Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TylerHun

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A költöztetés külön műfaj, egy egész lakást felpakolni, elszállítani és az új helyen kirámolni nem egyszerű, viszont sokféle hibalehetőséget tartalmazó mutatvány. Az átlagembernek viszonylag ritkán van szüksége erre a spéci szolgáltatásra, így valószínűleg a család/haverok/ismerősök mikrokörnyezet…..
TylerHun 2019.04.03 07:22:47
@Balfredo Alfredo:
Az utolso elotti koltozesemet csaladra, cimborakra biztam es az egyikuknek kiment a terde. Ennek nem akartam ujra kitenni senkit, ezert a legutobbi alkalommal mar en is koltoztetot hivtam.
Hét tenger Hitler anyahajója 3. 2017.09.14 09:21:09
Vízrebocsátása után a Graf Zeppelint átvontatták a Deutsche Werke kikötőjébe, ahol tovább folytatódtak rajta a munkálatok. A hajó építése a tervezett tempóban haladt, és a háború kitörésekor már majdnem 90 %-os készültségi állapotban volt. A hajtóműveket és a kazánokat már beépítették, s elkészültek…..
TylerHun 2017.09.15 22:47:04
@TylerHun: @Untermensch4:

Ez nem nyelvtani kerdes, talan ha a lorol leszallsz te is be fogod latni.

Sarkallatos, mert hajozassal foglalkozo targykort targyalt az iro es egesz egyszeruen rossz szoval hatarozza meg a foszereplot.

Robert Kershaw konyvet is fordithattak volna tankkocsizoknak, vagy pancelautosoknak, de nem tettek, hiszen a megfelelo magyar kifejezes szerint a harckocsizokrol van szo. A sor folytathato.

+a blog irojanak: a megjegyzesem pusztan epito jellegu, nem trollkodas a celom. Ujfent csak udvozolni tudom az igenyes kutato munkat, utana jarast. Mindenfelekepp hianypotlo.