Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Auld Lang Syne

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mindig nagyszerű Cell korfui élő setje, az Ultimae gondozásában, jó pár kiadatlan számmal. Teljesen egyételmű, hogy kibaszott nagy.  Live in Corfu by CELL..
Auld Lang Syne 2021.08.30 20:32:58
Kontár Komlókutató Soproni 2006.06.10 17:43:00
magyar világos sör   Elérkezett az alapváltozat ideje is: az 1895 sikere után a KK górcső alá vette a soproni fapados modellt, az Ászokot, amit most már nem is hívnak Ászoknak, de a mendemondák szerint egészen visszataszító ízzel bír. Népsörhöz képest mindenesetre…..
Ancient Methods másik idei lemeze. Úgy döntöttem, hogy apránként kicsurgatom a cuccait. Keményebb, pőrébb, nyersebb, és aszociálisabb mint a The Asking Breath Comes to Each, légkalapáccsal vési a homlokodba a harmadik szemet. Mondjuk, lesz ez még így se, ha időrendben visszafele haladva posztolgatom…..
A neo-pszichedelikus agymállasztás, a táncolós, dögös, kemény post-punk mosódik itt egybe, méghozzá kifejezetten lenyűgöző módon és modorban. Elsőre nem teljesen értettem, hogy mi a fasz is történik, aztán azon kaptam magam, hogy ez a lemez simán felemésztette az elmém. Legyalulja az agyad,…..
Idén 10 éves az egyik kedvenc lemezem, a North Star Deserter a csodálatos Vic Chesnuttól. Ezért most iderakom szépen az összes lemezével egyetemben, amúgy is nagyon régóta tervezem, hogy ennek a szent és utánozhatatlan nyomoréknak a hibátlan életművét iderakom. Ja, ha valaki nem vágja, Chesnutt 18…..
Auld Lang Syne 2017.09.22 08:57:42
Az évtized rejtélye, hogy az izlandi LEGEND eddigi egyetlen, 2012-es lemeze miért tölthető le ingyen a bandcamp oldalukról, amikor egy komplett vagyont érő zene van rajta. Egy ideje próbálom megfejteni, hogy miért ilyen jó fej ez a banda, de inkább csak adtam nekik pénzt, mert ez a lemez régóta…..
Auld Lang Syne 2017.09.07 11:13:25
A Pachinko a kilencvenes évek második felében kiadott két noise rock csúcslemezt, gyakorlatilag visszhang és feltűnés nélkül. Hogy e két lemez alapján nem sorolják őket a műfaj legnagyobbjai közé, az mondjuk az emberiség, de legalábbis az underground gitárzenei színtér egyik legnagyobb bűne. Ámde…..
Auld Lang Syne 2017.08.08 14:20:43
Hivatalosan tegnapelőtt megjelent a borító alapján lelkes Trump-támogató patinás, '90 óta működő klasszik grindcore-t toló kaliforniai Phobia új nagylemeze is (a tagok közt az Intronaut dobosával, valamint a nemrég a Nailsbe is beszálló Leon del Muertével), 20 dal, bő félóra, úgyhogy tudod mire…..
Megjött a nyári idő, így nincs más dolgunk, minthogy a brit Gentleman's Dub Clubbal közösen eltöltsünk egy hétvégét Dubtopiában. Mert jelszavaink valának: dub, reggae és haladás!  ..
Auld Lang Syne 2017.05.22 09:26:49
Auld Lang Syne 2017.05.22 13:09:49
Akár a nem létező Elfeledett Lemezek sorozat tagja is lehetne John Norum a Europe utáni és előtti második szólólemeze, amely tegnap volt huszonöt éves. Miért érdekes ez? A borító mögött kiváló hard rock található, amely nemcsak, hogy újraindította az addig balhés junkie-ként elkönyvelt Glenn Hughes…..
Az új-zélandi Arc of Ascenttel anno a Freeblogon találkoztunk (Circle of the Sun 2010, The Higher Key 2012), emellett Craig Williamsont, a banda basszer-multiinstrumentalista zenészét korábbról a Daturából, illetve The Lamp of the Universe néven kiadott (szóló)lemezeiről ismerjük. Az Ascent öt év…..
The Sun (EP, 2013) <a href="http://cepdx.bandcamp.com/album/the-sun-ep" data-mce-href="http://cepdx.bandcamp.com/album/the-sun-ep">The Sun EP by Cambrian Explosion</a>  The Moon (EP, 2016)  <a href="http://cepdx.bandcamp.com/album/the-moon-ep"…..
Auld Lang Syne 2017.01.31 11:41:21
Épp ma mutatott be egy új dalt a zenekar, a szürkezónában meg már meg is jelent az egész nagylemez. Ez a Chuck Billy / Skolnick / Peterson / Hoglan / DiGiorgio milyen felállás már. facebook..
A Sötétség nevű NSZK thrash metal zenekar a Kreator mögött Essen második számú cséplőbrigádja volt a nyolcvanas évek második felében, az utolsó lemezük huszonhét éve jelent meg, de most visszatértek, hogy nyomjanak nekünk egy kis észak-rajna-vesztfáliai prolithrast. Két tag van a régi brigádból, az…..
Az októberi koncertre már most lehet készülni. <a href="http://milemarkerband.bandcamp.com/album/overseas">Overseas by Milemarker</a>..
Auld Lang Syne 2016.09.12 21:16:43
Feneketlen verem, avagy mélységes mély a kínoknak kútja. Tarhonyás hús mellé ajánlott. ..
Auld Lang Syne 2016.05.09 13:54:24
Bear Gryllsnek van egy olyan műsora a Discoveryn, amiben celebeket visz el magával mérsékelten veszélyes túlélőtúrákra, és rajtuk keresztül mutatja be a szakma alapfogásait. Ez azért jó, mert a tévé előtt ülve az emberből önkéntelenül kiszakad, hogy ha Ben Stiller nem hal meg egy ilyenen, akkor ő…..
Ritkán történik meg, hogy egy kommunikációs esemény elemzése kapcsán maga a provokációt elkövető szervezet bizonyítja elemzésünk helyességét. Most nem azért írunk minderről, hogy saját vállunkat veregessük, hanem azért, mert egyértelműen látszik, nincs megfelelő médiaoktatás Magyarországon, így a…..
Auld Lang Syne 2016.01.15 09:39:38
Van egy 8 személyes étterem Tokióban, ahova nem költői túlzással lehetetlen foglalni, hanem tényleg: ugyanis csakis tagok foglalhatnak, ők is maximum havonta egy alkalomra. A tagság pedig kihalásos alapon öröklődik. Fotó: independent..
Tom Cora kitűnő zenész és komponista volt, akinek hegedű- és csellójátéka olyan előadók albumait tette színesebbé, mint John Zorn, Wayne Horvitz, Toshinori Kondo - és a sor még sokáig folytatható. A kísérletező kedvvel három és fél évtizede megáldott holland The Ex-et…..
Auld Lang Syne 2015.12.19 19:41:40
Az a történet gondolom meg van, hogy hogyan lett újraosztva a dohánypiac. Tudod a trafikmutyi. Nem is nagyon untatnálak Titeket a részletekkel, de arra emlékeztetek mindenkit, hogy a duma a dohányzás leszoktatás, illetve a rászokás megnehezítése volt.Az is meg van, hogy tájékoztatót…..