Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szender22

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A Wikipédia szerint: „a demokrácia a társadalom jelentős számú, szavazati joggal rendelkező tagjainak hatalmából eredő politikai rendszer, ahol hatalmi fékekkel és ellensúlyokkal biztosítják a társadalom jól szabályozott működését, mint például a közhatalom gyakorlóinak kizárólagos hatalomra…..
Bár még lájkolója sem sok van az alig két hete alapított oldalán Bartók Csabának (na, ne aggódjunk, már be lett izzítva a Facebook-hirdetés, nyilván szigorúan csak a megfelelő kampánykeretből), akit hosszas vívódás után a Csongrád megye 1-es választókerületben jelölt a Fidesz, ha így folytatja,…..
szender22 2018.01.23 15:37:55
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: a te kritikáidat sem törlik itt, akkor miről beszélsz?
  Mi van akkor, ha Havas Henriket hókotróval takarította el a kormányzati média, de ugyanakkor egy molesztáló kőbunkó is egyben? Mi van akkor, ha nem is Baukó Éva és társai ellen (valósan vagy vélten) elkövetett tetteiért, hanem politikai indíttatásból netán megrendelésre tette a kormányzati média…..
Nagymamám hozott haza a karácsonyi pásztorjáték előadásról, és a folyosón elhaladtunk a gyerekszobánk mellett. Benéztem, és megláttam a feldíszített, és különböző szinekben világító és ragyogó karácsonyfánkat. Emlékszem a teljesen elborító izgatottságra, ami akkor elöntött. Berontottam az ajtónkon,…..
Végre elérkezett a nap! :) Kivittem első útjára az új cipőm, nem csalódtam! Sőt! Sokkal többet kaptam, mint azt reméltem! Múlt héten Nagykovácsinál futottunk, mivel az idő nagyon enyhe volt, és a héten nem sok eső esett, gondoltam most végre el tudok majd futni arra az útra, ahol múltkor nem tértünk…..
Mindig furcsa, ha egy állami vezető vallási ünnep alkalmával osztja meg magvas gondolatait közösségével. De Orbán esetében ez annyira alacsonyan van a furcsaság-skálán, hogy már fel sem tűnik. Lássuk a 10 legfontosabb üzenetét...
New York Times/Yahoo/Reuters Orbán már a jövő évi választásokra teszi meg tétjét, miközben folytatódnak a tiltakozások. A kormányfő kijelentette, hogy jövőre az dől el, hatalmon marad-e a nemzeti érdekekért harcoló kormány, vagy netán olyanok veszik át az ellenőrzést, akik külföldi érdekeket…..
szender22 2017.04.17 19:58:04
@Habony Árpád.: csak egyet mondok az orosz kapcsolatra. Orbán még pár éve szöges ellentétét mondta Putyin országáról. Azóta változott a dolog 180-fokot. Putyin politikája azelőtt is ugyanez volt. Azóta van orosz propaganda a közszolgálati médiában, titkosított atomerőmű projekt, és teljesen nyilvánvaló oroszbarát hangnem és politika.

Ez szerinted teljesen alaptalan arra nézve hogy Orbán az orosz érdekekkel hozzák összefüggésbe?
Itt futok Merrell Trail Glove 2013.11.16 14:33:15
Miután szeretett NB Trail Minimus cipőm átköltözött a futócipő mennyországba, gyorsan utód után kellett néznem. Szerencsémre épp akciós volt a Merrell második legminimalistább terepcipője (már nem az), így gondolkodnom sem kellett túl sokat. Kapható még ennél is csúnyább…..