Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miértmindigén

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édesapám a „szakszerű” ellátást a baleset bekövetkezése után több mint két hónappal, de még a combnyaktörés igen késői diagnosztizálása után is több mint két hét elteltével kaphatta csak meg. Véletlen folytán olvastam a  A SZENT MARGIT KÓRHÁZ VÁLASZA  címú…..
miértmindigén 2014.10.08 16:41:09
@reepach: Ez nem fair, én is kimondtam. (Írtam)
miértmindigén 2014.10.08 16:45:55
@reepach: ja bocsi. Csak akartam. Tényleg baj van a rövid távú memóriámmal....
miértmindigén 2014.10.09 09:18:07
@futobolond a kozeleti paranoiás: Szerintem nagy ívben tesznek rá.
A múltkorira azért reagáltak, mert név nélkül, osztály említése nélkül írt valaki, ami persze nem is az illetővel történt meg.
Egyébként nem gondolod, hogy egy kórház a praxis blogon fogja megtárgyalni az ügyedet?!
Gondolom leveleztetek, ha ez eddig nem elégített ki, minden jogod megvan ahhoz, hogy hivatalosan, szakhatóság felé jelezd a sérelmed. Ők majd hivatalból kivizsgálják. Onnantól kezdve Te már csak az ÁNTSZ-en keresztül fogsz állásfoglalást kapni a Kh részéről.
Vagy úgy gondoltad, hogy most rögtön felhínak, hogy jajj kérem, ne tessék minket feljelenteni. Egyébként meg ne reklámozd, hogy mire készülsz, mert még a végén máglyán égetik majd el a dokumentumokat, hogy újra írhassanak egyet.
Egyébként légy már egy kicsit szorgalmas és nézd meg ezt: www.szentmargitkorhaz.hu/ jobb oldalon a Szent Margit Kórház alapdokumentumainál a Térítési díjszabályzatot nyisd már meg. Vagy várj, inkább ne, kimásolom neked: Egészségügyi dokumetum másolat: A/4: 300 Ft./o.
A/3 (érted, A/3): 800 Ft./oldal.
Szerintem egyenesen a GYEMSZIT (alias a Kh FENNTARTÓJÁT) jelentsd már fel amiért jóvá hagytak egy ilyen TDSZT. És ha van még egy kis kedved, szorgalmad, nézd meg más kórházaknál ugyanezt.....