Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turd Ferguson

12 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor szerint az emberek "meg vannak győzve" arról, hogy le kell mondaniuk egy havi fizetésükről, illetve nyugdíjukról az egyensúly érdekében. Íme: Orbán Viktor: What we doing in Hungary and what we try to convince the people, please be involved and support that,…..
Turd Ferguson 2011.06.09 15:06:45
Furcsa dolog a nosztalgia – kezdi ZöPö a mai posztját, majd így folytatja:Képes utólag megszépíteni olyan emlékeket, amelyek a maguk idején egyáltalán nem tűntek olyan kellemesnek vagy éppen felejthetetlennek. Ilyen a sorkatonai szolgálat emléke is. Nem kell messzire menni,…..
Turd Ferguson 2011.05.06 09:08:37
@Rókakígyó: a szakácsok valahogy kiszaszerolták, hogy az öntöttvas gázzsámoly (ipari konyhai "sparhelt")alatt kell lennie az állatnak és a forróvizes slaggal próbálták harcképtelenné tenni. Annyit elértek, hogy az egyik sarkába szorult, ettől a farka kilógott a "napvilágra". Nem tudom, hogyan jött az ötlet, valószínűleg az adrenalintól már nem voltam egészen beszámítható, felkaptam az első vágóeszközt ami a kezembe akadt és lecsaptam a farkát. Hülyeség volt, semmit nem ért az állatkínzáson kívül, sajnálom. :-( Végül vettük a bátorágot és megbillentettük a k*rva nehéz gázzsámolyt, akkor kirohant, mindjárt a konyhából is. Átrohant a tiszti étkezdén (szerencsére épp üres volt) és kijutott a szabadba, többet nem láttuk. Akkora volt, mint egy felnőtt macska.
Idősebbek is elkezdhetik: az MHSZ volt a cucilista rendszerben az a szervezet, amelyik felkészítette a fiatalokat a katonaság előtt. Már amennyire. Általában akkor került vele a fiatalember kapcsolatba, amikor jogsit akart szerezi. Választhatott, hogy vagy k*rva drágán az ATI-nál, vagy…..
Turd Ferguson 2010.12.07 11:21:28
@krampam: Szemtől szemben te is jóval tisztelettudóbb lennél, eszedbe nem jutna ez a barmozás.
Turd Ferguson 2010.12.07 11:24:31
@Jerky_Master: nem akartam írni, mégiscsak a minielnök úr lánya. De igazad van! :)
Turd Ferguson 2010.12.07 11:32:16
@krampam: messze nem mindenki barmozza le azt, aki nem ért vele egyet, úgyhogy nem mindenkire igaz itt sem, maradjunk ennyiben. :) Ne gyere a betegezéssel, nincs egy szinten a kettő.
A teljesség igénye nélkül...Dolák-Saly RóbertKovbojokOpen Stage Székelylend*____________________* Ebben a videóban kissé összekeveredik a december 6-i és 24-i kultúrkör, elnézést érte. Szerkesztőségünk határozott véleménye szerint a dal egyedisége és határozott kvalitásai…..
A harmadik évezred első évei web-sztárcsapatának harmadik tagja Matisz István, vagy csak Matisz nagypapa. Ő sem tett igazából semmit szándékosan, hogy híres legyen az interneten, aminek létéről fogalma sem volt. Gyerekkorában balesetben megsérült, túlélte, de a…..
Ha lenne verseny a félresiklott riportok között, ez biztosan dobogós helyet ért volna el Sándorral és Matisz nagypapával együtt. Tessék megfigyelni, szerintem egyértelműen a riporter a hibás. Elsőre tökéletesen alakul a mondat, csak a készületlen újdondász nem tudja, hogy a…..
Kicsit félek két, külön-külön remek dolog összekeverésétől. Itt van az angolok nemzeti itala, a tejes tea. A fene a gusztusukat: mindkét összetevője pompás nedű, összeöntve... Hát, igya meg, akinek szűz az anyja.Remélem, az alábbi kis videó nem a tejes tea esete lesz.…..
A Dallas-paródiának önmagában az újszerűsége ütött nagyot ("hát ilyet lehet?!"), a Kolompár Szmeagolnál a mimika helyenként jól illett a minden mérték nélkül belapátolt trágársághalmazba, de az első igazi, tudatos és vérprofin kivitelezett reszinkron vitán felül…..
A számmisztika végigkíséri az emberiség történelmét és ott lebeg mindannyiunk agyának rejtett zugaiban. Ki ne tudna felsorolni mindenféle, előzetes gondolkodás nélkül legalább öt olyan magyar szólást, amelyben tő-, avagy sorszámnevek szerepelnek? Nekem nyóc, hetvenkedik, nem…..
Turd Ferguson 2009.08.19 15:01:54
@sóskatáska:

Szerintem is surranótárs akar az lenni, és nem, mintha lenne jelentősége, de már a kimaradás - eltávozás - szabadság fogalmak is keverednek kissé. :-)
Turd Ferguson 2009.08.19 15:03:57
@scheerti:

Persze, hogy nem lehet felmenni, mert a fémgyűjtők (biztos az úttörők meg a kisdobosok) begyűjtötték a teljes vas lépcsőszerkezetet. :-(

Amúgy szép helyen van, érdemes lenne kilátót csinálni belőle.
Az alábbi videó közreadásakor a legnagyobb problémát az okozta szerkesztőségünknek, hogy szabad-e beágyazni ilyesmit, vagy elégedjünk meg az egyszerű hiperlinkkel azzal a kitétellel, hogy mindenki csak a saját felelősségére kattinthat rá (kiskorúakért a szülő, gondviselő…..
A Rémálomföld meséjének több felolgozása is megtalálható netszerte, remek rajzfilmtechnikával és élő szereplőkkel is, de egyik sincs olyan jó, mint az eredeti, a Microsoft Paint-tel megrajzolt változat...
ZöPö blogjában találtam anno ezt a gyöngyszemet, de mint annyi sztárjelölt társát (Polgár Jenő, Matisz nagypapa, stb.) , az ilyesmire fogékony média (pl. Sláger rádió) is felkarolta. ZöPö hozzájárult, hogy az elemzést átvegyem tőle.A film klasszikus, hármas tagolású (fej,…..
Ez a műalkotás nem PC, nem hiszem, hogy egy magára valamit is adó tévécsatorna leadná. De blogunk nem tévécsatorna és nem is nagyon adunk magunkra. We are the Turd, we are the Ferguson. Azért, amikor Gollam "szinkronhangja" nem épp a lehető legtöbb trágárságot próbálja…..
Elmeroggyant tinédzserkorunkban játszottunk ilyen telefonbetyárosat. Kinéztünk például találomra egy nevet-címet a telefonkönyvből, majd Gergő, aki a legblazírtabb tudott lenni mindünk közül felhívta az illetőt, hogy (idézem) megérkeztek a megrendelt sziámi tigrisek, tessék…..
Ferkó hívott át 2002-ben a munkahelyére és jelentőségteljes arccal csak ennyit mondott: ezt látnod kell. A film egyszerre volt frusztráló és felkavaró, letaglózó és felemelő. Napokon belül az ország ismerte meg Sándort, Árpádot a jó munkásembert, Maolwint, a nővérjét és…..
Ezzel a videóval még 1996-ban találkoztam először és bízvást kijelenthetem: műfajt teremtett. Akkor még az m1-en ment főműsoridőben a Dallas, ami súlyosan megosztotta az országot. Az emberek fele sikítva menekült a képernyő elől, amikor felhangzott a jellegzetes szignál, a…..
A rendőrség szerdán közzé tette a gyalogosok és biciklisek fokozott közúti ellenőrzése negyedik hetének eredményeit. Az akció októberben indult és novemberig tart, ezzel akarják csökkenteni a gyalogosok és biciklisek okozta balesetek számát a fővárosban. A BRFK adatai szerint…..