Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koza Krisz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Windows Phone platform nagyjából 2013 év végéig töretlen fejlődésen ment át. Az év azonos szakaszait figyelve jelentős, akár 100%-os növekedés is megfigyelhető volt. 2014-ben ennél jóval kevésbé rózsás a helyzet. Az eladási számok ugyan továbbra sem csökkennek, ám…..
Ha nem erősséged a HTML, és CSS, esetleg azt sem tudod, mik azok, semmi probléma! A blog.hu gyári sablonjait egyszerű kattintgatással is a saját ízlésedre formálhatod, az alábbi módon. Ha mindenképpen egyedi sablont szeretnél, akkor csakis a saját felelősségedre kezdj neki, és feltétlenül legyen…..
NapiApp Ne légy troll!!! 2014.12.01 09:00:00
Egy pár éve foglalkozom már (hobbi szinten) cikkek írásával, fórumozással, fórum moderálással, és úgy általánosan járatosnak érzem magam a mobiltelefónia és fotózás, videózás világában. Egy dolgot évek óta nem tudok megérteni, ezek pedig az internetes troll, mint…..
Hasonlóan a klasszikus poszt létrehozásához, itt is az új bejegyzésnél kell kiválasztanotok, hogy milyen típusú posztot szeretnétek létrehozni. Ezek pedig a következők: kép videó hivatkozás (link). Ezek a bejegyzések általában csak egy objektumot tartalmaznak, amelyekhez…..