Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SD9

0 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi nap (2020.07.05) …..
SD9 2020.07.07 22:31:23
@clemens: 112 hívása nélkül is le tudják szakszerűen hozni a fáról, te nyomorék. Úgyhogy nem lógott volna ott az örökkévalóságig. :)
Egyelőre senki nem tudja mit jelentene a "teljes kijárási tilalom", csak annyi infó jelent meg eddig a hazai sajtóban erről, hogy Gulyás Gergely szerint ez a lépés államcsődhöz vezetne ha meglépnék. Általában véve mind a nemzetközi, mind a hazai közvélemény két táborra oszlik a témát értékelve: az…..
SD9 2020.04.06 20:03:32
@Zabalint: Hagyd ezt a hülyét, nem tudod neki megmagyarázni, hogy ha körültekintően, tényleg egyedül elmész sportolni, akkor azzal a légynek se ártasz. Az a lényeg, hogy ő vadkár elhárítás címén kimehet a szabadba egész nap, de ez még véletlenül se ugyanolyan kimagyarázás, á, nem... Mindenki maradjon otthon a seggén, se vásárlás, se munka, semmi, de őfelsége hadd menjen már vadkárt elhárítani!!!
SD9 2020.04.06 20:10:14
@]{udarauszkasz: A végén még azt is kitalálja, hogy mindenki most akar siklóernyőzni ugyanazon a helyen, tömegnyomor lesz az égen, és miattatok van a járvány. :D
Egyébként minden elismerésem, hogy siklóernyőzöl, nagyszerű sport. :)
ReAd-blog Tapsoljak?! 2020.04.04 18:04:46
A negyedik vagy már ki tudja hanyadik olyan kihívást, csoport felkérést kapom, ahol a cél a nővérek, orvosok munkájának megtapsolása, éltetése. Lehet nem leszek népszerű a véleményemmel, de vállalom, mert kikívánkozik belőlem már napok óta.....
SD9 2020.04.06 10:03:14
@porte: Egyetértek. Több eü-s rokonom és ismerősöm is mondta, hogy az egészségügyisek jó része most szinte semmit nem csinál egész nap, egy másik része pedig kidolgozza a belét.
A sürgősségi és a fertőzött osztályokon dolgozók tényleg megérdemelnék a nagyobb mértékű fizetésemelést és minden tiszteletem az övék. De akik nincsenek a "frontvonalban" és egész nap a lábukat lógatják, lényegesen kisebb mértékben vannak kitéve a fertőzésnek, mint például egy bolti eladó, aki több száz vagy több ezer emberrel találkozik naponta.
Én az egészségüggyel mindig is úgy voltam, hogy az ott dolgozók egy része sokkal több fizetést érdemelne, mint amennyit jelenleg kap, viszont mások még annyit se. Nem tudom, a járványhelyzet megszűnése után hogyan fog alakulni a bérezésük, de egy egységes béremelés nagyon nem lenne korrekt.
Fiatalon álmaim netovábbja volt, hogy végre legyen egy komoly pasim. Hogy együtt lehessek valakivel, megosszam vele a gondolataimat. Például nagyon vágytam rá, hogy együtt menjünk bevásárolni. Ez most iszonyú infantilisnek tűnik, de akkoriban, félig még gyerekként az, hogy valakivel felnőtt módra…..
SD9 2020.03.07 14:26:47
@Rodney2: És szerinted az normális, hogy a férfiak 10-70 között 22-24 éves csajokat keresnek?
Szerinted az normális, hogy ebből a férficsoportból a 30-70 közötti pasik még nem tudtak normális kapcsolatot kialakítani és szinglik? Vagy csak a szingli nőkkel van bajod? :D
Aki egy kicsit érdeklődik a futással kapcsolatos érdekességek, megdöbbentő, felháborító, vagy épp vicces történetek iránt, bizonyára hallotta már Rosie Ruiz nevét. A kubai származású futónő azzal vált híressé, vagy épp hírhedté, hogy úgy nyerte meg a bostoni maratont, hogy tulajdonképpen le sem…..
via GIPHY Hogy lehet eldönteni, hogy az üzlet ügyfélszolgálatosa milyen bankjegyeket adott át a vásárlónak? Hát ott van a biztonsági kamera felvétele, nézzük meg! Na de mi van akkor, ha nincs kamera? És ha mégis van, de nem látszik rajta? És ha na jó, igazából van és látszik is, de nem mutatjuk…..
SD9 2020.01.21 13:17:46
@ubu1a: Ugye, csak viccelsz, hogy eltolták a bevásárlókocsidat, benne maradt a százasod és ezért kihívtad a rendőröket, hogy nyomozzák ki a tettest a kamerafelvételek alapján???
Hogy mi a válasz a levél végén feltett kérdésre, hogy érdemes e foglalkozni az üggyel, ha otthagy a buszod a nulla fokban egy pulcsiban? Hát egy óriási kövér igen. Persze ha bizonyítható, hogy a sofőr 15 perces megállót ígért, majd a 12. percben elindult, ugyanis a FlixBus ÁSZF-ben a a következőt…..
SD9 2020.01.16 13:11:22
@Joker Orbán ellen: Ha egyáltalán ült mellette valaki, akkor ez tényleg elgondolkodtató.
Gretta 2019 legexkluzívabb jachtja 2019.12.02 13:17:46
Még az álmaidnál is szebb - talán így lehetne jellemezni a világ egyik legexkluzívabb jachtját, az Aurora Borealist. Tény, hogy nem ez a legnagyobb és legpazarabb hajóbelső, amit el tudsz képzelni, de meg fogsz lepődni, mennyire tökéletesen néz ki! A laikusok számára első ránézésre nem tűnik túl…..
SD9 2019.12.04 07:49:58
@Fotósképző: Miért kellene végigslattyogni a szőnyegen? Magadból indulsz ki?
A cikkben olvasható, hogy van kinti zuhanyzó is. Leveszi a búvárruhát, lezuhanyzik, megtörölközik, felvesz egy köntöst, papucsot és úgy megy be.
Ne csak másokat kritizálj, te is gondolkodj néha. ;) ;)
  A botrány november elején tört ki, amikor több japán áruház a Nippon IV tv-ben magyarázta el, hogy miért nem szabad szemüveget viselnie a náluk dolgozó nőknek. Úgy vélték, hogy a szemüveg csökkenti az alkalmazottak nőies kinézetét, hideg kifejezést kölcsönöt arcuknak. Voltak más cégek is,…..
SD9 2019.11.30 20:40:34
@Tartalom: Tehát: aki szemüveget hord, illetve nem akar állandóan magassarkút viselni, az nem is nő.
Te nem vagy normális.
Németh Sándor nagy port vert fel azon kijelentésével, miszerint: a jóga démonisztikus erőket hív életre, követői alárendelik magukat a Sátánnak. Akad néhány Hitgyülis, aki kiáll a lelkész mellett, azonban többségében nem értenek egyet Németh úr kijelentésével és természetesen ennek hangot is adnak a…..
SD9 2019.11.23 12:28:42
@Nalanda: Ne okoskodj és ne gondold azt, hogy nem vagyunk műveltek.
Ha tudnál szöveget értelmezni, akkor észrevetted volna, hogy főleg a divatjógára gondolt...
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
Azt hiszem, nincs szégyelnivaló abban, ha valaki online társkereső platformokat vesz igénybe a párkereséshez. Legyen szó alkalmi kapcsolatról vagy hosszabb távú elköteleződésről, a közösségi médiának és az internet hatásának köszönhetően a kínálat a netre költözött, mi pedig a telefonunkon…..
SD9 2019.06.25 09:53:43
@Haloperidol:
Akkor a gondolatmeneted alapján az lenne a legideálisabb, és az lenne a nőben a legnagyobb erény, ha egy nő pontosan nulla férfival feküdne le.
Csak ezzel az a probléma, hogy a férfiak, akik minél több skalpot szeretnének begyűjteni, kivel fognak lefeküdni, ha például a nők nagy része így tenne?

Egyetlen egy dolgot felejtesz ki a szánalmas érvedből:
a szexhez (ideális esetben) KÉT ember kell, egy férfi és egy nő.
  Reggeli rádióműsorukban Bárdosi Sanyiék pár napja vérre menő csatát vívtak annak kapcsán, hogy kié a felelősség, ha mosásnál papírzsebkendő, húszezres, vagy bármi egyéb a ruhazsebben marad. Megmosolyogtató volt az a sziklaszilárdnak vélt erkölcsi alap, amelyről a felek érveltek, tökéletesen…..
SD9 2019.04.26 11:56:32
@Pfdd: Naponta cipeled fel a bútorokat a harmadikra és naponta szereled a mosógépet??? Ugye nem?
Azért, mert te ezt évente kb. 1x megcsinálod (baszki, ha ennél többször romlanak el a háztartási berendezéseid, akkor esetleg ne a kukából túrd ki őket, hanem vegyél normálisat), attól még egy nőnek minden egyes nap van háztartási teendője, a munka mellett.
Először is had' kérjek átlátszó módon, pökhendi bocsánatot, amiért a tegnapi napon, nem tiszteltem meg kiteljesedett női identitásodat. Bocsáss meg, amiért nem kopogtattam be aranyesővel kidíszített ajtódon, hogy valami netről nyúlt, de kevésbé ismert rímpárral, esdekeljek térded előtt, hogy olyan…..
Mi, magyarok borzadva nézzük a nyugati terrortámadásokat, de 165 fő elleni szándékos, kitervelt támadást diákcsínynek nevezünk. "Derékba tört kamaszkor, diákcsíny, nem akartak ők senkit megölni" - Magyarország egyéni felelősségtudatáról kapunk látleletet ezekből a közösségi oldalon szemezgetett…..
SD9 2019.02.04 10:38:39
@Tájékozódj mielőtt elhiszed:
"Nem azzal van baj itt sem, hogy gyújtogattak, hanem hogy vagyoni kárt okoztak, emberéleteket veszélyeztettek, és meg is öltek egy embert."

Amiket a gyújtogatással okoztak. Úgyhogy igenis eleve azzal van a baj, hogy gyújtogattak. A többi a tragikus KÖVETKEZMÉNYE ennek.
Két éve veszek részt az orvosi ügyeletekben és ez idő alatt már több, mint két ezer beteget vizsgáltam meg, adtam tanácsot, ha kellett újraélesztettem. Úgy gondolom ennyi idő és betegvizsgálat után a magyar egészségügyről egy átfogó kép alakulhat ki abban az emberben, aki ebben a rendszerben az…..
SD9 2018.11.24 21:40:28
@kvadrillio:
Az a vicces, hogy a fent említett 2 beteg a "halálgyár" nélkül és a gyógyszereik nélkül MÁR RÉG HALOTT LENNE. ;)
Légy szíves, ha például vakbélgyulladásod lesz és műtenek, akkor utasítsd vissza a "gyógyszarokat", úgy mint altatás a műtéthez, érzéstelenítők, fájdalomcsillapítók, véralvadásgátló, stb.
Egyébként a posztolóval egyetértek teljes mértékben, egészen elképesztő, mennyire felelőtlen az emberek hozzáállása az egészségükhöz.
Kis túlzással húsz éve kezdtem a vendéglátást, akkoriban a szakmai ártalom még az ital volt. Olyan szinten kéz a kézben járt a pincérek és a szakácsok munkahelyi alkoholizálása, mint ahogy az átlagember a culágerekre gondol.  A vendéglátás sosem volt egy könnyű terep, légy akár placcon, akár…..
SD9 2018.06.18 11:21:59
@hullajelölt88: Alkoholizmusnál nem igazán a mennyiség a mérvadó, hanem a gyakoriság. Tehát akinek naponta kell egy feles, az már alkoholista.
Fizetem minden hónapban a TB-t, es áprilisban "csak" 100 ezer forintomba került az, hogy magánklinikán megcsinálták azt, amit a háziorvosnak kellett volna. Üdvözlök mindenkit! Szeretném leírni az én tapasztalatomat a magyar egészségüggyel kapcsolatban.  Én egy 28 éves lány…..
SD9 2018.06.06 20:20:48
@_B_: Bőrgyógyász, fogorvos, fülmosás?
Tudod, a tisztálkodás csodákat tud tenni, majd próbáld ki és nem kell magánrendelésekre járnod. :D
Talán eddig szerencsés voltam, vagy tudatosan próbáltam meg kizárni az életemből, az életünkből a gyűlöletet, ami árad felénk minden irányból. Vagy talán eddig annyira a saját kis zárt világomban éltem, hogy egyszerűen nem törhetett be a gyűlölet az életünkbe.  Aztán szembesülnöm kellett vele,…..
SD9 2018.05.22 10:58:42
@De miért!:
Te kis faszszopó, csak hogy ne legyél olyan végtelenül hülye, mondok pár példát, hogy nem csak haláleset miatt lehet valaki egyedülálló anya.
Az én édesanyám rendes, kedves, okos nő, de az apámról kiderült, hogy egy féreg, aki nem bírt a farkával, és össze-vissza csalta anyámat. Sok ilyen pasi van. Meg olyanok is, akikről kiderül, hogy mégsem családcentrikusak, vagy alkoholproblémáik vannak és megoldani sem akarják, stb.
Mit tesz ilyenkor a nő? Hát elválik. Mert nem lesz egy ilyen hulladék pasinak a csicskája. Ennyi.
Nem minden esetben az van, amit te gondolsz, hogy a nő független akar lenni, stb.
Nagyon nem. Éppen a nők azok, akik jobban vágynak egy (teljes) családra, mint a férfiak...
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
SD9 2018.05.16 11:40:26
@Peetee: Nem, ne dögöljön meg a gyerek sem. Inkább csak nevelni kellene a kis hülyét, hogy ne legyenek ilyen szituációk.
SD9 2018.05.16 11:40:30
@levente11:
Ez velem is sokszor előfordul. A legviccesebb az, amikor az esőben mennek direkt lassan a zebrán, esőkabát és esernyő nélkül. Ilyenkor csak nevetek, hogy: menj csak nyugodtan még lassabban, ázz el még jobban, én elüldögélek a kényelmes, száraz és meleg kocsimban.
SD9 2018.05.16 19:02:49
@CyberPunK: Szánalmas képmutató banda?
Ha odamennék hozzád és beléd állítanék egy kést, akkor is azt mondanád, hogy jól van, végülis te sem tartod be a kreszt?
Ha a világ végén, ahol jól belátható területen többszáz méteres körzetben rajtam kívül teljesen biztosan nincs senki, mégis ott van egy stoptábla és én nem állok meg, csak nagyon lelassítok, ezt ne állítsuk már párhuzamba egy állatkerti állat megölésével. Vagy akármilyen más súlyosabb bűncselekménnyel.
Láttál valaha bárkit is nyitott szemmel tüsszenteni? Lehet, hogy egy kicsit ijesztő is lenne a jelenség. Nem kihívás, de valld be, hogy te is ki akarod próbálni. Mielőtt nekiállnál a gyakorlásnak, olvasd tovább a majdnem spoilermentes cikket, hogy megtudd, van-e értelme próbálkozni. Lehetséges…..
Mi, emberek talán a Föld leginkább vizuálisan tájékozódó élőlényei vagyunk. Ezen nem azt értem, hogy például egy többszörösen összetett szemű rovar vagy egy 360 fokban látó kaméleon kevésbé jó érzékelésre lenne képes, hanem azt hangsúlyoznám, hogy az emberi faj az egyetlen, ami a többi érzékszervét…..
SD9 2018.03.05 19:19:36
@Jakab.gipsz: Egy kicsit se zavarjon, hogy a cikkben szereplő felsorolásokban az arc van az első helyen, a szem pedig ott található.
Ha valamit nem értesz, inkább olvasd el többször, mielőtt hülyét csinálsz magadból.
Szörfölök a fácsén. Híreket szinte már csak itt olvasok, olyan zombi vagyok esténként. Fogalmam sincs mi történik a nagyvilágban, teljesen le vagyok maradva a napi politikáról (persze azt tudom, hogy Soros az ellenség, és igen, Karácsonykor sem tettem fel égőket, semmi ne emlékeztessen a nevére…..
SD9 2018.02.01 16:11:21
@nemnevem: a csajok és pasik blog hozzászólásait jobb nem olvasni...