Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Galád

0 bejegyzést írt és 437 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő helyszín talán az egyik legfurcsább és legérthetetlenebb szovjet építészeti "remekmű". Az idősebb generáció tagjaiból sokan emlékezhetnek még a kisdobos és úttörő táborokra. Ebben a táborban a gyerekeknek nagyon sok rémálma lehetett. A Szkazka (ami magyarul annyit tesz: "egy mese")…..
Sir Galád 2020.05.22 21:13:02
Sokan sírják vissza a 2012-es Forma-1-es szezont, de már nemcsak a rajongók, ha például Sergio Pérez is. A Racing Point mexikói versenyzője szerint az új éra csakis attól lehet sikeres, ha kiegyensúlyozott lesz a mezőny...
Országszerte számtalan futóversenyen, évről-évre egyre több amatőr sportoló teljesíti a különböző távokat. Mindenki kocog, fut, versenyeken indul, futós képeket oszt meg magáról, számolja a kilométereket, méri a részidejét, a pulzusát és a különböző futócipők hihetetlen tulajdonságairól beszél. Mit…..
Sir Galád 2019.08.19 08:51:36
Tényleg lenne sokkal jobb dolgom is, mint szombat este azzal foglalkozni, hogy az állam tőgyéből két marokkal pénz pumpáló, de a nézettségét legszívesebben eltitkoló Echo TV (0,3 százalékos közönségarány 19:00-23:00 között a 18-59-es korosztályban) egyik semmitmondó műsorában Bayer Zsolt, akit a…..
Számtalan oka lehet annak, hogy valakiből nem lesz határátkelő. Nyilvánvalóan a kérdés (miért nem megyünk külföldre?) nem is azokra vonatkozik, akik egyébként sem mennének, mert jól érzik magukat, megtalálták a számításukat, esetleg el sem tudják képzelni, hogy Magyarországon kívül máshol éljenek.…..
Régóta tudjuk, hogy a fapados légitársaságok végtelen kreativitással találnak újabb és újabb lehetőségeket arra, hogy pénzt húzzanak le az utasoktól. Ezek sorába remekül illeszkedik a Wizz Air újítása: a reptéren vásárolható check-in előremenős jegy, amiben persze nem a pénzért gyorsabb sorba…..
Hétvégén már élő adásokkal jelentkezik a 8. évadát taposó X-Faktor, az RTL reneszánszát élő tehetségkutatója, amiről a ma délelőtti sajtótájékoztatón ránk zúdított számok is tanúskodnak, de ha agyonvernek sem tudom felidézni, hogy 46 vagy 58 aranylemezt termeltek-e ki az eddigi évadok versenyzői.…..
Sir Galád 2018.11.14 18:56:02
Ha létezik friss, izgalmas magyar zene, akkor a Margo muzsikája biztosan az. A duó nemrég kezdte el bontogatni szárnyait, és a most kiadott, négyesben felvett daluk, több mint ígéretes!..
Sir Galád 2018.08.14 12:35:38
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Sir Galád 2018.08.06 17:17:21
Naponta több hír is érkezik arról, hogy éppen mely országokban terveznek sztrájkot a Ryanair pilótái. Ennek pontos követésére nem vállallkozhatunk, de jelen állás szerint az ír, a német, a holland és a svéd bázisokon lehetnek törlések a következő hetekben. Ezek alapján nagyon pici a magyarországi…..
Sir Galád 2018.08.03 12:33:57
Vonat, 30 fok, 30 perces késés, tömeg. Minden hely foglalt, kivéve egyet, ott egy - Hadházi László kifejezését használva - egy pirított ribanc (továbbiakban: PR) táskája ül. Biztos néz ki az ablakon. Utas jő, s pihegve szól: Elnézést, szabad az a hely? Na itt történt a félreértés: PR kérdésnek…..
  Kedves Edda, most aztán megmondtad a tutit. Megmondtad, hogy szülni kell! Ha valaki ezt nem teszi, akkor bizony hozzájárul ahhoz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát. Eddig azt gondoltam egyébként, hogy ezt nem gondolod komolyan, de a Hír Tv-ben elmondtad, hogy de. Megnyugtatlak, nem…..
Sir Galád 2018.05.31 08:27:29
@maxval balcán bircaman: Ez biztos nagyon szarkasztikus akart lenni, csak nem talált ennél a cikknél...
Az Old Man's Journey alig másfél óra alatt végigjátszható, képi megjelenítése és zenéje miatt azonban könnyedén képes belopni magát az indie játékok szerelmeseinek szívébe. Ha nincs a Backlog | Games YouTube-csatorna, talán sosem bukkanok erre a gyöngyszemre. Egyébként szívből ajánlom a csatornát…..
Biztosan sok féltudományos listát olvastál már arról, hogy milyen megnyilvánulások esetén veheted biztosra, hogy nem csak egy kósza numera vagy a randipartnered számára. Na most ez egy fokkal, ha lehet, még tudománytalanabb, mégis ha ezeket tapasztalod, kezdheted összeállítani az esküvői menüt:  …..
      A legtöbben kifejezetten szerencsések vagyunk. Azok is, akik szerető, támogató környezetben nőttek fel, s azok is, akik elhanyagoló, bántalmazó, vagy egyéb módon mérgező szülők gyermekeként. Előbbiek azért, mert kaptak egy határozottan pozitív mintát, utóbbiak pedig abból az okból, hogy jó…..
Sir Galád 2017.11.24 13:02:33
A kismilliónyi Top 10 South Park lista után most én éreztem kényszert arra, hogy összeállítsam a magamét. Nem tudom mennyire kell bemutatni ezt a társadalmi, politikai szatírát, 21 szezon után szerintem már csak az újszülötteknek új ez a sorozat. Trey Parker és Matt Stone rajzfilm sorozata felnőtt…..
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
Sir Galád 2017.09.21 16:10:10
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Nehéz az amatőr bloggerek élete. Hiába a tökéletes terv, hogy márpediglen csütörtök este nekiáll a beharangozó megírásának, háttérben a Junosztyon a Viid bemasírozik az Európa Ligába, és a meccs végén már csak a dupla ünneplés marad, egyfelől a magyar csapat sikere végett, másfelől a jól végzett…..
Stohl András a Mephisto című előadás főszerepében a Nemzeti Színházban (Fotó: Karip Timi / Index) Két napja derült ki, hogy Stohl András zsűritag lesz a TV2 Sztárban sztár című műsorában, annak ellenére, hogy alig pár nappal korábban adott interjút a Magyar Narancsnak, amiben azt mondta, a mai…..
Sir Galád 2017.09.06 12:08:15
@Trackers: Legalábbis te még itt tartasz, de azért szorítunk neked...
Hét évad mindenből sok. Trónok harcából is, Agymenőkből is, X-Faktorból is. Megújulni hét évad után szinte lehetetlen, a reality műfajban meg különösen, és mondom ezt úgy, hogy 17. éve nézem a Survivort, és látom, hogy izzadnak vért az alkotók, hogy az alapformátumba valami csavart vigyenek. A…..