Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peppe Mancini

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A geomérnökségi beavatkozások kapcsán felmerülő első kérdésekre próbálunk választ adni. Egyesek szerint ez a jelenség egyszerűen nincsen, mások szerint pedig közvetlenül mérgeznek minket. Nem fogjuk azonban beváltani egyik szélsőséges tábor reményeit sem. Az viszont tény,…..
Peppe Mancini 2014.10.23 09:09:50
@AntiKorrupt: Érthető és logikus összefoglalás. Személy szerint én egy dologgal nagyon nem értenék egyet: mégpedig azzal, hogy a bolygónkon kialakult kritikus helyzetet bármilyen "geomérnöki" módszerrel próbálja bárki is megoldani - még ha az a levezetéseid szerint vajmi elképzelhetetlen is.

Minden ilyen jellegű kísérlet csak a spórolást szolgálná, és mindössze rövid távú tüneti kezelést eredményezne. Ezért nem bánom, hogy beszédtéma a chemtrail, mert legalább felhívja a figyelmet egy nagyon is valós, és igen veszélyes kutatási vonalra, melybe világszerte dollár milliókat ölnek - és nyilvánvalóan nem csak azért, hogy e kutatások jegyzőkönyveit majd a fiók mélyére süllyesszék.

Ki kell mondani, jó hangosan, hogy a bolygó sebeit relatíve olcsó technikai eszközökkel szeretnék begyógyítani, de egész egyszerűen már nincs idő arra, hogy igazoljuk e módszerek "veszélytelenségét", és félő, hogy kényszerű okokból megkezdenek ilyen jellegű gyakorlati kísérleteket.
Dominó szerűen mennek tönkre az Üllői út mentén az üzletek, szeptemberben tanévkezdési ajándékként gazdasági okokra hivatkozva bezárt a helyi fiatalok utolsó kulturált találkozóhelye, a Lőrinc centernél lévő piros repülős Mc Donald’s, ami 28 kerületi munkahely elvesztése…..