Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hipra

2 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Osztrák–Magyar Monarchiából nézve Oroszország egy rettentő nagy és igen veszélyes birodalom volt. Az Oroszország felől érkező potenciális fenyegetés hatására a Monarchia nemcsak fegyverkezett, hanem a hadászati célú vasúti beruházásokat is jócskán eszközölt. Mindezzel…..
comment:com Meghalt Andy Whitfield 2011.09.12 06:29:00
39 éves korában meghalt a Spartacus: Blood and Sand (Vér és homok) című sorozat főszereplője, Andy Whitfield. A színész Walesben született 1972-ben, 1999-ben költözött Ausztráliába, ahol ezt követően élt. A Spartacus előtt ausztrál sorozatokban szerepelt, egy kisebb szerepe a…..
Appleblog Na de milyen a Lion? 2011.07.24 09:37:00
Nem lesz hosszú poszt. Elég röviden el lehet mondani.Az új funkciók: feleslegesek. A többségüket, például a Launchpadet szerintem sosem fogjuk használni, a fordított scrollt eddig minden ismerősöm kikapcsolta, a Mission Control kevésbé átlátható, mint az Exposé és társai, a…..
Hipra 2011.07.24 10:20:31
@zefir_hun: sajnos úgy néz ki, nem minden gép támogatja, az én Late 2009-es Mac Minim se tudja, ellenben a Mid 2009-es MBP igen.
 Ha Horvátország, akkor Ralon vagy Brinell. Az előbbi már volt, hát most jöjjön a Brinell – méghozzá helyben, hamisítatlan kulőr lokállal és némi búvárszakmai kitérővel. A helyben azt jelenti, hogy épp Horvátországban, ott is Dalmáciában nyaralunk, és végig…..
Az imént kaptam meg a Képes Kiadó aktuális hítlevelét, melyben örömmel tájékoztatnak, hogy megjelent a 14 karátos autó iPad-kiadása. Az alkalmazás nagyjából 800 forintba kerül, és pont azt tartalmazza, amit a nyomtatott képregényváltozat. Lehet lapozgatni a 14 karátos autót.…..
Hipra 2011.05.23 20:11:43
@weasel: hja, arról nem is beszélve, hogy egy appot hogy lehet szépen collectionbe rendezni? Utálom amikor filmet vagy képregényt appba csomagolnak, a legalja.
Gondolom kb annyiból áll az elkészítése, hogy egy keretrendszerbe betöltik a pdf-et (jpeget, bármit), ami aztán generál egy egyszerű appot és már mehet is az engedélyeztetés. Kár volt.
Két lényeges pontra hívnánk fel a figyelmet: 1. 19:15-kor fellép Ats és Renkó, a méltán népszerű békési banda, amelyet hamarosan mély-, illetve életútinterjúban mutatunk be. 2. A műsorváltoztatás jogát a szervezők továbbra is fenntartják.  INDEX.HU PARK…..
Aki esetleg szupergyors net közelében van, annak érdemes most rákattintania a Software Update gombra, mert két közepesen nagy frissítés is érkezett. Az egyik az iTunes 10.2.1-es verziója, ami 77,5 megabájt: nem is olyan régen jött meg a 10.2, a mostani update nem ad új funkciókat a…..
Hipra 2011.03.09 18:46:39
@ePtOn: szerintem nem azt mondja, hogy nem sikerült, szimplán csak annyit hogy zárd be az iTunest. Én bezártam és szépen befrissítette, nem kellett újrakezdeni semmit. De tudom, hogy a te OS X-ed más :D
Óriási forgalmat generált rögtön az első nap az iPhone online boltjának számítógépekre aktualizált változata. Nem tudom, mekkora siker lesz a Mac App Store, tény, hogy az első nap óta én semmit sem vettem, kommentben leírhatnátok, hogy ti mennyire kattantatok rá. Az mindenesetre…..
Pár nappal ezelőtt az Index már spoilerezett kicsit, most eljött az idő, hogy hivatalosan is megerősíthessük: a blog.hu mától mobilsablonnal is elérhető!  Ezentúl, ha kedvenc blogodat mobilon nézed, akkor a telefonokra optimalizált verzióval fogsz találkozni. Csak a lényeg:…..
Hipra 2011.01.04 21:25:02
@klarky: a Hozzászólások blokkban a tetején van egy "Szeretnék hozzászólni" link. Ez legörget helyetted az aljára, a formhoz.
 Solve Sundsbo (egészen pontosan Sølve Sundsbø) neves norvég divatfotós. A The New York Times számára most olyan színészekkel készített videó- és portrésorozatot, akik az idén valamilyen kiemelkedő alakítással tűntek ki. A jelenetekben minden szereplő egy-egy…..
Nesze!szer Neked milyen a fazonod? 2010.11.26 16:16:00
Nem, nem és nem. Most nem intim kérdéseket fogunk taglalni, inkább csak némi péntek esti csemegét tálalunk. Találtunk ugyanis egy bajusz fazon táblázatot. Hölgyeim, kérem, nem kell félni, nyugodtan tanúsíthatunk ráutaló magatartást, akarom mutatni rámutatót. Aki kedveli ugyanis…..
Pamacs és penge Bay rum 2010.11.16 07:00:00
 A manapság is kapható és használatos illat- és borotválkozás utáni szerek között ez az egyik legrégebbi és leghagyományosabb. Nézzük csak meg közelebbről is, miről is van szó, illetve ismerjük meg egy „kézműves” bay rum elkészítésének történetét.…..
 ...Bond. Krem do golenia Bond. A Wars-os posztban már beharangoztam a Bond Spacequestet, azóta pedig, mivel a nyár végén elkísértem a páromat egy pár napos Krakkó-Varsó munkaútra, szereztem hozzá egy újabb modellt is, a Fresht. Lett volna egy harmadik is, a Speedmaster, de…..
Pamacs és penge Egy bögréről 2010.09.03 16:00:00
 A minap öröm ért: megjött ez a borotválkozóedény az Egyesült Státusokból. Öreg, fásult eBay-ezőként ez a bögre ugyanis elég régóta az első olyan dolog volt, aminél igazán izgultam, hogy megnyerjem. Hogy mi fogott meg rajta? A dekoráció, természetesen. Aki kicsit is…..
lenI Work work work - gpoyw day 2010.07.28 17:06:00
A helyzet az, hogy a tumblr nem upgradeolt, de a blog.hu igen. Egyrészt Blumi immár nagyon hivatalosan átült a postr csapatába, másrészt elkezdtünk gőzerővel dolgozni azon, hogy a blog.hu láthatóan is előremoccanjon a pár éves tetszhalotti létből. A sors fintora, hogy közben új…..
Hipra 2010.08.06 21:33:53
+1!
A fordító Lorem ipsum dolor sit 2010.07.08 21:55:00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse…..
Pontosabban "A sorozat", hiszen a The Pacific egy 10 részes minisorozat volt. Vagyis hát valamikor annak tervezhették, de a végeredmény véleményem szerint közel sem egy sorozat lett, inkább egyfajta dokumentumfilm, vagy nem tudom. Túlságosan epizódikus volt, na.…..
Pamacs és penge Captain by LORD 2010.05.14 11:34:00
 Penge fedőnevű (nem ok nélkül az) barátom meglepett egy tálca Captain márkájú pengével. A Captain a LORD egy almárkája, s egyben különleges, szénacél modellje, látványos borostyánszínű bevonattal. Kívül-belül iszonyúan jól néz ki, s mindennek tetejébe még…..
Számos veszélyes munka létezik, nézzünk körül, hogy a turizmus világában mik állnak a toplista csúcsán.  Túravezető, Csernobil, Ukrajna1986. áprilisában Csernobilban történt a világ legborzalmasabb nukleáris katasztrófája. A területre a 2000-es évek elejéig szigorúan tilos volt belépni is. Néhány…..
 Nem, ez nem a bulvárrovat, és abban valami Titanicról felhozott ereklye. Csak annyi, hogy ez történik, ha egy egyébként elfogadható állapotú, 1960-as Gillette Super Speedet egész éjszakára bennfelejtünk valamilyen vegyszeres löttyben. Gratulálok, ez szép volt, Pamacs és…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/13 Subject: Felkelő Nap autóshétvége To: klubtatsu@klubtatsu.hu   Sziasztok!   A Klubotok által szervezett japánautós hétvégével kapcsolatban érdeklődöm. Nekem egy négy éves 3-as Mazdám van, a neve SZAR - de csak a rendszám miatt ami…..
 A pamaccsal és szappannal-krémmel borotválkozók számára legalábbis biztosan. Merthogy lehet, és szoktunk is közvetlenül az arcunkon habosítani, de azért mindig jól jön, ha erre a célra egy-két bögre, csésze is van a háznál. Ezekből pedig a legnagyobb szín-, méret-, anyag-…..
IDDQD ApocalyPS3 2010.03.01 18:53:00
Túléltünk egy Y2K-balhét, így mindenki joggal gondolhatta, hogy a mai gépek egyszerűen már túl fejlettek ahhoz, hogy ne szarják össze magukat szilveszterkor, vagy szökőéves februárokkor. Természetesen megint tévedtünk, hisz szegény PS3 (legalábbis a régi, "dagadt"…..
Nem vagyok valami jó blogger. Halomban állnak a félkész postok, de képtelen vagyok befejezni őket. Pontosabban képtelen voltam. Holnaptól persze minden más lesz, nem rángat el a mangalicaanyagtól a snackgyártó robot, nem kezd sétáért nyöszörögni a kutya a futuristagasztro-jegyzet…..
Hipra 2010.02.28 17:18:54