Regisztráció Blogot indítok
Adatok
É2I

0 bejegyzést írt és 8368 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen. El lett kúrva az egész módszer- és gengszterváltás, illúziókat kergetünk, Ausztria még mindig sehol, sőt, az olló pedig egyre csak nyílik, és mára már a régebben folyton csak lesajnált Romániát és Bulgáriát is csak irigyelhetjük, még fociban meg olimpiai aranyakban is. 1990, de 2004 óta se…..
É2I 2023.11.18 13:29:41
@Balogh Zsolt: Paródia ez, keményen. A csattanóját meg nem kellett annak leírni, aki élte ezeket az évtizideket vagy egyet-kettőt belőle.
Mert ez egy-egy modoros ember 1-1 évtizedből vett monológja, aki piszkosul nem a szenvedője volt egyik évtizednek sem, hanem az abban az adott érában a rendszer élvezője. Olyan ember, akit nem hogy súlytott volna az adott kor, de kifejezetten jól élt és nem értette, hogy a környezete miért panaszkodik amikor neki mindene is megvan. Az a fajta aki jó helyre született vagy éppen érzéstelenül kiszolgálta a rendszert vagy éppen gátlástalanul kihasználta.

Ezt tényleg az érti , aki élt benne és már csak röhögni tud azon, ami anno nagyon is húsba vágott, fájt.
Most persze már kiesett a pikszisből, "nem ő a jani", tengeti a nyögdíjas éveit vagy még éppen csak annak szurkol, hogy ne 102 év legyen a korhatár, de az aktuál rendszer már lesz.rja, sem élősködni sem kihasználni nem tudja, így visszasírja azt az időt, amikor kolbászból volt a kerítés és a kiscsajok visongva dobták le neki a bugyit.
Most, amikor az energia- és üzemanyagköltségek minden eddiginél magasabbak, nem meglepő, hogy a világon mindenki azt számolgatja, vajon megtérülne-e a megújulókra való rendszerszintű átállás - és amennyiben igen, akkor mennyi idő alatt. Magyarországon a lakossági napelemes beruházások elsődleges…..
É2I 2023.01.06 15:11:18
@gigabursch: Azért mert csúsztatássokkal és féligazságokkal lehet villantani és ez az, semmi köze a valósághoz, főleg nem globális szinten.
Ennek ékes példája a geotermikus energiában bővelkedő Izland állandó emlegetése, mint ha ez mindenhol karnyújtásnyira lenne.
 Tisztelt Hölgyeim és Uraim, újabb epizódhoz érkeztünk melyben szerencsére Peti köszönt minket, aki kölcsön kérte Ancsától a jaguáros felsöjét.  ..
É2I 2022.12.21 14:48:42
@Yrenke: Ez viszont így van.
De megnézhetjük pl más szemszögből is:

Kb igazi hőstett egy ismert színésznél énekesnél , ha most jött ki a 15. elvonóról.

Jóskapista meg nem mer bemenni addiktológus tanácsára sem, mert inkább hívják a napi 4 sőr + 2dl vodkával alkesznak, mint hogy tudjanak róla, hogy elvonón volt.
Ilyen ez.
É2I 2022.12.21 15:18:17
@Nyuszomuszo83: Ejj, én is csövesre emlékeztem :) mármint, hogy azt mondta. De azóta sem értem miért gondolja, hogy ha szövetnadrágban, szoknyában vatever glasszál attól a szintel feljebb van, mint az átlag proli.
Azt meg főleg nem adja el vele, hogy így egy divat cézár, mert bizony azok még szigetelő szalagba betekerve is kiküldik a kifutóra a szerencsétleneket.
É2I 2022.12.22 14:53:30
@malevil2050: Erre mondanám finoman és cizelláltan, hogy : Az apád f@szát a szádba, de nem mondok neki ilyet.
Puskással megyünk ma, aki rögtön az elején egy nagyon korrekt, személyes történettel búcsúzik el Ancsától, pluszpont Peti ez szép volt :)Én sajnos nem vagyok képes erre, mert szerintem Ancsa alkalmatlan volt erre és mindenkinek jobb, hogy visszament babázni. Neki is, nekünk is és főképp a…..
É2I 2022.12.13 16:55:31
@naty77: Lehet ott is lecumizták mindennap, esetleg neki kellett Lakatos Marrlonbrandót.
É2I 2022.12.13 16:59:25
@Kosztarika: Ne Matyizz!
Sztem a jólsikerült Trékom rekmál.
Tádámm! Ezúton is üdvözlök minden kedves VVhogyvolt olvasót elsö alkalommal mint Fálki mester padavan bloggere. Tekintettel, hogy magam is nagy hv freak vagyok, depresszív gondolatok közepette véltem felfedezni a posztok ritkulását és ha az erö velem lesz, akkor bizony hetente legalább kétszer…..
É2I 2022.12.09 12:33:33
@Kosztarika: Elárulom: tökön rúgásnál szimplán mindegy mekkora.
É2I 2022.12.09 12:38:21
@hereverő heverő:

Nos igen a vicc örök, legfeljebb a generáció még most tanul beszélni.

Ellenben a nőgyógyásznak annak is ledobja, akire rémálmaiban sem lett volna kíváncsi. És általában pisztolyt hordanak maguknál az utcalányok azonnali lepuffantására.
É2I 2022.12.09 13:15:34
@Nyuszomuszo83: Nem hinném, hogy bárki itt panaszkodásnak vette volna.

Viszont az tény, hogy sokan azt hiszik mindenki abban a világban él, mint pl a kulabarna vagy a paplanszáj:

Kikapom bekapják - kikapják bekapom.

De legyen ez az ő ketrecük, mondjuk szaporodniuk nem kéne.....
Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta azt a törvénymódosítás-csomagot, amely megtiltja a médiában az „LMBT, a nemi átalakítás és a pedofília propagandáját” – az erre vonatkozó tájékoztatás hétfőn jelent meg a jogszabályjavaslat lapján az orosz parlamenti alsóház adatbázisában – közli az…..
É2I 2022.12.05 20:59:57
@É2I: , fizikai bántalmazás, már maga a megrángatás, verbális a lekurvázás
É2I 2022.12.05 21:05:06
@sogeking: Jaja. A bibircsókon látszott, el is mondta, hogy "ebből majd tanul " - a leköpött.
Felsem fogja a tanyasi luvnyája, hogy ez bizony komoly becsmérlés - talán az egész világon.

Kivéve Ace Ventura világában - ha jól rémlik :
www.youtube.com/watch?v=Fx0M-ycqF-0&ab_channel=01casanova
É2I 2022.12.05 22:29:10
@Kosztarika: Nana. Pont te mondtad ki a varázsszót: épeszű.
Bent is annyi eszetlen van, hogy ihajj.
Eddig kb azért nem hajtottak rá mert félnek, hogy idekint megagyalná őket az afromagyar.
Holott az még melegében mikor kijött lelőtte a poént, hogy odabent jó volt üríteni, idekint bottal se nem. Ennyi volt.

Mit be fog hisztizni a bibircsók, amikor azt visszanézi :

hesssteg pipacs helyett szopacs
É2I 2022.12.02 11:29:27
@Brigante: Én úgy vettem le, hogy piroson felhúzta a brét, aztán átment ellőni az első patront, majd ment vissza a barna medve az eredeti barlangba mézelni. :D
É2I 2022.12.02 11:43:49
@Brigante: Sajnos szifiliszben már csak a nagyon hülyék halnak meg (elég sokáig gyógyítható). De ha eljut a végső stádiumig, az viszont kínhalál, de legalább is kvazimódóként éli le a maradékot.
Viszont meg is érdemli az egész brancs, hogy keresztbe-kasul dasznak, mint nyulak.

A kis "35-nél kevesebb volt" nimfó tuti vitt be nekik meglepit - a szifilisznek is van tünetmentes fázisa -, amit majd csak évek múlva tárgyal ki a retekklubb, amikor beperlik őket az akkor már igazi ápoltak ¯\_(ツ)_/¯
É2I 2022.12.02 12:18:09
@Nyuszomuszo83: Pedig egy leköpés "célzott" gyalázás, míg csoki csipesz dobálásába akár bele lehetett volna látni két lépésnyi lustaságot.
A krisztián-iza köpködés meg ilyen távoli nyálcsere volt, még, ha a gusztustalan, alpári módon is.
Az olivér szériát kihagytam, annyira nem értem rá vagy nem érdekelt - már nem is tudom.
(Abban volt a bunkó éva is?)
Bocs mindenki, tudom hogy posztot ígértem, de a tegnapi rész annyira szar és unalmas és értelmetlen volt, hogy annak a hogyvoltozásával nem vagyok hajlandó elbaszni három órát az életemből... De a héten lesz új rendes poszt is, szerintem csütörtökön, mert szerdán ugye kihívás...
Nagyjából harminc éve ezzel a felütéssel fordult Göncz Árpád Európához, a szerencsétlen Antall kormányzásának akadályozása érdekében. Sosem kedveltem Árpi bácsit, mert jelentős szerepe volt a rendszerváltás elsikkasztásában, a komcsik átmentésében. Sokáig érthetetlen buzgalommal tett be a…..
Drága feleim, mielőtt még nagyon belemelegednénk, tereljük az elvárásokat a helyes mederbe, ez a VV10 első hogyvoltja, és még az sem teljesen kizárt, hogy egyben az utolsó is, mert egyelőre nem állt össze a csapat,. Ennek ellenére nekem ma reggel 3.51-kor kipattant a szemem, az agyam pedig az…..
Kritizátor Farkasokkal álmodó 2020.10.17 13:00:00
Ridley Scott újra visszatér egy ambiciózus, sötét és kifacsart Sci-fi sorozattal, ami szándékait tekintve minden bizonnyal egyenesen a klasszikusok közé akarna bevonulni. A farkas gyermekei azonban végérvényben nem más, mint egy fáradt, pszeudo-mély próbálkozás Scott részéről, hogy ma is releváns…..
É2I 2020.10.18 07:04:20
@MMSZoli: Lehet kicsit álmos lehettél az este, de ebből egy évad ment le ;)

A bejegyzéshez meg annyit, hogy igazán elkönyvelhetné már, hogy a sorozatokat úgy készítik el, hogy ha siker folytatják, ha nem hozza a pénzt, akkor kasza.
Tonnaszám vannak ennél sokkal semmitmondóbb, kliséket halmozó trágya dombok.
Bár a vége felütés - spoiler nélkül - érdekes volt (egy dolgot megmagyarázott), de ott azért többet vártam.
Remélem lesz következő évad és kicsit kifejtenek 1-2 dolgot, vagy éppen hagyják és szője magában mindenki tovább ahogy neki tetszik :D
É2I 2020.10.16 20:06:52
@bati67: Vazzeg és tényleg :) Most már az érdekelne, ki nem legalizálta a windozerét vagy használta legalább a kmspicot? :DDDD

Azt azért érdekesnek tartom, hogy minden hírek szerint az éhenhalás küszöbén vannak 75 éve és még se mert velük izmozni egyik "nagy hatalom" sem. (Bár ugye Kínával elég jól kinyalják egymás seggét, lehet ezért.
É2I 2020.10.16 20:08:53
@Örömhernyó: Miért, miért? Hát mert 18-nál több kép került fel a posztba, na ezért. :P
A most következő bejegyzésben a hidegháború idején eltűnt, vagy vélhetően eltűnt néhány űrhajósról lesz szó. A téma nagysága miatt csak néhány érdekesebb esetet vagy személyt választottunk ki, mivel ezzel a témával akár egy 200+ oldal hosszúságú könyvet is meg lehetne tölteni...
Sok rosszat és csúnya dolgot mondtunk már itt a blogon a Fideszről, de egyvalamit el kell ismernünk. 1-2 év kemény munkával elérte azt, amit előtte nem jogy kormányoknak, de komplett rendszereknek lvtizedek alatt nem sikerült. Tudniillik sikerült nekik felemelni a magyar cigányságot egy nagyon…..
Cecília tévéje elromlott. Ilyenkor logikusnak tűnik, hogy elküldjük a szervizbe a rossz tévét, azok megjavítják, mi kifizetjük és mindenki boldog. De sajnos ez nem mindig ilyen egyszerű. Ebben a történetben nincs se boldogság, se megszerelt tévé, csak kétségbeesett tehetetlenség.  2019 július…..
É2I 2019.12.16 12:18:03
@ekat: Vagy részletre, vagy több hónapig spórolt rá, stb.
Mindig csipázom azokat, akik megfogják a lényeget és azon pörögnek ki mire költ.
Oké, hogy a homár is ember, de mégsem illet volna többször felröhögni a lenti sztorin, hiszen valójában egy komoly Vízművek általi szívatásról van szó. A lakásvásárlás után kapott 200 ezres számla önmagában súlyos, a többi szerencsétlenkedésről nem is beszélve, de nagyon szerettük olvasónk stílusát,…..
4.00-kor nem esett jól az ébresztő hangja, de aztán nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy éppen a 23. rész megírása jutott nekem osztályrészül, mert ez a szerencseszámom. Nem azért, mert ezen a napon születtem (nem a lófaszt nem), és még csak nem is azért, mert ez volt Michael Jordan mezszáma a…..
Rajmi és Kitti ébredésével nyitjuk a reggelt, Rajmi majdnem egészen sokáig gyászolta Karót, éjszaka már Helgát ölelte volna, de aztán meggondolta magát, hogy még korai, számol be a fetrengő lánynak, aki el van ájulva új párjától, és sokkal jobban bízik benne, mint Patrikban. Szegénykém, úgy hiszem,…..
É2I 2019.09.11 13:48:31
Karola aggódalmas arckifejezésének látványára ébrednek a szigetszlesvilla-lakók ezen a reggelen, Rajmi még a csipát sem kente el rendesen a bal szeméből, máris támad - Hiányoztál - mert ez az érzelmes jó gyerek 12 óra ismerettség után már szarni sem tud egyet anélkül, hogy ne Karolán járna csepp…..
A játék ahol a szerelem a tét - és hogy a VV -be az áthallás teljes legyen, itt vagyok én is 6Paw hobbihogyvoltozó. Csapjunk is a lovak közé, mert sok minden történik a mai epizódban! Kitti megmutatja nekünk, hogyan lehet azonos hangszínen affektálni perceken keresztül, mellé mintegy a…..
 És akkor ahogy ígértem, rögtön itt a harmadik rész is, a gyengébb képességű olvasók kedvéért rögtön az elején tisztáznám, hogy a cím ne tévesszen meg senkit, ez nem a lóvé island, mert itt a legjobb esetben is csak 20 milliót fognak akasztani, amin aztán majd lehet osztozkodni kétfelé, tehát ez a…..
É2I 2019.09.05 18:45:59
@exelensz: Egyemlőre (!) még azt nem vállalják be a kanálisok. Várják ki lesz majd az első -bár részemről kimaradhat....