Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ppeettii98

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjuk legyen a név Géza zaklatott üzeneiteiből arra következtethetünk, hogy még mindig nem egyszerű a Telekomtól megszabadulni, pedig még csak a műholdas tévét mondták le: Lemondtuk a 2 db T-home SAT TV Családi+HD-s csomagunkat március 26.-ai megszűnéssel betartva az ÁSZF…..
ppeettii98 2014.10.11 20:31:53
@horex: Nem sírok, csak idegesítő hogy egy ilyen szemét cég ilyet megcsínálhat majd ha tégedet akarnak megröviditeni akkor te se írj ide, jah bocs a túlcsilizett krumli jobban ide vág igazad van
ppeettii98 2014.10.11 20:33:26
@horex: Mert mind írtam!:
4 tv van mivel anyian vagyunk a házban és mindekinek más az izlése és külön tv kel és a T ha nem tudnád csak 3-ra adja ergo ha 4-en akarom akkor kell mégegy előfizetés nem gyanús???
ppeettii98 2014.10.12 13:07:12
@horex: azért kell ide irogatni ( te inkább nem minősítelek ha nem tudsz OLVASNI) mert illik megírni az eredményt is és ha nem tudnád ezen idők között sok idő telt el. És ha téged probálnának meg átverni nem tudom te mit tennél, mert ez még mindig jobb mintha rájuk burítanám az asztalt nem de???
Meg ilyen felhasználók/olvasók ide nem is kellenek akik csak a multit tudják védeni meg a másiakt szidni! Ű
Vagy netán T-s vagy azért vagy ennyire felháborodva??
Vagy netán náad mondtam le és félsz hogy kiderül????
A Telekom átállása miatt hetek óta nincs se tévé, se net, se telefon az előfizetőnél. Nem, nem időugrás van visszafelé, hanem tér: a helyszín ezúttal Érd. Levélírónk sajátos megoldással kezeli a helyzetet: vonatozik a netezéshez - esetleg megírhatná, hogy miért nem volt…..
ppeettii98 2014.10.10 21:55:52
@hobbitroll: Igazad van! Mindent csak ne T-t!!
De a kedves posztolónak üzzeném, hogy feltalálták a mobilt ( modsern ember vezetékest amúgy sem használ már) vezetékes net helyett ott van a mikróhullámú (korlátlan) vagy a (korlátos) Telenoros és Vodafone-os mobilnet ( persze amenyiiben elérhető és nem netezik soakt)
KábelTV heylett meg van műholdas ( Digi, UPC Direct) és már asse kell a T-től!!! Enyire egyszerű mi is így oldottuk meg a FELSZABDULÁST net Kapulantól, TV UPC Directől vonalas heylett meg van mobil
Nekem valahogy teljesen kimaradt, hogy Telekom az energiaszolgáltatás piacán is jelen van, hiába léteznek több mint 4 éve gáz- és villanyszámlás T-Home ügyfelek. Ezért aztán vagy 5x olvastam el Atomgép leveléből azt a mondatot, hogy "a Magyar Telekomnál lévő gáz…..