben posztolunk, a Geek Mindnak itt a helye. Egy perc alatt kell kitalálnunk minél több játékot a felvillanó játékrészletek alapján - illetve egy percnél azért több jut erre, mert minden jó találatunk után további értékes másodperceket…..
Melllvar 2010.08.31 15:14:26