Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutyakellék.hu

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző cikkeimben írtam a kedvenceink táplálásáról a kölyök kortól az idős, senior korig. Ott a normál táplálásról írtam. Sajnos egyre gyakoribb, hogy valamire allergiás kutyánk. A leggyakoribbak a csirkehús, vagy valamilyen gabonafélére való allergia. Ezt mi pontosan nem…..
Előző cikkemben a kölyök és junior korú kutyák táplálásával foglalkoztam. Ebben a cikkben a felnőtt és senior korú kutyák táplálásával fogok foglalkozni. Felnőtt, adult korban, ha nem fogjuk munkára kutyánkat, akkor semmilyen különleges tápra nincs szükségünk. Arra…..
A kutya ősei mindenki számára köztudott, hogy a farkasok, akik még most is ragadozó életmódot folytatnak. A háziasítás során kutyáinkat „elkényeztettük” és már nem kell nekik vadászni, mert „tálcán” kapják a táplálékukat. Manapság a legegyszerűbb táplálási forma…..
Minden táp minősítése 100 ponttal kezdődik. 1.    Minden felsorolt melléktermékre vonj le 10 pontot!2.    Minden nem meghatározott állati eredetű összetevő (pl. "állati zsiradék" vagy "baromfi hús", "állati fehérje" stb) után vonj le 10 pontot!3.    Ha a táp tartalmaz…..