Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Surányi Attila

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még vége sincs a Nagy Napnak, máris megjött az első webshopos csalódásról szóló beszámoló, amihez alapesetben idéznénk a vonatkozó szabályzást, de közben érdekes olvasónk érvelése is.  Hisz, ha kifejezetten őrült árakat hirdet egy cég, akkor miért kellett volna a vevőknek…..
Surányi Attila 2016.11.26 14:19:15
@Etniez: Akkor már b***meg, nehogy már valaki ingyen kapja a húsvétkor a tojást, meg a pálinkát.Hol marad az áfa, meg a jövedéki adó? A menyecske meg fizessen jövedelemadót, a süteményért, meg a festésért. Nehogymá' jóérezzék magukat.Decemberbe csokimikulás? Vegye meg a büdös kölke,hiszen mégse reális, hogy egy öreg szakállas vénember bepakolássza egy büdös csizmába egy pohár tejér........ Legyen White Sunday, amikor a spúr népség háromszoros áron vásárolhat. Csak előtte tisztázni kell , hogy mi a célja.....
Surányi Attila 2016.11.26 14:24:35
@1gazsagos1: Akkor már b***meg, nehogy már valaki ingyen kapja a húsvétkor a tojást, meg a pálinkát.Hol marad az áfa, meg a jövedéki adó? A menyecske meg fizessen jövedelemadót, a süteményért, meg a festésért. Nehogymá' jóérezzék magukat.Decemberbe csokimikulás? Vegye meg a büdös kölke,hiszen mégse reális, hogy egy öreg szakállas vénember bepakolássza egy büdös csizmába egy pohár tejér........ Legyen White Sunday, amikor a spúr népség háromszoros áron vásárolhat. Csak előtte tisztázni kell , hogy mi a célja.....
Olvasónk az Oázis Computert szidja nagy hévvel, de egyáltalán nincs igaza. Tanácsadóink pontosan leírják, hogy miért járt el teljesen jogszerűen a cég. A szabályozás egyértelmű, úgyhogy érdemes megfontolni, mielőtt áfá-s számlát kérünk a gyereknek rendelt Legóról vagy a nagypapa fúrójáról. Kedves…..
Surányi Attila 2015.10.15 21:07:20
@atpijkamo: asszem elszámolja "reprezentációs" költségként,asszem még intimbetétet is lehet. Sok kicsi sokra megy! :)
Mintha a Coen-tesók piszkáltak volna bele ebbe a sztoriba. Hiába derül ki viszonylag hamar, hogy a szolgáltató hibázott, és hiába ismeri ezt el a Telenor, az orvoslás következményeként valahogy mégis sikerül eljutni az internet lekapcsolásáig. Kedves T. Homár! Mobilinternet…..
Surányi Attila 2015.10.07 08:39:34
@Vadászbaszó nyúl: sms-küldésre
A poszt, aminek a mókolgatás kifejezést köszönhetjük, és azt a tudást, hogy a Telekom sms-eit nem kell szó szerint venni.  Kedves Homár! Az alábbi tapasztalatomat szeretném megosztani önnel, melyet nagyra értékelnék, ha a többi ügyféltársam okulásként közzé tennének a…..
Surányi Attila 2015.08.31 16:38:22
@Manyecska: Manyócska!Asszem nem értetted a történet lényegét.Hamár akksiról van szó , szerinten egy-két ember túltöltődött,hogy hülyeségeket kommentel egy posztra.Az én akksim mán' 250%-on van.
Surányi Attila 2015.09.01 09:29:57
@Manyecska: Hát alvás , munka közbe nem lehet. XD
Levélírónk nem írja, hogy a telefonja vízben/sörben/Balatonban is landolt, a márkaszerviz mégis oxidációra hivatkozva vonta meg a garanciát a készülékre. A Cordon nevére keresve több fórumban is hasonló ügyekre panaszkodnak. Ezek jogosságát persze innen nem lehet eldönteni,…..
Hogyan lehetne komolyan venni ezeket a cégeket, amikor a saját adminisztrációs hibáikból (khm, automatikusan feldrágított előfizetéssel) keletkező fantomtartozásokat csont nélkül, szinte azonnal kiadják a jóságos behajtónak, akinek csak agyatlanul zaklatnia kell az ügyfelet egy…..