Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elszabtuk

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Brexit Hitler-módra 2016.06.30 14:51:00
„Mégis mit gondoltok, mihez kezdjünk most, hogy nyertünk?” Hitler ezúttal a Brexit-eredménytől borul ki. Katt a videóra a feliratért!..
Elszabtuk 2016.07.02 17:21:42
@Rakovszky: Mit allitottak meg az angolok? Milyen Hitlert? El vagy tevedve Rakovszky! Az USA Rotschild, Rockefeller csalad es az angolok finanzieroztak a A. Hitler hadjaratat. Most is az Isaacek finanzierozzak az orszagok bomlasat azzal, hogy europaba ömlesztik az arab es az afrikai orszagok bünözöit, terroristait! A. Hitler bankarja is ezer karatos zsido volt akit a Rotschild csalad jelölt ki: Hjalmar Schacht nevre hallgatott. Akkor most beszeljünk az allitolagos Holocaustrol is? Inkabb ne!
"Aki ezentúl a „Liget-projekt” védelmezőjévé vagy mentegetőjévé szegődik, az a szélsőjobboldali hatalomnak és újnyilas zsoldosainak is a szövetségese. Nem fogunk többé méltányolni egyrészt-másrészt érveket. Urbanisták, ökológusok, mázolók, művészettörténészek, közhivatalnokok, építészek, kertészek,…..
Elszabtuk 2016.07.02 17:12:11
@pitcairn2: kivanom az ukran- Magyar nönek ,hogy egy ev utan egy Ferrarival jarjon! Akkor jön a köcsög Magyar es vakarja a tökeit, irigykedik, hogy vazeg ennek meg miböl futja? Abbol vazeg, hogy egy heten 70 orat dolgozik, mig te a kocsmaba a fröccseidet szopod le egymas utan. S hogy en miert is jarok egy navi uj AMG S Klasse MB-el? Mert meg mindig 300 orat dolgozok havonta, holott munkaltato es nem munkavallalo vagyok. Mit Mond a nemet: "meg mindig jobb ,ha irigykednek ram, mintha sajnalnanak :-)"
Az egész kicsit orwelli bukéja nem véletlen, csak még azt nem tudjuk, hol van Óceánia. Azt viszont régóta lehet tudni, hogy Oroszország versenyképtelen gazdaság, és a belepumpált nyugati működő tőke hatását könnyedén felülírja a korrupt államigazgatás, a putyini autokrácia és a népesség korlátozott…..
Elszabtuk 2016.07.02 16:58:28
@Varjú: Mar megbocsa Varju elvtars, de ezt nem hagyhatom ki " Továbbra sem láttam semmiféle bizonyítékot arra, hogy a Nyugat valamirevaló támogatásban részesítené az orosz ellenzéket." Akkor nagyon is el vagy maradva az informatiokkal. Ugyanis sok Magyar allampolgarnak halvany fingja nincsen arrol, hogy miert is tört ki a haboru Ukrainaban. A Nemetorszagi Konrad Adenauer Stiftungtol kapott a Klitschko testverek 10.000.000 Eurot ahhoz, hogy Streikba uszitsa az Ukrainai nepet az orosz kisebbseg ellen. A 10 Mio. az csak a tüntetesekre es lazadasokra ment el, de miutan bejött ez az uszitas az USA fullajtarjaitol tovabbi penzeket es fegyvereket küldtek Ukrainaba es uszitva a szerencsetlen, tudatlan Ukrainaikat amennyiben kiüzik a Russkikat egy szebb vilag fog rajuk varni, mert a nyugat es az USA a legmesszebb menökig fogja öket anyagilag tamogatni. A celja tulajdonkeppen az volt a haboru kirobbantasahoz, hogy az Ami hadseregnek legyen egy ürügye bevonulni es meg közelebbröl az orosz allamot provokalni. Tessek olvasni nemet Internet oldalakat, törtenelmi, gazdasagi es politikai ujsagokat es könyveket. Ajanlom a " Kopp Verlagot."
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
Elszabtuk 2015.09.02 15:16:41
@Заграница нам поможет, запад с нами.: Hat nem tudom Towarisch, hogy miröl vagy hogy mekkora hülyesegröl beszelsz! Ha balhe van akkor egy nagy szart all melled Europa vagy akar az EU. Europat ill. az EU-t az amerikai kormany es emögött a Milliardos Jew-ok ugymint a FED, EZB, Rotschild, Rockefeller iranyitjak es ök finacirozzak ezt a nepvandorlast is, hogy ha mar az USA gazdasag a tönk szelen all akkor nehogy mar az EU erösebb legyen. 2 evet adok es nem letezik Nemetorszag. Kapkodd a fejed Towarisch, mert lesz ra okod!
Elszabtuk 2015.09.02 15:26:47
@Tündér_Lala: Nem tudom, ki az a Vadai, de meg van veve a Merkel kormanytol. Olvasd el a Nostradamus erre az idöszakra megjosolt törtenelmet. A jelenlegi bevandorlok az EU Mafia es az USA. a Jew -s Bankok, Rotschild, Rockefeller csalad jövöbeni zsoldosai. Nem kell hosszu idö, ha fellazad az Europai nep, kezükbe adnak fegyvereket es minden zokszo nelkül kinyirjat a "hitetlen" Europai nepet. Kezsüljetek fel, mert Franciaorszagban fog a polgarhaboru elindulni es vegig fog terjedni egesz Europan! Nem vitatkozni kell ezen, hanem felkeszülni a legrosszabbra!
Az ünnepek alatt a kezembe került a Der Spiegel legújabb száma, amelyet egy családtagunk hozott magával Svájcból. Az újság átlapozása közben feltűnt, hogy több cikk is foglalkozik a németországi muzulmánok helyzetével. Mikor elolvastam őket megdöbbenve jöttem rá, hogy…..
Elszabtuk 2015.01.05 09:32:00
@Brendel Mátyás: nem tudom melyik nagy varosban elsz Nemetorszagban, de a beszolasaid nagy baromsagra utalnak!
Elszabtuk 2015.01.05 09:34:32
@nyikk: erröl beszelünk, de sok seggfejnek ez nem jut el az agyaig!!
Lehet, hogy McCain kissé túltolta a bringát azzal a neonácizással, meg lehet, hogy tényleg léket ütött az agyában Vietnam. De ettől még vitathatatlan, hogy az ember, aki kevesebb mint két hónapja még fényes diadalát ünnepelte az önkori választáson, ma agyonverve, szétalázva…..
Elszabtuk 2014.12.04 11:36:19
@program készítő: vegre valaki atlatja a vilag politikai helyzetet. Az faßßopo O-Blamage (USA)mar be tette mindenhova a büdös labat mindenfajta ürüggyel es haborukat inditott szamtalan orszag ellen. A "daddd" is tisztaban van azzal, hogy az egesz vilagot egy csapat iranyitja es tartja kezben: Rothschild, Goldmann & Sachs es USrael.
Ukraine sem azert kell az USA-nak ,mert segiteni szandekozik ennek a tömegnek, hanem hogy meg közelebb ferközzön a russkikhoz. Romaniat sem azert vettek fel az EU-ba, mert szökek es kekszemüek, hanem azert hogy lengyelorszag utan felallitsak a masodik legnagyob Atomraketen elharitasi lerakatat. Lehet hogy a Orban kis getzi es tele van, de nem veletlenül nacizza le a nemet kormany ugyanis nem ugy tancol ahogy a sok getzi az EU parlamentben fütyül. Es ha Orban haverkodik Putinnal,akkor ennek meg van a miertje. Nem akarja, hogy az elsö löveg a russkiktol a Magyarok hataba csapodjon. Felejtsük mar el a Sztalin korszakot. Putint a nemet polgarok 99 % nagyra es nagyobbra becsüli mint a staszi spicli Merkelt vagy a megvasarolt Oblamaget!Es ha eddig nem tudtad volna meg az amerikai követseg Budapesten az nem követseg hanem a CIA egyik europai szekhelye.
„Három módja van azon birodalmak megtartásának, amelyek, mint mondottuk, maguk szerezte törvények alatt, szabadságban élnek, amikor meghódítják őket. Elsőbben is, elpusztítani, másodsorban közöttük lakni, harmadsorban saját törvényeikkel élni hagyni és adófizetésre…..
Elszabtuk 2014.11.24 16:30:18
@belekotty: Jo a duma csak ott van a tevedes, hogy Romania az USA szövetsegese! Azert is vetette fel az EU Brüssellel romaniat az EU-ba, na nem a magas eletszinvonal miatt, hanem hogy a russkik közeleben meg egy Atomelharitasi raketa központot letesitsenek. A legnagyobb kelet europai tamaszpontja az USA-nak Lengyel orszag es Romania.
bircahang Kijev Budapesten 2014.10.28 14:16:00
Mi történik most Budapesten? Most a helyzet kulcsa: Washington meg akarja dönteni minél előbb a törvényes magyar kormányzatot, a kijevi megoldás mintájára. Washington keze jelenleg még mindenhová elér, Oroszországot és Kínát leszámítva. Az már a magyar vezetés okosságán is…..
Elszabtuk 2014.10.29 10:18:10
@Sandor Pal: Sandor Palom le a kalappal. Te voltal az egyetlen aki ratapintott a valosagra. Amennyiben több honfitarsad tanulmanyozna a nemet, angol vagy akar a russzki nemzetközi jelenlegi dokumentumokat es tanulmanyokat az Internet oldalakon akkor rajönnenek, hogy az Ami dzsidoknak is az a terve Magyarorszaggal amit ukrainaban veghez vittek. Megvenni az orszag lakossagat es utana elnyomni, rabszolgajava tenni az USA-nak ahogy tette ezt 1945-ben nemetorszaggal is. Nemetorszag meg a mai napig sem független allam vagy akar Republik hanem az USA Koloniaja, Finanzverwaltungs gyarmata!
bircahang Diktatúra 2014.10.24 16:16:00
Mi a diktatúra? A diktatúra jellemzői: a hatalom nem vátható le, a hatalom nem a népszuverenitásból eredeztetik, nincs jogállamiság, nem biztosítottak az emberi és polgári jogok. Ezen belül lehet enyhébb (autoritárius) és keményebb (totalitárius) egy…..
Elszabtuk 2014.10.29 10:09:19
@maxval birca hozzászóló: Es ki a banat valasztotta Angela Merkelt? Nem a nep! Az Amerikai Financ Nagyhatalmak: Rockefeller, Goldmann & Sachs, FED stb........... es ez igy törtenik az EU összes orszagaban! Az amerikai Kriegsverbrecher Elite valaszt es soha ,de soha nem a nep.
bircahang Soros zsoldosai 2014.09.17 09:09:00
A Norvégiai Köztársaság kormányának magyarországi alkalmazottai (akiket a ballib nyelv, ismeretlen okokból, “civileknek” csúfol) jutott eszembe a vonatkozó bulgáriai párhuzam. Bulgáriában a jelenség évtizedes immár. Annyira, hogy Soros nevéből mára a bolgárban köznév…..
bircahang Pánikban Amerika 2014.10.18 15:15:00
Mi áll pár, valószínűleg korrupt magyar kormányközeli ember Washington általi beutazási tilalma mögött? A magyarázat világméretű. A kissé napbarnított ateista-liberális amerikai vezér (a legrosszabb elnök az USA egész történelmében) össze-vissza kapkod, miután kudarcot…..