Regisztráció Blogot indítok
Adatok
everyonegetsshot

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tengerentúli trendek néha még most is néhány hét, hónap, év késéssel érkeznek el hazánkba. Nem minden esetben, a ruha- és cipővonalon például kottára ugyanaz a rongy kapható mindenhol, a népi demokratikus Kína (és Banglades) mindenkinek ugyanazt gyártja. A fitnesztrendek, új…..
Pazar dolgokkal örvendeztette meg az AMC a metamfetamin főző, leszázalékolt kémia tanár rajongótáborát. Igen meleg cucc a Walter White családi fotóalbum, aminek pár darabját innen-onnan már a  láthattak a sasszemű fanatikusok, mint például Hank és Marie nyaralás 2006, avagy…..
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.08.28 08:00:00
Hogy mi ez? Ennek a folytatása. Ma tv 2, 21:25 xXx Vin Diesel főszereplésével. 2002-es film, melyet Rob Cohen rendezett, akinek, többek között a Halálos Iramban első részét is köszönhetjük. A főszereplője Vin "Riddick" Diesel, akinek szintén a Halálos Iramban a film aminek…..
everyonegetsshot 2012.08.28 09:02:55
Subba Találd meg a kakukktojást! 2012.02.23 18:13:00
everyonegetsshot 2012.02.23 22:54:02
Appdroid Videón a HTC Ville 2012.02.03 08:00:00
Megmutatja magát a HTC új zászlóshajója ebben a tünci kis kiszivárgott mozgóképes anyagban, mondhatni ledboja a textilt. A képernyőn virító feliratból látszik, hogy ez erősen tesztpéldány, valamint az is kiderül, hogy bár a ROMmá skinezett Sense alól ki se látszik, de ezt a…..
Appdroid TEAM Battery Bar 2012.01.23 15:32:00
Aki használt már MIUI romot, az jó eséllyel ismeri ezt a kedves kis feature-t: be lehet állítani, hogy a jobb sarokban levő akkumulátor ikon helyett egy zöld / fehér csík jelezze az akksi töltöttségét. Ha fullon van a teló, akkor nyilván végig ér a csík, minél kisebb a csík,…..
Subba Áriél 2012.01.23 01:02:01
Blokkolnád Blokk Blokkoldásháromhárompernegyhetvennyolc Áriél mindenben segít!   ..
everyonegetsshot 2012.01.23 02:59:20
Mindjárt vége az Úr 2011. esztendejének - rossz nyelvek szerint a világnak is, de nekik nem hiszünk. Szóval, ha már  a küszöbön kopogtat az év jól megérdemelt vége, gondoltam csináljunk egy szavazást így házon belül arról, hogy szerintetek mi volt az Év Játéka 2011-ben…..
A Men's Health szerint Jennifer Anistion minden idők legdögösebb csaja.Mark Neveldine az Empire-nek elmondta, hogy lesz Crank 3, a stúdió is benne van, tele vannak ötletekkel. Szeretnék, ha Idris Elbát is le tudnák szerződtetni.Cody Cameron és Kris Pearn rendezheti a Derült égből…..
everyonegetsshot 2011.12.14 23:00:51
@ForgerON: a TF3 már kinn van egy ideje, a tweet pedig Ken Jeongnak szól, aki mellékszerepel benne. Jason Statham nem. A JS feltételezem arra vonatkozik, hogy mit fog ez a jó Gibson a TF3 után nézni, de hogy ebből hogy sikerült Jason Stathamet a Transformerssel összehozni, azt nem értem.
Appdroid Android App Alapozó 2011.10.12 08:10:00
Gondolom egy igaz android hívő előtt sem ismeretlen a szitu, amikor a családi/baráti/ismerősi körbe új telefon érkezik - természetesen az új jövevény is android. Aztán elszabadul a kérdés orkán: milyen appot használsz Facebookra? És zenéhez? És olyat tudsz, ami háttérképet…..
everyonegetsshot 2011.10.12 18:07:30
Last.fm-re én mindenképp az alábbi appot javaslom:
code.google.com/p/a-simple-lastfm-scrobbler/
Ebből ki van hagyva mindaz, amit böngészőből amúgy is elérhetsz (chartok, stream, csupa olyasmi amit eszembe nem jutna használni telefonon), viszont _rendesen_ küldi el a hallgatott zenéket last.fm-re, nem rak felesleges ikont a notification bar-odra, meg egyáltalán, csöndben van és teszi a dolgát.
Talán mindenki egyetért velem abban, hogy amiért az emberek most már több, mint 4 éve beleszerettek az iPhoneba, az a könnyen kezelhető felület, a launcher. Az egyetlen hibája a gyönyörű ikonoknak, hogy ez bizony egyáltalán nem cserélhető. Mormoljunk el egy rövid imát a…..
Subba Epic: Házirend 2011.07.01 19:38:00
Drága jó olvasónk küldte be a friss házirendjét, amit egy átkurcsizott éjszaka után talált újdonsült lakótársától (az együttlakás harmadik estéjén): Mivel az épp aktuális szerelmed óbégatása miatt nem tudok aludni és kurvára unatkozom, összedobok egy gyors házirendet. 1.…..
Appdroid Cut the Rope 2011.06.24 12:40:00
Megérkezett az egyik legcukibb iOS játék androidos portja. Érdekes módon ezúttal sem az android Marketből tudjuk beszerezni a játékot, de most még csak nem is az Amazon AppStore a nyerő, hanem a GetJar. Fura. Mindenesetre (mobilról) látogassatok neki izomból az m.getjar.com oldalának,…..
Lady Gaga folytatja meglepő klipjei sorát, most éppen úgy, hogy egy minden felhajtást mellőző videót készített, amiben egyedül táncol és még csak át sem öltözik! A White Lies az elmúlt időszak legmenőbb produkciós csapatával forgatott, a végeredmény pedig baromi szimbolikus…..
everyonegetsshot 2011.06.19 16:37:29
Van ez az együttműködésünk a Steelbirddel, ennek része, hogy a forgalmazótól rendszeresen kapunk tesztelésre mindenféle terméket, amiket aztán röviden be is mutatunk nektek. Most egy olyan tok érkezett, ami egy régi kérdésemre ad választ. A laptopot vigyem, az iPhone-t vagy az…..
Walt Mossberg nem szakad le az iOS-es Flash témáról, noha Shantanu Narayen, az Adobe vezére is megmondta, az üggyel már csak a média foglalkozik, ők nem. Befejezték a tárgyalásokat az Apple-lel. Narayen kijelentette, hogy az Apple viselkedése, a mobil böngészőjükből való kizárás…..
Appleblog Heti Apple-csaj 2011.06.01 18:37:00
Lehet most pörögni azon, hogy kedveljük-e, vagy sem, sőt, még azon is, hogy van-e egyáltalán létjogosultsága a szórakoztatóiparban a Való Világnak, vagy inkább albán operaközvetítésekkel kéne kitölteni a műsoridőt, de attól még Gigi közel fél éven keresztül…..
Appdroid Plants vs. Zombies 2011.05.31 11:51:00
Megérkezett hát, végre valahára. A PopCap Games zseniális "logikai-stratégiai-tower defense" hibrid játéka megvetette gyökerét az android platformon... kis szépséghiba, hogy egyelőre még csak az Amazon AppStore virtuális polcairól tehetjük a szintén virtuális kosarunkba.…..
Találós kérdés: szép is, okos is, kínai, mi az? A válasz nem egy ázsiai topmodell három szótagos, magyar szájjal csaknem kimondhatatlan neve, hanem az új MIUI rom. A múlt héten érkezett a kínai srácoktól az első olyan adag rom HTC Desire készülékekre, ami már nem…..
everyonegetsshot 2011.05.20 15:04:13
@Deino: köszönöm, valamikor nekifutok, mert nekem azért dob furcsákat a jelenlegi verzió, annak ellenére, hogy factory reset volt felrakás előtt, olyanokat fagy néha időnként, hogy ihaj, bejövő hívásnál pl különösen zavaró. viszont nem szívesen használnék már mást, amúgy hihetetlenül eltalált rendszer.
Kijött egy update a legszebb iPhone-játékhoz, az Infinity Blade-hez, és ezúttal nemcsak új pajzsokat meg kardokat kaptunk. Azokat is, de egy nagyon fontos újítást tettek elérhetővé:A játék multiplayerben is nyomható. Tádámm.Ez volt a legnagyobb szívfájdalmunk a játék…..
Az NMHH Médiatanácsa hivatalos blogján tette közzé a közszolgálati médiakódexről folytatott társadalmi egyeztetés eredményét, ami tömören annyi, hogy több értéket a közszolgálati tévébe! Pedig ugye már évek óta az az MTV szlogenje, hogy értéket közvetítenek. A vázlatos…..
Ahogy ígértük, kevesebb, mint egy órával a bemutató után itt is van a világ egyik első iPad 2 tesztje az Appleblogon. Az eseményeket Londonból követtük, csak itt, illetve Kaliforniában lehetett megtapogatni az új tabletet a premier után, szóval örülünk, mint majom a farkának. De…..
Itt már akkor se lehetne nyilvánvalóbb az Apple fikázás, ha fél méterről venné a kamera egy perc huszonhat másodpercig, ahogy egy iPadet köpköd valamelyik LG vice president, bő nyállal. És én még azt hittem, a Toshiba volt durva. Értem én, hogy az iPad a fő rivális, de azért…..