Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Icy White

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A szervilis médiamunkának is van egy határa, és most nem arról beszélek, amit a jó ízlésnek kellene diktálnia, hanem azt a szánalomparádét, amit a Hír TV művel épp. Nyilván kilövési parancsot kaptak az ősz végi, tél eleji tüntetések szervezőire. Megtudtuk, hogy az…..
Icy White 2014.11.30 16:07:08
@ZöldszemM: Szomoruan szukos lehet a te vilagod...
Icy White 2014.11.30 17:36:06
@Tiszteltetem Brüsszelet: Ez bonyolultabb. Az ujsagiro a szerkesztosegnek dolgozik, nem a kiadonak (tulajdonosnak), ezert nem a hirdeto igenyeit igyekszik kielegiteni. Mindez persze egy egeszseges vilagban van igy. De ott, ahol a polgarok onkent szidjak a sajtot, mint a bokrot, es ahol teljesen elfogadott dolog, hogy a sajto = partpropaganda - na ott mindez maskeppen van.
Icy White 2014.11.30 23:25:39
@polyvinyl: Normalis vilagban ennek megvan a rendje. Egy szerkesztoseg fuggetlen a kiadotol, aki a bert fizeti. Ettol ujsag egy ujsag, es nem partpropaganda.
Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk,Minden álmunk.(...)El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így,El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít,El…..
Kedves Ildikó, örülök, hogy látom! Ne haragudjon, hogy beinvitáltam így ismeretlenül ebbe a kedves kis presszóba. Jaj, hát már napok óta csak magán jár az eszem. Foglaljon helyet, most csak mi ketten vagyunk itt, csak csajok. Nincs riporter, ügyvéd, ügyvivő, sőt, még egy…..
Icy White 2014.11.11 22:17:40
@Szélmalomharcos: Kedves Szelmalomharcos. Nekem ugy tunik, hogy te is egy vagy azok kozul, akik minden aron gyozni akarnak a velemenyukkel. Semmi dialogus, semmi gondolkodas - csak a "meggyozodes" alapu meggyozes.

Hat hajra.

En ebben nem kovetlek.

Es nem kuldok "atomot" sem. Ez valoszinuleg nem a te napod.
Icy White 2014.11.12 10:29:58
@Szélmalomharcos: Visszaneztem ide - es ha mar, akkor valaszolok (bar alighanem teljesen feleslegesen). Azt nem tudom, hogy mibol vonsz le ilyesfajta kovetkezteteseket, hogy en pl a "liberalis demokraciaban" hiszek, azt meg plane nem, hogy mibol gondolod, hogy ez egyenlo lenne azzal, hogy "zart koru klubkent mukodo hatalmi elitek akarjak megmondani a frankot".

Eloszor is: nem emlekszem arra, hogy en a velemenyedet/gondolkodasmododat minositettem volna - es szerintem jol tenned, ha te is tartozkodnal ettol. Ezek nem ervek.

Masodszor: ha tetszik, a definiciod ("zartkoru klub...") tokeletesen es precizen leirja a mai magyar politikai vezetes mukodesenek modjat. Akkor most ez lenne a "liberalis demokracia"?

Harmadszor: ezek - igy, pontos definicio nelkul - csupan ures cimkek meg panelek. Termeszetesen lehet ezekkel osszevissza dobalozni, sot - amint latjuk - lehet peldaul a "liberalis demokracia" kifejezest ordogtol valonak lefesteni - de ez a megkozelites sajnos sekelyes es sehova nem vezet.

Ugyhogy valoban: nem ugyanabban a malomban orlunk.
Varánusz Szíjjártó kínpadon 2014.10.21 07:33:55
Szijjártó Péter Amerikába megy. Ezek szerint ő még mehet. Amíg a pofonzónába ér addig itthon egyre hajtogatják, mi aztán igazán jóbarátai vagyunk az amcsiknak, és különben sem alkalmas az idő arról beszélgetni, hogy korrupt szarok a Párt holdudvarának egyes tagjai. Elvégre…..
Icy White 2014.10.21 13:16:21
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Pontosan. Rugaszkodjunk el - egyelore - ettol. Semmilyen bunt nem enyhit, ha mas is elkoveti ugyanazt. Es alighanem szep nagy dozist kaptunk a "masra mutogatasbol" az elmult evekben. Ezt itt es most ujra megtenni alighanem tortenelmi meretu bun lenne....
Icy White 2014.10.21 13:21:24
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kosz, ezt eddig nem lattam.

Nincs fekete meg feher. Millio dolog tisztazando korulottunk, es az idezett temat sem szabad elfelejteni.

De - pillanatnyilag - azt a vehemenciat, amivel a mai magyar kozbeszed az USA-t kritizalja/tamadja, inkabb az itthoni dolgok tisztazasara kellene forditani. Mert EZ a mi sarunk/szarunk, es a mi kozvetlen jelenunk es jovonk.
Icy White 2014.10.21 13:29:02
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem azert, dehogyis azert. A sajat erdekunkben.