Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evetto

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok sem a kortárs francia irodalom, sem Michel Houellebecq munkásságának szakértője, ezért eleinte nem is akartam írni a szerző legújabb, nagy port kavart regényéről, a Behódolásról. A 2022-ben játszódó keserű utópiában – amely épp a Charlie Hebdo szerkesztősége…..
evetto 2015.05.15 08:42:34
@maxval bircaman szerkesztő: "Európa ateista, Az üres helyre jön be az iszlám."

Ezek szerint nem erted azt hogy mit jelent az ha valaki ateista. ;) "Ures hely" hahahaha.

Amikrol te beszelsz, az a kereszteny vallasbol kiabrandult, de a termeszetfeletti mesevilagbol szabadulni keptelen hivok.
evetto 2015.05.15 08:45:14
@maxval bircaman szerkesztő: (Jo amugy termeszetesen vilagos nekem, hogy te vagy itt a helyi troll, de a fentit valahogy nem tudtam szo nelkul hagyni. Tobb etetest azonban nem kapsz!)
Rogán Antal minden illegális határátlépőt bezárna, és ezért az előírások módosítását helyezte kilátásba. A jogszabályok azonban most is lehetővé teszik azt, amit a Fidesz frakcióvezetője követel. Sajtótájékoztatót tartott tegnap bevándorlásügyben Rogán Antal. A…..
Álláskereséskor kézenfekvő az álláshirdetések böngészése, de vajon milyen lehetőségeink vannak még? Hol és hogyan lehet még álláslehetőségre bukkanni? Hol érdemes még keresgélni? Az álláshirdetések mellett további csatornák vannak szép számmal: Internet Az…..