Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steeevo

7 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2008. július 14-én óriási vihar száguldott végig Bogácson, nem kímélve a községet.Ezt a bejegyzést tette egy minden tiszteletet megérdemlő, segíteni akaró embertársunk.Bemásolom ide az üzenetét.Legyen vagy lehet ez az elindítója egy önzetlen segítségnyújtásnak.Fogjunk…..
Bogácsi anzix Kiállítás?! 2008.07.08 21:08:00
Hát igen színvonalas kiállítást láthattunk a Műv. Házban.Ezért érdemes.Mármint hirdetni, meg helyet adni egy ilyen jó "rendezvényznek".Úgy hallottam, hogy a zenei tábor is sikeres volt.Jó lenne beszámoló róla.Így tovább!..
Nem tisztem megállapítani, de szerintem nagyon lassan elsorvad. Mindig ugyanazok a programok. Tudomásul kellene venni, hogy ha így folyatatódik, akkor Bogács fölött eljár az idő. (egyesek szerint már ez meg is történt)Idézek egy Internetes potálból"Csézinél maradva-a kérdés…..
steeevo 2008.07.06 16:24:29
Tisztelt Deli!

Igen tudomásul vettem, vettük.
De azt sajnálom, hogy a
www.bogacs.com oldalról lekerült a bogacs.blog.hu
Gondolom, hogy ettől függetlenül hozzájárul, hogy képeket és infókat használjak föl a Ön honlapjairól.

Üdv!
Bogácsi anzix A Bloggerek stílusa 2008.06.30 18:41:18
Kedves Bloggerek!Néhány kommentet törölnöm kellett! (Csúszda Csúszka és hogy bejegyzései)Idézem az első bejegyzésem:"Szóljon a csodálatos környékről, a Fürdőről, a jó levegőről, a bogácsi emberekről és nem utolsó sorban a bogácsi életről."Ragaszkodjunk…..
Valami történt a "bogácsi csúszda" ügyében.Már szinte szégyenfoltként állott a strandon az ún. csúszda.Kinek volt jó vagy hasznos?Több éves fennállása alatt kiderült, hogy senkinek!Köteles (mosógépes) Úr indította el az egészet.Verhóczki…..
Kedves Mindenki!Örömmel értesítelek Titeket, hogy a mai nappal elindult Bogács blogja.Minden elfér itt, csak Bogácsról szóljon.Szóljon a csodálatos környékről, a Fürdőről, a jó levegőről, a bogácsi emberekről és nem utolsó sorban a bogácsi életről.Hogy milyen a bogácsi…..