Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h0mbr3

0 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szexhirdetés ez amúgy? 2015.09.09 12:09:14
    Van pár extra ügy ebben a pakban azért, érdemes átgondolni ezt a bizniszt. Egyik ilyen extraság a füzetlapra felragasztott matrica Kefírnek abból az időszakából, amikor még ő reszelgette Zimány Lindát: A4-es képekre nyomtatott fotók bazz: Van csemege azoknak a…..
h0mbr3 2015.09.09 16:45:34
Én hülyét kaptam a csajtól az MTV VMA-n, de úgy látszik ezzel egyedül vagyok, mert az észak-amerikai kritikusok az év vígjátéksorozatának választották a szerintem elég közepes Inside…..
h0mbr3 2015.08.10 18:15:57
@h0mbr3: a nagy melegben elfelejtettem magyarul... Szóval Amy Schumer sikeréhez. :)
A rendszerváltás környékén született gyerekek nagy része pontosan tudja, hogy ennek a generációnak mennyire meghatározó volt az elején még angol nyelven futó Cartoon Network rajzfilmcsatorna. Négy-öt klasszikus mesét ebből a korosztályból valószínűleg bárki tudna mondani, de…..
Amikor az AMC megvette a Chello-t, nemcsak az volt a szándéka, hogy elindítsa az AMC csatornát, a zászlóshajót, ugye, hanem a többi csatornával is akart valamit kezdeni. A sport1-2 a köztévével összeállva megkapta a BL-meccsek közvetítését a következő pár évre, a Spektrumon…..
h0mbr3 2015.05.16 11:23:08
@desmondwallace: pontosan ezért jöttem én is, este 10 után pornón kívül bármit le lehet adni.
Tegnap született itt egy poszt arról, hogy az egyház miatt lehet, nem lesz pucér Lena Headey azaz Cersei Lannister a Trónok harca ötödik évadában, amiből az egybites kommentelők megint azt szűrték le, hogy az index katolikusgyűlölő, alig vártam, hogy belerúghassak az…..
h0mbr3 2014.08.28 14:43:54
@Seprentyű: józan = szemellenzős gyökér?

szerintem is azt engedélyez az egyház a saját épületeiben, amit akar, de ettől még mindenkinek meglehet a saját véleménye. a jelzett posztban nulla, azaz nulla darab uszítás van.

amúgy meg mire számítottak? trónok harcát engedtek be (gondolom nem kevés pénzért), nem egy dizni mesét.
Tudom, hogy a blog olvasói között az az általános vélemény, hogy ma már csak a hülyék vesznek nyomtatott gamer lapot, de akkor is van itt valami, ami érdekes fejlemény: a Gamestar mostantól nem ad lemezmellékletet az újság mellé. Na, azért nem ment el az eszük teljesen,…..
h0mbr3 2014.08.13 15:42:55
ez a "nyomtatott sajtónak vége" hiszti... gyerekek! nem, vagy nem csak azért fogy kevesebb példány a magazinokból, mert már mindenki inkább a neten olvas. sokszor vagyok úgy vele, hogy egy cikket neten simán tovább kattintok (mondjuk meló közbeni böngészgetésnél), míg ugyanazt a tartalmat egy szépen szedett, jól illusztrált cikkben simán végigolvasom: strandon, kádban, metrón, vonaton, orvosi váróban. a fő baj az, hogy olyan hitvány f*s színvonalra ment le az újságírás (jelenleg a gamer sajtóról beszélek, mást nem igazán olvasok), hogy nincs értelme 2.000 Ft-ot kiadni érte. a tipók és helyesírási hibák egy dolog, viszont az, hogy stilisztikailag értelmezhetetlen, a '90-es évek lazaságát követni próbáló erőltetett jópofizás megy, az kritikán aluli. a GS ilyen szempontból a legrosszabb, a Guruban van még pár jó, "trú" arc, de a régi, CoV/576 (Zolee-t is imádtam) időket nem hozza vissza semmi. észre kéne venni, hogy attól, hogy valaki ultramegahardcore gamer, még nem lesz újságíró, pláne nem _jó_ újságíró. lesz*rom, hogy hány mp alatt teljesít egy pályát az aktuális gagyi FPS-ben kispisztollyal, ha közben a hatéves kisöcsém viccesebb/értelmesebb/több mondanivalóval rendelkező sormintát rajzol a csíkos füzetkéjébe.
pont ezért imádom a iddqd-t, mert itt nyoma sincs ennek, érezhetően mindenki azt a karaktert hozza a cikkekben, aki ő maga (bár nem ismerek innen senkit), ettől lesz valami hiteles és szerethető.
A Happy Endings – Fuss el véle! napjaink Chicagójában játszódik, ahol hat barát párkapcsolatát és egyéb problémáikat követhetjük. A Comedy Central május 21-én, azaz ma nyolc órakor dupla résszel mutatja be a harmadik évadot. „A Happy Endings-et egyébként többen…..
h0mbr3 2014.05.22 11:46:38
@doggfather: igen, ez az utsó sajnos.
Ari Graynor főszereplésével jön a Bad Teacher sitcomverziója a CBS-re április 24-én, benne Sara Gilbert, Ryan Hansen, David Alan Grier, Kristin Davis és Sara Rodier, a sztori meg ugyanaz, mint a Cameron Diaz-filmé volt, a csak a testéből élő szőkecsajt kirúgja a lóvés pasi, és el…..
h0mbr3 2014.04.04 16:22:41
@P182: natpe, egy közép-európai filmes és soris "vásár", itt mutatják be a nagyok (meg pár kicsi) az új sorikat a káeurópaiaknak.
Brooklyn 99 - Nemszázas körzet címen jön a Fox idei egyik újonca, amit a gyér nézettség ellenére második évadra kért be a csatorna - a rendőrségen játszódó munkahelyi komédia megkapta a legjobb vígjátéksorozatnak járó Aranyglóbuszt, gondolom ez lehet az egyik ok, a másik meg…..
A Viasat március 24-én mutatja be a Fox Brooklyn Nine-Nine című Aranyglóbusz-díjas sitcomját, aminek a Sorozatjunkie-n kerestek magyar címet. A New York 99. számú rendőrőrsén játszódó, vicces sorozat a tehetséges, ám gyerekes módon viselkedő Jake Peralta nyomozó (Andy Samberg)…..
Sosem voltam még standup comedyn, viszont imádom Russell Brandet, így amikor megláttam, hogy pont a Berlinale alatt lesz a Messiah Complex, egyértelmű volt, hogy akármi is lesz ez, látnom kell. Mivel a műsor megjelent DVD-n is, nem tudtam pontosan, hogy mégis mire készüljek, mennyire…..
Ma indul útjára a magyar FOX (ez lett a végleges neve, és nem Fox Magyarország vagy Fox Hungary, hálistennek), első blikkre nagyszerű műsorkínálattal és olyan műsorstruktúrával, ami hosszú távon is sikeres lehet. Ezt nem benyalásból mondjuk, hanem mert mind az ismétlések (Így…..
Hihetetlen, milyen pofátlanul kozmetikázza a tényeket és mossa azokat össze a közmédia, amikor végre van egy olyan műsoruk, amit valóban néznek is az emberek. Miért nem elég azt a nézettséget közölni, amit össze lehet hasonlítani a többi csatornáéval is? Miért nem lehet…..
h0mbr3 2014.02.03 17:31:13
comment:com Hírek kávé mellé 2014.01.10 09:30:00
A NYT elképzeli, mi lenne, ha a Chris Christie-botrányt Olivia Pope és társai kezelnék a Scandal című sorozatban. Vicces lenne. Hayao Miyazaki előtt tiszteleg a Simpsons. Így. TCA-Tour téli kiadás: Mike Judge a Silicon Valley című sitcomjáról beszélt. Új trend a tévézésben:…..
Gabriel Sherman újságíró hamarosan megjelenő, The Loudest Voice in the Room című könyvében azt állítja, hogy a Fox News nevű konzervatív amerikai hírcsatorna igazgatója, Roger Ailes szexet kért fizetésemelésért cserébe. Sherman azt állítja, hogy a könyvhöz 600 interjút…..
Néha a véletlen úgy hozza, hogy olyan listák birtokába jutunk, amik egyébként jól elzárva pihennek egy-egy tévés vezér fiókjában. Most is így történt, megkaptuk azt a nézettségi listát, hogy tavaly január 1. és december 31. között mely csatornákat nézték a 18 év felettiek…..
Nem nagy meglepetésre a Torrentfreak 2013-as kalózlistáján megint a Trónok harca végezett az élen, azaz az HBO kváziközépkoros sorozatát töltötték le legtöbbször az évben. A második helyre a Breaking Bad, a harmadikra a The Walking Dead futottt be, és nem, még mindig nem…..
Eldőlt, hogy ki, az még nem, hogy mikor, de az már tuti, hogy lesz: a Fox International 2014 február 1-jén elindítja magyarországi sugárzását, elsőként a Telekom digitális szolgáltatásában, aztán majd szépen lassan a többi szolgáltatónál. Alant a sajtóközlemény, itt a…..
h0mbr3 2013.12.17 17:01:46
@sixx: Cuki, hogy pont te oktatsz ki az eszetlen vagdalkozásról. :D A 24 jogos, nem figyeltem, hogy náluk lesz az új évad. Lehet, hogy "a sleepy hollow is prémiumsorozat, a crisis egy zsírúj midseason darab", de a magyar nézőknek nem mondanak semmit (és még jódarabig nem is mondanak majd). Nem vagdalkoztam, tényt állapítottam meg.
Komolyan, eszem megáll. Már akkor, amikor megjelent a hír, hogy kiírják a Family Guy egyik karakterét a sorozatból (mit az egyiket, a legjobbat), lehetett tudni, hogy ez egy médiahekk, egy olyan fogás, ami pont egy Seth MacFarlane kaliberű csávóra jellemző, kiírja a karaktert, csak…..
175 és 225 ezer dollár közötti összeget – egy halom lóvét – fog kapni Lois, Chris, Meg Griffinnek hangot adó (szinkron)színészek, azaz Alex Borstein, Seth Green és Mila Kunis még minimum két évig. Így sikerült megállapodni a 20th Century Fox Television céggel. Az új fizu már…..
A Hollywood Reporter összeszedte a midseason premiereket és visszatérőket, de persze a lista korántsem teljes, szóval ha valaki talál valami olyan sorozatot, ami kimaradt, kommenteljen lelkesen. Az újoncok vastaggal szedve, minket elég sok minden érdekel, és nemcsak…..
h0mbr3 2013.11.05 11:49:55
h0mbr3 2013.11.05 11:51:09
@h0mbr3: ööö akarom mondani Friends with Better Lives. :)
Ha van olyan kérdés, ami soha nem foglalkoztatott, az az, hogy Hajdú Péter házára hány kikockázott arcú biztonsági őr vigyáz, és anélkül is nyugodtan aludtam eddig, hogy tudtam volna: a Frizbi műsorvezetője kurvára nem tud fát vágni. Miért is érdekelne, egy tévésről van…..
h0mbr3 2013.10.30 12:24:32
@sixx: jó ég, szerencsétlen úgy néz ki, mint egy identitás- és hormonzavaros David Gahan-imitátor. :)
A hétórás sávba úgy tűnik, nagyon beleerősített a Viasat6, legalábbis abból a grafikonból, amin a Nielsen mérte a hétórás műsorsáv nézettségét a héten, az derül ki, hogy a kereskedelmileg fontos 18-49-es célcsoportban a V6 nemhogy a Cool-t, a Fiml+-t és a köztévét, de a…..