Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bjossy

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szakmai oldalak sok olyan fogást ajánlanak, amit vagy nagyon érdemes kipróbálni, vagy nagyon nem, vagy azért, mert hülyén hangzik, vagy azért, mert túl maszatos. Összeszedtünk pár szexfogást, amivel alaposan meglepheted partneredet az ágyban. 1. Badacsonyi kattintós: leitatós…..
Bjossy 2015.04.18 00:09:58
Ügyes. Osztogassunk akciós kupont, ezzel ültessük be az örök konzumáló bogarat a vásárló fülébe, majd amikor élne a hirtelen rászakadt jósággal bumm! áruljuk el, hogy a szerencsehozó kupon csak a hupililára érvényes, erre a helyes libafosszínűre nem. Sajnos ez a…..
Bjossy 2014.11.13 20:04:28
Tegnap volt egy kis összejövetel a belvárosban, biztos a kedves olvasó is találkozott már vele, ha más nem Facebookon vagy Tumblren vagy akár a Magyar Nemzet címlapján is, elég nagy hepaj volt, vonultak tízezren, meg lóbáltunk telefont, illetve néha olyanokat skandált a tömeg,…..
Na tessék, megint egy IQ-roggyant őstermelő, a kerítésbe vezetett áram két, hétéves kiskölyköt vágott meg, kórházba vitték őket, de szerencsére nincs komoly bajuk. Az is igaz persze, hogy be akartak mászni a kertbe, de amiért az dobja rájuk az első követ, aki nem…..
Bjossy 2009.09.27 20:20:43
@heszusz: És az miért jobb neki, ha én baszom bele a vasvillát?
Megcsaltalak Pénz, pia, pina 2009.06.07 09:09:00
Szerintetek is minden férfi gyáva és hazug és csak a címben szereplő triumvirátus érdekli őket? Sziasztok!A házasság a jó magyar felfogás szerint a nő és gyerekei számára megaláztatások és sérelmek sorozata.Én ebben nőttem fel mint gyermek és az én házasságom is ilyen…..
Megcsaltalak Pocsék az ágyban 2009.06.06 09:45:00
El kell ítélni azt a nőt, aki azért keres magának "kalandokat", mert a férjétől nem kapja meg azt az ágyban, amire vágyik?Férjnél vagyok 7 éve, a párom a mai napig mondja, megcsókolná a lábam nyomát is. Nagyon szeret, mindegy hogy nézek ki, ha zsíros a hajam, vagy…..
Pártunk és Kormányunk felfedezte az a Fekete Lyukat, ahol éve óta ÖMLIK ki a pénz, és lassan, alattomosan tönkrevágja az országot és a gazdaságot ... A benyújtott adóváltozások keretében a cafetéria felét adóztatnák meg, egy roppant alacsony, barátságos 62%-os személyi…..
Bjossy 2009.03.31 18:23:51
@mennyi:
"10 milliárd (!) forint a be nem váltott jegyekből a kiadók haszna"

Azért szeretném ha bemutatnád, hogy ezt az - egyébként több nagyságrenddel eltúlozott - "adatot" honnan szedted.
เขากล่าวว่าพร้อมรับผิดชอบหากบ้านเมืองเสียหาย แต่มีความพยายามที่จะสร้างความเข้าใจผิด…..
A magyar egy hagyományosan harcos nemzet. Mindig felállt az igazáért, és hangosan kiáltott. Ma persze ez már nem elég, és sajnos az utóbbi évek divatos utcai fegyverei is elavultak az egyre terminátorosodó rohamrendőrökkel szemben. Nincs mese, be kell újítani. Íme blogunk javaslata…..
Az emberi jogok helyzetét hazánkban leginkább egy löszös folyóparthoz tudnám hasonlítani. Folyamatosan erodálódik, ám igazából senkit sem érdekel ez a folyamat.Emlékszem még azokra a naiv, boldog időkre, amikor a Beszélőben Kőszeg Ferenc és társai – például Somogyi…..
 Dávid Ibolya, az MDF elnöke ideiglenesen fellélegezhet: listája megszavazva, a Bokros-Habsburg tandem reményei szerint repülőrajtot fog venni a készülődő választásokon, talán még az 5 %-ot is átlépik, s akkor az elnökasszony nagyobbat fog sóhajtani, mint a legutóbbi…..
Proszektúra Temessünk 2009.03.01 14:52:00
Temetési meghívót kaptam. Mint sokan mások. Ezek szerint március 3-án kedden 13 órakor legyünk Tatárszentgyörgyön a 27 éves Csorba Róbert és az öt éves ifj. Csorba Róbert temetésén.A meghívó felidézi a kis unoka életének utolsó pillanatait a nagymama szavaival. „Fogtam…..
Bjossy 2009.03.01 19:30:35
@temető gondnok: és te mi az anyád picsájáért mocskolódsz, te fajvédő?
Bjossy 2009.03.01 19:35:50
@Megfigyelo: Bocs, az a Holokauszt volt, bő 60 éve. Soha nem fogjuk feledni, de most koncentráljunk a JELENLEGI problémákra, ha lehet.
 Ezek pedig nem emberek. Hanem állatok.Semmiféle elvárásnak nem kívánok megfelelni, amikor Bayer Zsolt nevezetes szavait alkalmazom a mai felfoghatatlan tatárszentgyörgyi gyilkosságra. Aki képes ilyen alattomosan, könyörtelenül kivégezni áldozatait, köztük egy gyereket, az nem…..
Bjossy 2009.02.23 22:52:33
@juliusbond:
Nem akarok személyeskedni, de vajon mennyivel tud ügyesebben gyújtogatni egy tűzoltó, mint mondjuk a te édesapád?
A tűzoltókat ne bántsd baszki, ha valaki érdemel tiszteletet ebben az országban, akkor ők azok.
Bjossy 2009.02.23 22:56:38
@Megfigyelo:
Bocs, hogy érted azt, hogy "nem cigány"? Mondták neked? Ők?
Egyáltalán, mit jelent az, hogy valaki cigány-e vagy sem? Bőrszín? Na ne már...
Jellemző életvitel? Inkább. És ebbe SEM tartoznak bele? Akkor mi a lófaszt csináltak abban a hordában?
Szép dolog az elfogultság, de azért ennyire ne vidd túlzásba mert megárt a fejednek.
Bjossy 2009.02.23 23:12:28
@juliusbond: A gyerek szerintem baleset áldozata lett...

És szerinted milyen "baleset" okozott rajta lőtt sebet?
Tatárszentgyörgyön a jelek szerint agyonlőttek egy férfit és a fiát. A fiú mindössze 5 éves volt. A házukat felgyújtották, a család többi tagja kórházban van. Ezek a száraz tények. Egy cigány családról van szó. Ez elvileg irreleváns információ, kivéve azt az esetet, ha ez…..
Bjossy 2009.02.23 20:14:47
@Fedor: Ugyan testvérem, hol írtam én azt, hogy akasszanak fel téged??? Tanulj már meg olvasni, csillagom!
Bjossy 2009.02.23 20:36:38
@Fedor:
@beleszolok: @Bjossy: Én se állítottam be kész tényként. Tanuljatok meg olvasni.

Ugye nagyon szar dolog, amikor a saját módszered hull vissza a fejedre?
Bjossy 2009.02.23 22:42:18
@Unter Bahn: magyarázzák már meg, hogy ... miért nem nyílt ki a szájuk a levett embereknek, a megzsaroltaknak???

Azért haver, mert senki sem szeretne egy tavaszi holdfényes éjszakán átvágott torokkal hanyatlani az útmenti vizesárokba.
Hóbelevanc Magántraffipax indul 2008.04.05 08:35:00
Hamarosan itt a május elseje, az emelkedő bírságok, és közben életbe lépett az objektív felelősségről rendelkező törvény, azaz a jármű üzembentartója mindenképpen felel az azzal elkövetett szabálysértésekért. A korábbi gyakorlattal ellentétben tehát, amennyiben…..
Szombathelyről küldöm nektek ezt a szép történetet: örök konfliktus a fejenpörgés és az otthonülés összeegyeztetése egy párkapcsolatban, mivel ez általában nem sikerül, ezért szakítás lesz belőle, lásd alant.A fotó a Vágy és vezeklés című filmből származikKedves…..
Szerencsésen megérkezett a várva-várt tavasz, a hóra mindenki rossz emlékként gondol vissza. Ilyenkor a legtöbben a természetben vannak, élvezik a korai napsütést a telken, kirándulnak, vagy épp a garázsban gondolkodnak, hogy miként varázsolják elő a vasat a téligumik és a…..
Hétvégén semmi komoly poszt ...A zárás utáni pohárösszeszedés és a mosogatóba juttatása már komoly nehézséget okozott szegénynek. Megnéztem volna másnap reggel milyen fejet vághatott a főnöke :-)   ..
Schengenné felháborodásának ad hangot, amiért Frankfurtból hazafele több ízben atomjaira szedték a reptéren, mezitlábra vetkőztették, illetve alaposan le is tapizták. Hát vmire mégiscsak jó ez a fenenagy terrorelhárítás.Frankfurtból jönnék haza az éves sales meetingröl…..
Szilveszteri élmények Nos, a blogíró most megosztja veletek egy szilveszteri élményét, amely bemutatja a téves és megkésett kommunikációval járó szituációk ékes példányát. Szokványos társkereső oldal. Fényképes adatlap egy épp a harmincat meghaladott nőről. Szimpatikus…..
Z. M. Kisvárdán talált egy betétkönyvet, és ehhez a bloghoz fordult, miként tudná felhasználni. Szokott néhány elképesztő kérdés a Zugügyvédhez beérkezni, és néhány hozzászólás során is felbukkannak abszurd jogi érvelések, de ez a levél az eddigiekhez képest is újszerű…..